Cei mai activi useri din categoria Legislaţie, Politic & Social pe 27 Februarie 2025 sunt:
Deci mai faceam conturi false de Facebook, Instagram, Whatsapp chiar si de Tiktok si mai injuram persoane, le amenintam cu bataia, cu moartea prin mesaje si comentarii, ii jigneam, stiu ca nu e frumos...? (mai mult)
Amenzi auto ajunse în instanță pe numele meu deși eu nu am mașină. Ce este de făcut în cazul ăsta? Mulțumesc!
Va salut: întreb pentru cineva: cum se procedează pentru cumularea pensiei ci salariul, trebuie niște documente anume?
Bună! Știți cumva dacă bursele de performanță, de la ID, sunt supuse impozitării?
Bună ziua! Am condus o mașină cu ITP expirat, asigurare expirată, talon suspendat și plăcuțele de înmatriculare suspendate și am pus alte plăcuțe de înmatriculare altele decât cele ale mașinii,...? (mai mult)
Bună TPU! Deci nu am fost la teza la engleză, iar doamna mi- a zis că trebuie să o dau azi.Din păcate, nu am putut ajunge nici azi la liceu, am înțeles că doamna s- a supărat că n am fost.Deci...? (mai mult)
Daca esti clasa a 12-a si nu completezi acea fisa cu segregarea, cu intrebari legate de tine si parinti, atunci nu te mai baga in Bac sau poti ramane repetent?
Dacă ești executat silit și ți se pune proprie pe bunuri, salariu este valabil și pentru Germania?
In certificatul de integriate comportamentala avertismentele se trec?
Bună seara, am o întrebare. Daca plec din Germania și am datorii la ING banca in jur de 10000 mi de euro, otto 2500 și Mastercard 2700, și nu le mai pot plăti se poate să vină în România ...? (mai mult)
Am și eu o întrebare pentru cei cunoscătorii nu pentru cei care vor veni să arunce cu noroi ca ei se cred curați.Situatia mea și a soțului meu nu e tocmai bună. Locuim în Germania de 3 ani și...? (mai mult)
Bună seara! Ce se poate face daca am primit o amendă pentru circulația pe drumurile publice cu un autovehicul cu întârziere direct cu majorarea amenzii. posta am verificat- o zilnic de aproape 5 luni...? (mai mult)
Buna! As vrea sa ma transer la alt liceu. Daca pana acum am studiat lb engleza si franceza la uman mai trebuie sa dau diferentele daca liceul la care vreau sa ma transfer are o clasa de uman bilingv eng...? (mai mult)
Ce repercursiuni sunt dacă dau cu spray cu piper în baia de la scoala?
Unde merg pentru a publica ceva în Monitorul oficial? Există o clădire special pentru asta?
Bună ziua! În vara am găsit pe Facebook o persoana care presta servicii de vrăjitorie. Am păstrat legătură și totul era la un preț ok zicea ca îmi face reduceri. Când i- am zis ca nu mai am ...? (mai mult)
Salut TPU, imi cer scuze daca intrebarea este neclara sau daca fac greseli de exprimare, domeniul legal nu este punctul meu forte. Anul trecut pe la sfarsitul lui noiembrie m- am "angajat" la o firma...? (mai mult)
Buna ziua! Azi am dat examenul teoretic pentru permis.Am fost admisă și m- am programat de la calculator pentru traseu. După mi- am dat seama că nu mi- a scris nimeni nimic pe fisa de școlarizare,...? (mai mult)
Am luat amendă că n- am avut bilet pe autobuz. În 15 zile trebuie să o plătesc. Clasic. Am semnat procesul verbal. Se trimite înștiințare acasă? Nu de alta, da' s au săturat ai mei de anunțuri...? (mai mult)
Am o întrebare, vecina mea, care imi este si mamă stă in concubinaj cu un individ care o bate. Eu ii spun să ii zică să plece dar el nu vrea să părăsească locuința, iar ea nu vrea sa sune...? (mai mult)
Bună seara! Am dat de o persoana pe internet cu servicii de vrăjitorie. M- a șantajat și am trimis bani către aceasta persoana. Ce pot face? Ce se va întâmpla cu aceasta persoana dacă voi merge...? (mai mult)
Buna seara o intrebare daca mi-am facut firma in Olanda o pot inchide din Romania?
Cat costa un jurist pentru ati calcula pensia, depune dosarul, toate cele pana iei pensia? Pensia de munca la varsta legala ma refer la batranete. Dau funda
Buna! Am si eu o intrebare, daca am 17 ani si respectiv 3 luni, as putea zbura cu ryanair doar cu buletinul si procura notariala de la ambii parinti, zbor direct in franta? din cate mi s- a spus la ...? (mai mult)
Care sunt sancțiunile parcării pe contrasens?
Salut, am o intrebare legata de sensurile giratorii cu mai multe iesiri, mai precis 5 iesiri sa zicem ca sunt 2 iesiri spre dreapta si 3 spre stanga, si eu vin de pe o strada cu 2 benzi de circulatie...? (mai mult)
Buna, mi sa reţinut permisul pentru 120 de zile in data de 2 februarie 2025. pentru viteza. mi s- o da şi amenda de 4100 de lei, din care am plătit 911 find jumate care o poți plăti in 15 zile. ...? (mai mult)
Dacă eu am primit amenda sau bilet cu supra taxă nu mai știu exact in 2018 sau 2019 că nu am găurit biletul in tramvai ceea ce eu am făcut dar nu l am gaurit prea tare... este posibil să mi se treacă...? (mai mult)
Daca iti da cineva sa consumi droguri si iti distruge sanatatea in vreun fel el e de vina? Daca te influenteaza? Ca de exemplu un sociopat ar putea sa dea asa droguri la persoane slabe?
