Eu am am fost la "voi". Altfel votul meu s-ar fi putut duce în altă parte. Și dacă te duci și-l anulezi, dar lipsa de la vot dovedește o crasă lipsă de educație politică.
De cativa ani nu mai merg la vot, din cauza distantei mari, 100 km pana la centrul de votare si in plus de asta eram in timpul muncii.
Am fost si am votat cu fritz desi chiar el a recunoscut ca a gresit, din ce am inteles era obligat sa sparga toata Timisoara ca are termene limita de terminare pe fonduri ue, l-am intrebat si pe Ioandelasal care a confirmat, astfel am mers, inainte de vot trebuie sa gandesti.
Doar la europarlamentare am votat cu Alternativa Dreaptă probabil cu gandul la afd din Germania
E vai și amar și din cauza celor ca tine, care prin absența de la vot, legitimează alegerea hoților de care apoi se plâng...
Am fost.
Tara e vai si amar mai ales din cauza oamenilor care considera ca nu e vina lor/ca nu conteaza ce fac sau nu fac ei.
Noi am fost la noi iar când nu vei fi acasă venim și pe la tine. Să lași cheia sub preș. Că altfel îți spargem ușa.
De ce nu ati mers la vot care reprezinta o datorie civica si cetateneasca? Puteai sa votezi macar indepedenti si gata!
Am fost la voi dar mi-am dat seama ca voi s-a transformat in ei pentru ca tot trandafirul rosu a castigat