Cati ani crezi ca mai rezista scoala online? A mers anul trecut. Deja e prea mult. Avem vaccin.
Pai daca ar inchide iarasi scolile samd., ar striga vaccinatii ca s-au vaccinat degeaba. Momentan le da cu slana pe la nas. D'aia ei nu sunt considerati contacte cand au de-a face cu un infectat. Daca s-ar lua toti vaccinatii infectati in considerare, rata ar fi mult mai mare.
„sa numai" se scrie „să nu mai".
„rată de infecție" nu există. Mai corect era „rată de infectare".
„rata de infectare a ajuns la 11 la suta" dacă așa e foarte bine băiatule, nu-i o rată așa mare. Poate ai vrut să spui „la mie", care înseamnă altceva.
Tu du-te la școală, lasă online-ul, vezi că nici nu știi să scrii corect
Mersi ca m-ai corectat, ce sa faci mai greșește omu
Evident nu e ceva bun, părerea mea e că ne vom îmbolnăvi inevitabil. Cei care au luat hotărârea asta nu s-au gândit prea mult, vor să ținem școlile deschise, bun, dar nu cu riscul de a ne îmbolnăvi. Probabil analizând situația, cu timpul o să își dea seama de greșeala făcută.
Tot din Timisoara si eu. da, intr-adevar, din puct de vedere al expunerii elevilor e o reala inconstienta sa facem fizic. Pe de alta parte, scoala online e o prostie.
Ar fi fain sa ne testeze zilnic si sa introduca optiunea de a putea alege individual daca vrem sau nu sa mergem la scoala.zic si eu
Furnicuta000 întreabă: