anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Violenta in public este legala? Credeti ca ar fi posibila interzicerea? Dar alte cuvinte ca agresivitate, comportamentul urat negativ, ar putea deveni ilegale? Ce s-ar schimba daca ar fi interzise?

32 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E interzisa dar nu se respecta legea. Asa e pe la saraci unde multi inutili stiu sa faca probleme in loc de civilizatie

| anonim_4396 explică (pentru mgtow):

Da asta cu saracii, si bogatii chiar fac ce vor oriunde, ei isi permit avocatii din "priviri". Multumesc pentru raspuns, imi place.

| darrio2007 a răspuns:

Violenta nu a fost si nu este legala, indiferent de situatie.
Pe ce lume traiesti?

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Eu traiesc o mare gluma proasta, de necrezut.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Ca nimeni nu vrea sa creada (ca trebuie mai intai sa creada ca sa-i opreasca), si a trebuit sa imi irosesc eu viata mea in asa ceva.

| Simpatic a răspuns:

Nu a fost niciodata violenta legala!

| Celcestietot a răspuns:

Nu este legală nicăieri. Dacă ar fi interzis astfel de comportament imoral, poate că ar fi puțin mai bine.

| Sofer a răspuns:

Nu e normal sa te bați pe strada. Ilegal.

| StrongHeart a răspuns:

Legea nu rezolva toate problemele, mai exista un lucru numit educatie, daca pe unii atat ii duce mintea, sa fie violenti si sa vorbeasca urat, inseamna ca atat pot oamenii aia, ii eviti si gata.Eu merg pe ideea ca violenta e ultima solutie intr-o disputa, numai atunci cand viata ta sau a familiei tale e in pericol si doar pentru autoaparare.In rest,nu suntem animale sa ne omoram pe strada.
Exista legi,dar pana se ajunge acolo,evita orice scandal,vezi oameni bauti sau drogati sau pusi pe scandal,ii lasi in pace ca pana vine politia se pot intampla multe.
Daca tu iti vezi de treaba ta,esti o persoana civilizata si nu cauti dispute,nu ai ce sa patesti,un procent foarte mic din populatie ti-ar face ceva fara motiv,majoritatea oamenilor sunt intelegatori si au aceleasi sentimente ca si tine,au aceleasi temeri ca tine,poate.
Sunt interzise multe lucruri,dar cand se ajunge la tribunal,de exemplu, sunt multi factori care trebuie luati in considerare, precum dovezi, martori, cauza disputei, etc si legea nu e mereu dreapta, deci e bine sa te feresti de scandaluri si de probleme cum fac 95% din oameni.

| CleanHeart a răspuns:

Nu e legala, de asta exista politie, nimeni nu trebuie sa accepte violenta niciodata indiferent ca e fizica sau emotionala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iar am scris mult, am nevoie de somn. O sa-mi treaca, de obicei plang cand ma trezesc, dar asa am ajuns sa fac cand sunt bagata in seama. Si nu accept sa fiu eu in relatie cu psihologu pe motivu ca nu-i pot baga pe altii in "spital de nebuni". Asta e n-am relatie, eu asa fac, nu dau in ce nu stiu, asta stiu eu sa fac. Si nu caut relatie in nici un caz la varsta care o am acum, e rtecut, m-am "maturizat " si eu, si pentru mine pupaturile si toate astea sunt "de copii" ca eu am trait o viata fara, eu stiu viata fara.

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum consideri tu, niciodată nu este târziu pentru o schimbare. Dacă așa stă treaba, culcă-te dacă îți este somn, mai vorbim "mâine" happy.

Răspuns utilizator avertizat
| DanaDaniellllla a răspuns:

Violența nu este legala nici în public și nici în privat.

| Hdhdj a răspuns:

In primul rand, violența fizica este o infracțiune in spatiul public si se pedepsește cu amendă sau inchisoare. In al doilea rand, si înjurăturile sunt ilegale pentru ca instigi la ura. Dar până la urmă nu conteaza. Multora nu le pasa.