| Kidoky a întrebat:

Vin dintr-un alt județ, am închiriat un apartament, la început am vorbit cu agentul imobiliar că îmi va declara contractul de închiriere la fisc și că îmi va face viză de flotant și proprietarul a zis că se face.
După un anumit timp a zis că s-a răzgândit și că mai bine plecăm decât să-l declare.(acum deocamdată nu am de când să caut în altă parte din cauză anumitor lucruri).
Întrebarea este dacă proprietarul refuză înapoierea garanției la final, pentru că a demonstrat că este neserios, dacă îl reclam la fisc pentru asta la final voi răspunde și eu pentru că știam că nu mai voia să facă asta?
Dacă îl reclam cât sunt in termen cu contractul, probabil ne va da afară.Voi avea ceva de câștigat dacă fac asta?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca nu-ti restituie garantia poti sa-l reclami la fisc.
Tu nu vei raspunde pentru neinscrierea contractului si nedeclararea venitului, proprietarul trebuie sa faca asta, tu n-ai nici o obligatie in acest sens.

| Kidoky explică (pentru Ioandelasal):

M am gândit la asta

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Obligația de a declara contractul e doar a proprietarului, tu nu ai nicio obligație.

| Kidoky explică (pentru suntserios):

Am citit asta, dar mai citit că dacă știi poți fii complice, dar asta probabil este valabil când nu există niciun contract,

Răspuns utilizator avertizat