Eu nu cred ca a trebuit sa se ajunga la asta, mai ales ca majoritatea au spus in interviuri: " Atunci cand l-am votat, am stiut ca Basescu va face asa ceva!", deci de ce l-au mai votat?
Si il compara cu Ceausescu?!?!?! Adica au televizoare acasa si au bani si tot ce vor si il compara cu Ceausescu?!
Intr-adevar, Base a facut multe prostii dar ce sa ii facem noi? Pana la alegeri, protestatarii nu crapau. Asta este parerea mea...si am numai 12 ani si jumatate. Altii mai mari decai mine nu realizeaza asta din pacate.
Sigur ca da.Era de asteptata sa se ajunga aici, sper sa nu se apeleze la decedarea oamenilor pentru a se face dreptate. Funda plizz am nevoie
Da! trebuia la un moment dat sa se se faca ceva, oricum de vine razboiu stau in buncaru din bloc cu "mari si ioana" si un televizor relaxanduma
Nu,nu trebuia sa se ajunga aici. Mitingul adevatilor oameni care sufera in urma actualului regim basisto/boc,a fost deturnat de huliganii stadioanelor. Era de asteptat asta,dupa ce au facut ieri!
Numai ca protestatarul pensionar,student,doctor,profesor, muncitor, etc. este improscat cu noroi din cauza acestor nemernici,care fac mult rau,in contextul actual,cand,din cauza a ceea ce fac ei se manjeste si ceea ce este cerut corect si democratic de demonstrantii de buna credinta!
Sper din tot sufletul ca beciurile politiei sa fie pline de acesti huligani, care acum, atenteaza la siguranta poporului roman!
Nu, pentru ca, nu rezolva nimic orice ar fi, la romani niciodata nu va fi ceva frumos, bafta
Ei strigă după libertate, nu mulţi îi aud.Nu mulţi le acordă importanţă...
Faza e, că e vina tot a populaţiei care s-a lăsat prostită, şi minţită în cele mai jalnice moduri.De ce? Ca să sufere apoi ca proştii pentru că au făcut alegerile greşite.îmi pare oarecum bine că s-a ajuns la asta.Greşeli de genu' au mai fost făcute,iar strămoşii noştri şi-au asumat răspunderea şi şi-au vărsat sângele în onoarea ţării,ca să ne fie nouă bine. urmaşilor lor,dar noi încă greşim, nu ne-am învăţat minte.
N-o să fie o revoluţie gen cea din '89, dar o să fie ceva bun pentru ţara asta.Suntem totuşi oameni civilizaţi. Tancuri şi AK-47 nu ştiu dacă o să mai vezi, dar sânge vărsat da.
Alextareeee întreabă: