| an0n1m346 a întrebat:

Voi mai suportati tara asta corupta in care traim?
Eu unul nu, si o sa va spun si de ce.

Era frumos in zona in care stau pana cand vine cineva cu bani si se apuca sa contruiasa un bloc in aceasta zona unde sunt doar case vechi, toate geamurile si balcoanele fiind spre propietatea mea, distanta fiind foarte mica.
Am incercat sa fac reclamatii peste tot la primarie, disciplina in constructii etc.
Dar normal ca persoana respectiva are relatii peste tot mai ales la primarie si nu ma baga nimeni in seama raspunsul fiind nul. Am stat de vorba cu persoana respectiva care fara nicio jena spune ca are relatii si face ce vrea.
Si uite asa este tara in care traim, in care cine nu are bani nu este bagat in seama, in care trebuie sa fii umilit chiar daca ai dreptate.

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Puterea inseama a avea bani, restul este o literatura indoielnica.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Cine are bani, are si putere. Cine n-are bani, reprezinta cantitate neglijabila. Frumusetea si paradoxul totodata este ca 90% din averile lumii se afla in posesia a 10% din populatie iar restul de 10% din averile lumii se afla in posesia a 90% din populatie. Astia 90% din populatie nu fac nimic ca sa-i impiedice pe cei 10%... ba mai mult, ii slujesc pentru un os.

| ShiningMockingjay a răspuns:

Tu chiar crezi ca doar in Romania se intampla? Cat timp va exista lacomia omeneasca, asa o sa fie.