| Generalgrevious031 a întrebat:

Voi ati fost la vot? Eu nu am mers, ca toti sunt hoti numai dupa cascaval, de aia tara noastra e vai si amar.

Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu am am fost la "voi". Altfel votul meu s-ar fi putut duce în altă parte. Și dacă te duci și-l anulezi, dar lipsa de la vot dovedește o crasă lipsă de educație politică.

10 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

De cativa ani nu mai merg la vot, din cauza distantei mari, 100 km pana la centrul de votare si in plus de asta eram in timpul muncii.

| RAY a răspuns:

Am fost si am votat cu fritz desi chiar el a recunoscut ca a gresit, din ce am inteles era obligat sa sparga toata Timisoara ca are termene limita de terminare pe fonduri ue, l-am intrebat si pe Ioandelasal care a confirmat, astfel am mers, inainte de vot trebuie sa gandesti.
Doar la europarlamentare am votat cu Alternativa Dreaptă probabil cu gandul la afd din Germania

| mihai69 a răspuns:

E vai și amar și din cauza celor ca tine, care prin absența de la vot, legitimează alegerea hoților de care apoi se plâng...

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Am fost.
Tara e vai si amar mai ales din cauza oamenilor care considera ca nu e vina lor/ca nu conteaza ce fac sau nu fac ei.

| gabicoo a răspuns:

Noi am fost la noi iar când nu vei fi acasă venim și pe la tine. Să lași cheia sub preș. Că altfel îți spargem ușa.

| untu a răspuns:

De ce nu ati mers la vot care reprezinta o datorie civica si cetateneasca? Puteai sa votezi macar indepedenti si gata!

| LisaJulie a răspuns:

Am fost la voi dar mi-am dat seama ca voi s-a transformat in ei pentru ca tot trandafirul rosu a castigat

| Mindfulness a răspuns:

Nu! Suntem oricum o cauza pierdută! Sunt curios daca o sa iese revoluție!

Întrebări similare