| Garrix2004 a întrebat:

Voi fi amendat dacă am sunat la poliție pentru că tatăl meu era violent cu mama mea,dar când poliția a ajuns acolo ei se comportau normal? Am trecut azi pe acolo și mama mea are vânătăi,și tatăl meu mi-a spus că nu trebuia să sun pentru că voi primi amendă că am sunat degeaba. Polițistul îl cunoaște pe tatăl meu,cel care mi-a cerut numele și detaliile. Nu aș vrea o amendă, nu am luat una niciodată și nu aș vrea asta...Am 19 ani dacă contează. Nu e neapărat doar de bani, dar m-aș simți un om rău știind că am luat o amendă și nu aș vrea să mă afecteze dacă îmi voi mai schimba locul de muncă pe viitor.

Răspuns Câştigător
| ioana748 a răspuns:

O astfel de amenda nu iti afectează deloc viata profesionala.
Nu cred ca vei primi amenda, insa nu este in regula ca mama ta nu doreste sa iasa din relatia toxică.
Posibil este greu, dansa stie mai bine motivele.
Spune-i ca o susții daca are nevoie de ajutor si sa evite conflictul cu tatal tau, caci nu se intampla nimic constructiv.
Imi pare rau ca un tanar, om bun si de treaba, trebuie sa treaca prin tampenii din astea.
Ce sa faci, asta este viata, asa te intaresti.
Incearca sa iti vezi interesul tau si bineînțeles sa oferi ajutor mamei tale doar daca ti-l cere

6 răspunsuri:
| Crisalb a răspuns:

Politia nu trebuie sa te amendeze pe tine dar să facă anumite lucrări că să descopere cele spus de tine.

| LisaJulie a răspuns:

Este de datoria politiei sa facă cercetări și afla răspunsul

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Tatal tau te ameninta, daca nu ai bagat de seama. Merge la intimidare.
Mama ta trebuie sa depuna plangere. Altfel, politia nu se baga.
Spune-i sa-si scoata certificat medico legal. Asta e dovada ca a fost batuta.

| Andi24 a răspuns:

Nu te mai baga intre conflictele dintre adulti. Las-o pe mama ta, sa-si rezolve problemele singurica. Ei si numai ei sunt responsabili de relatia pe care o au. Nu te incarca cu problemele lor.

| Garrix2004 explică (pentru Andi24):

Asta fac de acum...

| ioana748 a răspuns (pentru ioana748):

Multumesc pentru funda,