| Bariel a întrebat:

Vi s-a intamplat sa va ganditi la cum îi faceti felul cuiva pe care nu-l inghititi? Incep sa cred ca am probleme sau e ceva normal?

18 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Depinde cum o iei. Mark Twain povestește cum fiind el ucenic de pilot pe un vapor pe Missisippi s-a gândit cum să-i facă felul unui căpitan de vas, pilot în 100 de feluri. Tot așa psihanaliștii spun că la pacienții lor, sunt frecvente asemenea vise. Iar marii criminali în serie așa au început, s-au tot gândit până au reușit. Altfel, e o descărcare nervoasă. Dacă devine obsesie e mai complicat, chiar și sub aspectul că găndurile intense produc acțiuni la distanță în timp și spațiu, zic unii și alții.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Mi s-a intamplat, vin involuntar astfel de idei. La fel si cele in care salvez lumea, in care pica un meteorit din cer, in care pica niste bani... pana la urma totul este in mintea noastra.
Legat de faptul ca as vrea sa fac asta, evident ca nu.

Dar tu? Vrei sa ii faci felul cuiva?

| Catrice a răspuns (pentru DoarBogdan):

Auzi la el, salvează lumeahee hee te pomenești că-ți închipui că ai și puteri magice că nimeni altcineva.

| DoarBogdan a răspuns (pentru Catrice):

Am dat si eu un exemplu.

Si ce daca daca am sad

| Bariel explică (pentru DoarBogdan):

Avand in vedere incopetenta de care da parte criminalistica din Romania, pot spune ca mi-am facut scenarii in minte, dar nu merita un poponar sa moara doar pentru simplul fapt ca nu l inghit

| DoarBogdan a răspuns (pentru Bariel):

A... deci tu chiar te-ai fi gandit la asta laughing
Poate merita, poate nu merita... nu decidem noi asta. Hai sa zici daca iti facea ceva chiar rau si nu aveai liniste pana nu il vedeai la pamant, mai intelegeam. Adica nu stiu povestea din spate, dar... mai mult de atat nu stiu ce sa zic.

Sunt sigur ca indiferent care este motivul, poti sa treci peste si sa fii puternic in continuare! ^_^

Vreau să-mi aflu concurentahee hee ce putere ai btw

| DoarBogdan a răspuns (pentru Catrice):

Induc confuzie. Lvl69.

Hmm dificila putere thinking

| J0B0MAT a răspuns:

Din păcate eşti cât se poate de normal. Cu toţii cred că ne-am gândit.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Încă n-am înnebunit.

| StrongHeart a răspuns:

Da,nu prea e normal ce zici,daca tii ura in tine o sa ajungi rau.
Da afara diavolul din tine,spune o rugaciune, mergi la un psiholog, fumeaza niste iarba, elibereaza-te de energia aia negativa cumva, pana nu ii afectezi si pe altii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, mereu aproape, adică chiar mi o făcut mult rău, și sunt 2 la număr ...probabil o voi face când nu va mai fi mama fiindcă atunci nu mai am nimic de pierdut... Când le e lumea mai draga ii voi executa, dar nu se știe s-ar putea să îmi treacă acest gând daca o sa îmi găsesc o iubita și scap de depresie.

| EcceHomo a răspuns:

Am văzut cândva un film care începea cu o intrebare:"Dacă l-aș aduce în fata ta pe cel care ți-a distrus viața, dacă ți-aș garanta ca ai scăpa, l-ai ucide?"
Am răspuns fără ezitare: Da!
Să știi că greu de digerat fiecare dintre noi poate fi, la un moment dat, pentru cineva anume. Nu putem să le luăm jugulara tuturor celor care ne cad mai greu la stomac, ii putem însă ierta, ii putem intelege. E mai bine pentru toată lumea. happy
Acesta este remediul pentru problemele digestive!

| morfeo a răspuns:

Da e normal sa-ti imaginezi diferite scenarii

| StefanChriss a răspuns:

Salut! Cred ca toata lumea are ganduri din astea. Atat timp cat nu iti si vine sa le pui in aplicare, eu zic ca esti in regula.

| Balalau95 a răspuns:

Exista o "rugaciune"... clasica:
"God, grant me
the serenity to change things that I can change
the courage accept things that I cannot change
and wisdom to hide the dead bodies of the people that I killed today be cause they pissed me off"

(D-zeu, da-mi
seninatatea sa schimb lucrurile pe care pot sa le schimb
curajul sa accept lucrurile pe care nu pot sa le schimb
si intelepciunea sa ascund cadavrele celor pe care i-am omorat astazi, pentru ca m-au calcat pe nervi)

iti dai seama daca s-a ajuns la o rugaciune, atunci e normal sa simti asa!winking

| 45BLEY a răspuns:

E normal imi imaginez asta de mai multe ori ai crede ca o faci tu
Intr-un fel e totusi bine deoarece te mai eliberezi de nervi stres dar totusi sa nu ajungi sa se intample pe bune xD