Despre D.Barna inca nu am vreo parere, o sa-mi formez una dupa ce o sa-l vad la lucru.
Despre D.Ciolos am o parere buna, a fost un foarte bun comisar UE pe agricultura si bun Prim-ministru. Cred ca putea fi foarte bun fara piedicile puse in Parlament, mai ales de catre parlamentarii PSD.
Una buna raportat la clasa politica din ultimii 30 ani.
Ciolos deja si a afirmat calitatea de politician in parlamentul european
Pe Barna il vad foarte nerealist. A tot strigat "Jos guvernul". Acum asteapta ca altii sa faca o majoritate, ei sa nu se implice, ci doar sa puna conditii. Sa nu uitam ca "S" din USR nu vine de la "Salvam", ci de la "Salvati". Adica, asteapta ca altii sa faca ceva. Barna nu este un om deschis dialogului. Nu doreste colaborari cu PNL, desi stie ca nu va putea face singur majoritate in 2020. Cam baga sub pres candidatura lui Nicusor Dan la primaria Bucuresti. Mereu a tinut sa accentueze "Noi, USR, am reusit" in situatii in care toata opozitia reusea ceva.
Alternativa lui Barna este Theodor Paleologu. Un om moderat, se vede ca nu este un fanatic de partid.
Dacian Ciolos este mai asumat, se vede ca are experienta. A spus mereu ca ar intra la guvernare, apoi l-au tras de maneca cei de la USR. Defect ar fi ca a tinut mereu sa exagereze importanta in PLUS din alianta lor. Separat, PLUS este pe la 5-6%, USR pe la 17-18%, insa Ciolos doreste numar egal de mandate distribuite intre cele doua partide.
Barna e ungur, spune tot de ce ar urma. Ciolos a dat comanda sa se distruga DIPI, si-au pierdut locul de munca peste 600 politisti informatori, infiltrati in clanuri, acum exista dezmat pe strazi. Tot ciolos a introdus experimental in Ro o substanta numita INITIUM, care e obligatrie in produse de panificatie, fiind inclusiv in faina si malai, fara sa existe obligatia de a mai aparea pe punga. Substanta se intalneste exclusiv in Romania, si da bolile alea grele, care nu le mai amintesc aici. Despre ciolos ar fi mai multe. Despre iohannis nu e bine sa vorbesti, pentru ca acolo e groasa treaba, e chiar foarte periculos. Anul asta nu merg la vor, n-am cu cine.
Conspirații de doi lei, fără nicio dovadă.
Vino cu chestii mai inventive putin. Conspiratiile de 2 lei nu prea mai tin.
Ai uitat sa ne aduci aminte ca pamintul e plat si sa ne dezvalui ca de fapt Ciolos si Barna sunt reptilieni. Legat de initium, esti o &^%$ (*$%^ (completeaza cum crezi tu): https://www.sanatateaplantelor.ro/va-mai-amintiti-de-initium/
DIPI a fost inlocuita cu DGIPI, nu si-a pierdut nimeni nici un loc de munca - la fel, esti o &^%$ (*$%^!
https://ro.wikipedia.org/......tern%C4%83
Oh, da, si sa nu uitam de vampirul KWI care ne vinde copiii la straini si traieste cu sange de fecioara!
Ba nu, s-a testat la noi, a fost ulterior omologata si folosita cu succes in multe alte tari, insa la noi nu, datorita astora ca ea.
Din nefericire nu am putut sa-i urmaresc atat de bine, dar din auzite ar fi sansa noastra.