Votez Iohannis sau Dan Barna...Cred ca Dan Barna, vreau sa ofer o sansa la cei ce nu au fost la putere.Am votat Iohannis si m-a dezamagit putin...e putin pasiv dar tot imi place de el.Dar cred ca votez schimbarea clasei politice.
Niciunul din presedinti nu va fura. Nici Iohannis, nici Barna nici Dancila. La nivelul ala nu are rost sa vb de hoti. Vorbim de oameni abili politic. Eu consider ca Iohannis a fost un președinte corect, chiar daca mulți spun ca nu a facut nimic.
Donald Trump decide, nu votul nostru.
Și din câte se pare a făcut o pasiune pentru Iohannis.
Doamna Dancila pentru ca este o doamna. Nu poate fi hot ca hot e la masculin, simplu.
Sa nu sara cumva cineva cu comentarii la alegerea mea, da? Imi stiti firea ironica.
Apropo de fire, nu ma pot decide intre 2 doamne. Firea sau Vio, ambele sunt in inima mea.
Eu le-as vedea pe amandoua presedinte, propavaduind ideologia #girlpower. Fiindca o presedinta, doua presedinte, nu? N-ar fi mare diferenta la presedintie daca ar fi doua presedinte in loc de un singur presedinte.
Din punctul meu de vedere TOȚI politicienii care s-au perindat la conducere din 89 încoace ar trebui acuzați de genocid și executați. În frunte cu Iliescu.
Consider ca votul este ceva personal, nu cred ca intereseaza pe cineva cu cine votez eu; D
Iohannis va castiga oricum, in primul tur il votez pe el si in al doilea tur o votez pe Veo sa nu se faca de ras ca n-a votat-o nimeni
In sfarsit inca o persoana care ii recunoaste calitatile prezidentiabile ale domanei Vio. Bravo soro! La cate brose are, poate face si ea o donatie cui o voteaza.
SaveTheNature întreabă:
Lacatusw2005 întreabă: