Da, cred ca decizia de a avea un premier cu bogat back-ground economic e una inteleapta. Depinde insa si caracterul respectivei persoane...
Cel mai bun guvern pe perioada crizei... sau altfel ar fi unul de tehnocrati. Dar mai gandesc ca sunt oameni mai mult sau mai putin pregatiti si printre acestia. Pentru ca cei mai multi foarte buni profesionisti nu sunt si cei care au papagalul necesar ca sa fie bine vazuti, sau nu au inclinatia de 90 de grade necesara. Mie personal mi-ar fi placut sa ne fie premier Isarescu, dar nu-i de unde... Stolojan... ce sa zic o sa vedem noi. Nu-mi amintesc cat de naspa sau bine a fost in acel unic an cu mineriade cand a fost premier.
DA' CE AI VREA, UN INGINER? Desigur, un economist bun, cu experienta bancara...so on. Daca va fi Stolojan, este omul potrivit pentru a trece prin criza, in cazul in care ministri vor colabora cu el, nu se vor ocupa doar de ciolan. Sincer, daca nu era criza economica, nu-l vedeam pe Stolo premier.
nu mi se pare ca un economist ne va salva de la ceea ce se va intamplat in curand in Romania. criza aceasta este mondiala, asta inseamna ca toti trebuie sa o tragem. in acest moment, in piata politica romaneasca nu exista nimeni calificat (moral fiind) sa devina premierul tarii. Dar, daca este sa ne luam dupa ce clasa politica avem in acest moment, nu m-ar fi mirat sa devina prim ministru fostul prima Adriean Videanu. in concluzie...domnul stolo a asteptat destul pentru a-si primi si el partea din premiul pe care o alianta l-a castigat acum ceva anisor. poate, fara stolo "murind" in cursa electorala, basescu nu ar fi ajuns la presedentie. asadar, sa-i dam lui stolo ce este al lui stolo.
fcsb întreabă:
boooooring întreabă:
anonim_4396 întreabă: