În timpul campaniei din 2004 circula o imagine cu afișul filmului Alien versus Predator modificată "Adrien (de la Adrian Năstase) versus Primator ( Băse era primar general la București)"
Sub acea fotografie era scris " Nu contează cine câștigă. Noi pierdem"
Trage singur concluzia!
Ce inseamna sa castige, sa ia cele mai multe voturi? Nu asta e miza acum. Iar cele mai multe voturi, o sa ia ori PSD, ori PNL; unul din astea va lua cam 25%.
Cred ca PNL va fi pe locul 1. Pe locul 2 va fi ori PSD, ori USR-PLUS.
Exit-pollurile nu sunt reale. Din cate stiu, CURS si Avangarde (prietene cu PSD) au dreptul sa faca exit-polluri. Adica un sondaj facut dupa ce oamenii ies de la urne. Se stie ca exit-pollurile lor sunt gresite. In 2014 ei il dadeau pe Ponta castigator cu 52, Ponta avand de fapt in jur de 46. Mereu exit-pollurile lor sunt in favoarea PSD. Nu sunt demne de incredere.
Eu cred si imi doresc sa castige PNL, e clar ca in mediul online toata lumea e contra PSD sau ii e rusine sa spuna ca a votat cu asa mizerie de partid, dar daca intrebi 10 bosorogi sunt sanse de 99% sa iti spuna ca au votat PSD
Cel mai probabil o sa castige PSD, sunt mulți care nu își schimbă parerea ori sunt manipulați de "cei de sus", au si mulți bătrâni care o tin cu "pensia mărită".
Sondajele de pe internet care sunt acum arata câți la sută dintre români au votat până la ora actuală, sunt 2 sondaje, unul pentru europarlamentare si unul pentru referendum, abia după ora 22:00 o sa aflam cine castiga.
Vad ca mulți au ales să nu voteze la referendum.
Cmon, nu cred ca mai sunt asa mult care voteaza psd
Sa speram ca nu o sa castige PSD, doar diseară putem afla
Oricum inca sunt mulți oameni care inca ii votează.
Nu citești prezența cum trebuie :d
citește-o în valoare absolută nu relativă