Deci ce se mai intampla in lume? Ne parasesc americanii si NATO? Pun rusii ghearele pe noi? Incepem de pe acum sa ne impacam cu soarta si sa ne luam adio? Oricum viata e cruda :))
Buna ziua. Este normal, legal, ca un echipaj de politie rutiera sa ma opreasca la 6km de la iesirea din localitate sub pretextul ca am depasit viteza legala in localitatea respectiva? Precizez ca am...? (mai mult)
Bună seara dragi prieteni. Acum vreo 2 ani am avut un proces de moștenire. Iar în luna mai 2023 a avut loc pronunțarea hotărârii și de atunci și pana acum nu am primit nicio hârtie acasă. Ce ...? (mai mult)
Salut, poate cineva sa- mi spuna ce acte trebuie sa fac ca sa cumpar o masina SH? Caut de vreo 3 zile si nu gasesc nicaieri ceva concret, sa scrie ca la prosti ce naiba acte trebuie sa întocmesc. Daca...? (mai mult)
Salut! Am si eu o intrebare, daca am picat sala la cat- E peste cate zile pot sa ma duc sa dau sala din nou? Din ce mi- a zis politaiul de la sala ca peste 3 saptamani, adica 21 de zile pot sa vin sa...? (mai mult)
Bună ziua. Un vecin și-a scos gardul din gradina și nu îl pune. Pot sa îl pun eu pe același hotar sau trebuie sa întru puțin în gradina mea?
Salut TPU - am nevoie de certificatul de rezidenta fiscala cu EWR pentru recuperarea unor taxe din Germania, am mai fost o data la ANAF si nu aveam o fisa cu de- inregistrarea din Germania si am facut...? (mai mult)
Bună ziua, dacă am cumpărat o masina în rate și după un timp am vândut- o și nu am plătit ratele la banca și pe noul proprietar l- a oprit politia și i- a luat talonul, mașina fiind pusa ...? (mai mult)
Buna seara, pasaportul inca este valabil daca imi schimb buletinul?
SALUT, are cineva idee ce consecințe am dacă m-a oprit poliția în trafic Germania și am ieșit pozitiv la coca? Clar am tras...
Salut. Acum o luna am inchiriat o masina. Toate bune si frumoase pana cand domnul a zis ca vrea sa creasca pretul la masina. Nu imi mai convine si doresc sa o dau inapoi. Am platit tot la timp plus garantia....? (mai mult)
Am un titlu de proprietate pe o bucata de pamant emis in 1995.Vecinul meu a ocupat aceasta bucata de pamant sustinand ca are titlu de proprietate emis in 1997.Cine are dreptate?
Salut! Se poate face itp la o masina pusa sub sechestru de un executor silit din cauza unor datori?
Sunt curios, ce faceau romanii pe vremea lui Ceaușescu in timpul liber? Cum se distrau mai ales cei de la sate? Am înțeles ca sâmbăta se făcea școală și lumea se ducea la serviciu, adică era...? (mai mult)
Bună seara! Vin întrebare dacă se poate, vreau sa ma despartă de prietena mea, nu suntem căsătoriți, dar avem.un copil, copilul este recunoscut, , dar numai ajung la niciun numitor ea vorbește...? (mai mult)
Cum explicati faptul ca suveranistii crestin ortodocsi din Romania si- ar dori ca alegerile din Germania sa fie castigate de AfD, un partid condus de Alice Weidel, o lesbiana casatorita cu o migranta...? (mai mult)
Bună ziua, ieri mi- a luat permisul pentru neacordare de prioritate, pe 60 zile, și mi- a zis ca pot sa dau examen să reduc la 40 Zile, pot să dau examenul de redobândire în condițiile în ...? (mai mult)
Salut am ramas fara permis de conducere pentru neacordare de prioritate si mi- a fost suspendat pentru 60 de zile, dar eu stiu ca pentru asa ceva este doar 30 de zile.As dori sa stiu daca legal exista...? (mai mult)
Pt persoanele de buna credinta si anti prosteala facuta de Calin Georgescu, dati o mana de ajutor! 98% din videoclipurile cu stiri de la Antena 3, EuroNews, Digi, sunt intoxicate cu zeci de comentarii...? (mai mult)
Salut! Oare credeti ca discutiile de la Riyadh, dintre oficialii rusi cu cei americani despre retragerea trupelor NATO din europa de est ar fi ceva real sau o nuca trantita de perete de catre oficialii...? (mai mult)
Daca esti angajat la o firma si patronul te da afara fara un motiv adecvat, sau daca te da afara fara niciun motiv ca i s- a sculat lui, se poate face reclamatie? Patronii astia cam fac ce vor ei la ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Lorena56425 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Citate
Crezi ca te pricepi la citate din autori celebri? Hai sa vedem daca poti deveni noul campion al quiz-ului