Pe saltimbancu asta nu-l mai baga nimeni in seama in tara si a inceput sa hamaie in PE; treaba lui, da partea urata e ca ne face de cacao pe noi, romanii, nu suntem in stare nici de-o haita de caini sa ne ocupam? Si eu am 3 caini acasa, dar stau in curte, nu in turma pe strazi; nu de putine ori am oprit masina noaptea sa ma dau jos si sa apar cate o persoana care era aproape de transare.
Iubitorii de animale n-au decat sa-i ia acasa sau sa-i stranga intr-un loc daca-i iubesc asa de mult, nu sa militeze pentru tinerea lor pe strada.
VC Tudor se afla doar in treaba. Daca-l preocupa problema ciinilor vagabonzi, lua masuri in tara, nu in Parlamentul European. Pe aia nici in cot nu-i doare, au probleme mult mai presante. In ceeace priveste ciinii vagabonzi, chiar sint o problema. Umbla in haite si daca latra unu, latra toti si de aici nu mai e decit un pas sa te trezesti muscat, daca nu si mai rau de atit. Au fost destule cazuri de oameni care au murit din cauza atacurilor ciinilor fara stapin. Parerea mea este ca pe de o parte sint tot fiinte si nu trebuiesc omorite, dar nici lasate de izbeliste, tocmai pentru ca se pot intimpla nenorociri. Trebuie mai intii sa fie adunati si tinuti in locuri special amenajate, unde sa fie ingrijiti si hraniti ca orice suflet care merita asta. Pentru ca banii sint o problema, se poate apela la populatie, cu o suma modica un adapost poate fi mentinut in functiune. O alta problema este ca exista unele adaposturi, dar proprietarii le folosesc pentru extorcarea de fonduri, iar animalele de acolo sint lasate sa moara de foame. Oamenii astia ar trebui judecati pentru ca chinuie bietele animale si bagati in puscarie.
anonim_4396 întreabă: