Nu e vorba ca se doreste aproape de romani si din randurile lor prin tricouasele acelea polo albastre,despre care am mentionat. Vrea sa lase impresia ca el nu e un porc in costum,vrea sa dea impresia ca este un om onorabil,oarecum distanta de acest viciat mediu politic (sarcasm) si ca el este oarecum, inferior acestor jocuri murdare si infame (iar sarcasm) lasand in capsoarele ieftine ale unora ideea ca el e de fapt pus acolo ca o pavaza a democratiei si nu intr-o functie din care poate controla, virtual vorbind, orice, cat timp ramane in acea functie.
Setting Out Engineer. (geodezie). (diploma obtinuta aici).
in Romania am terminat facultatea de horticultura (peisagistica).
Nu mi-am gasit de munca. Facusem 2 ani de topografie.
Si cand am ajuns aici mi-am completat cunostintele, am dat un mare test si iata ca m-au facut inginer. Momentan lucrez la o cladire de 28 de etaje in Canada Wather la Masterson & Holding (companie cu peste 3000 de angajati).
Sunt foarte multumit de mine, madru. si chiar imi pare bine ca nu sunt in Romania sub dictatura Basescu.
Altfel nu-i puteam oferi baietelului meu si sotiei mele tot ce e mai bun.
Duminica i-am luat sotiei un Sony X peria( smart-phone). salariul meu pe 3 zile jumate.
Am uitat sa-ti spun ca in drum spre casa de la serviciu, imi spala geamurile la masina (romani dinaia care spala geamuri la intersectii) -pe gratis ca nu le dau nimic.
Acum vreau sa caut pe you tube, ca am auzit ca ieri a fost nasescu la OTV!
sa mai discute cu prietenul sau Diaconescu.
Sa traiesti bine!
NU, normal ar fi ca presedintele interimar sa fie Mircea Geoana... Ala e adevaratul presedinte al senatului. Aia nu este o functie a PDL-ului, si nici n-a fost.
Faza cu Blaga a fost facuta special ca sa vina ulterior Crin Antonescu. Cei de la PDL s-au bucurat ca prostii, dar stiau clar ca functia aia nu-i a lor, degeaba l-au pus pe Blaga.
Nu am culoare politica, nu am uitat ca PSD-ul este partidul care a furat cel mai mult in tara asta, nimeni nu ii intrece.
Nu uit nici faptul ca Basescu a transformat Romania intr-un stat politienesc, ca din cauza lui se asculta telefoane si ca a dublat numarul de sexcuristi (voiam sa zic securisti)... (eu asta numesc comunism profund) si ca singurele lucruri cu care se mandreste sunt marile arestari (ca altceva n-a facut)
Imi amintesc de mafia privatizatrilor dirijata sub bagheta lui Nastase (deci guvern PSD) la fel de bine cum imi amintesc de regii asfaltului, oamenii lui Basescu (Casuneanu, Umbrarescu) sau de Bechtel, care a incasat in avans niste sume imense pentru construirea autostrazilor (de zici ca le construiau in Antacrtica) si nu au prestat NIMIC! Astea se intamplau sub bagheta lui Boc.
Imi amintesc si de guvernul Tariceanu, care a vandut strainilor dreptul de sigiliu la aur si a concesionat pe nimic Insula Serpilor. Si vorba aia, n-au stat decat 4 ani la putere.
Toti se trag din FSN, toti sunt o apa si-un pamant.
Poate ca PNL nu se trage direct din FSN, dar in urma traseismului politic (si mai nou in urma aliantei cu PSD) sunt de aceeasi culoare!
Foarte tare, te-am intrebat pentru ca eu vreau sa fac facultatea acolo sau in America si vroiam sa stiu daca merge treaba.Multa bafta in continuare!
Pare absurd. Stau si ma gandesc, ca un om multumit de presedinte ar trebui sa fie multumit si de univresitatile din tara si de slujbele pe care le ofera statu roman condus de presedintele Traian Basescu.
Multumesc frumos.
Merge treaba merge. Trebuie sa tinem cont de faptul ca nu sunt condusi de medicori precum Basescu.E si normal sa mearga,.
Bine in Marea Britanie se inghesuiesc multi, dar treaba merge si in:
Suedia
Norvegia
Danemarca
Finlanda
Olanda
FRANTA
Elvetia
Slovenia
Cehia
Si chiar ma doare mana sa mai scriu, dar treaba merge in general cam peste tot unde presedintii isi fac treaba.
Sa si ca in urma cu 4 ani, colegii mei de serviciu erau in majoritate poolonezi.Acum nu mai am absolut nici un coleg polonez, pentru ca li se pare mai convenabil sa munceasca si sa invete in tara lor unde lucrurile decurg perfect.
Polonia ne da lectii. Bravo lor.Ciuda noua.
Si apropo, in urma cu cativa anisori erau cam ca noi Acum sunt muuuult deasupra noastra.Deci se poate.
Deci se poate.
Eu nu pot sa votez deoarece nu am varsta necesara, dar daca as putea sa votez as vota impotriva demiterii lui Basescu. Crezi ca Ponta si Antonescu sunt sfinti? Nu prea cred. Mai bine Basescu decat jigodiile. Parerea mea .
Sparkzz întreabă:
Brasileiro întreabă: