| LaviniuA a întrebat:

Voi ce vise ciudate mai aveti? Eu am visat ca trageam cu pusca. Sigur, nestiind sa trag cu pusca a trebuit sa imi faca unu instructaju. Am invatat repede si ma descurcam binisor.
Era sa il impusc pe unu ca mi se parea ca nu trage mereu laughing
In fine... bine ca s-a terminat.
Data viitoare o sa pot merge direct in transee, ca acum stiu sa trag.

Credeti ca vine raboiu si la noi? Am auzit ca Polonia isi face o armata periculoasa. Voi cum va pregatiti? straight face

8 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Nu, nu cred ca vine razboiul.

| Drake21 a răspuns (pentru dullcat):

Exact, in ianuarie in polonia au cazut 3 bombe si 2 oameni au murit, nu sa activat articolul 5 Nato, deci si Polonia face parte din piramida laughing

| Drake21 a răspuns (pentru dullcat):

Bine la noi e diferit avem comandant francez nu american la primul centimetru ww3 rolling on the floor ai vazut ce soldati are polonia : Germania Anglia usa 3 comandanti importanti in acelasi loc nu merge... Victoria va veni de pe partea noastra din Romania

| Drake21 a răspuns:

M ai Ciudat zbor in vis si am prea mare viteza si cand ma izbesc ma trezesc rolling on the floor

| LaviniuA explică (pentru Drake21):

Iti trebuie training laughing Data viitoare cauta pe cineva sa te invete laughing

| Vasilake a răspuns:

''Data viitoare o sa pot merge direct in transee'' Daca asta iti doresti... Vezi ca presedintele face eforturi pentru a ne amesteca in razboiul din ucraina.

| Drake21 a răspuns (pentru Vasilake):

Nu decide nimic presedintele singur, ca nu suntem imperiu, suntem parte dintr o piramida

| LaviniuA explică (pentru Vasilake):

Ce efoirturi face? N-am mai urmarit.