| 55155 a întrebat:

Voi mergeti la referendum? Dati-mi un sfat pe cine sa aleg va roghappy

11 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este vorba de ales ci daca esti pentru demiterea presedintelui (pui stampila pe Da) ori esti contra demiterii (pui stampila pe Nu). Fiecare voteaza cum vrea. Daca nu-ti place Basescu votezi "Da", daca iti place votezi "Nu". Numai bine!

| Arthur a răspuns:

Totul ţine de judecata ta. Dacă îţi place ce au făcut cei care au venit pui Da, dacă nu - pui Nu.

| SaveTheNature a răspuns:

Pai avand in vedere ca romanii traiesc extraordinar de bine,.In spitale esti tratat foarte bine, si in general in Romania toate merg ca pe roate. munca, salarii etc etc.
Eu zic sa votezi DA. Ca un domn asa ca Basescu nu mai gasim pe planeta. E imposibil ca altcineva sa-i ia locul lui Basescu. Este de neinlocuit.

| M25M a răspuns (pentru SaveTheNature):

laughingrolling on the floor Buna asta, imi place simtul tau al ironiei si al umoruluiwinkingtongue

| onasis1961 a răspuns:

Eu merg! La aşa ceva nu se dau sfaturi.E alegerea ta unilaterală, votezi după cum vrea inimioara ta!

| Azm a răspuns:

Eu l-as vota pe Vlad Tepes. Sa le-o traga in curulet lui Base, Crin, Ponta, Bok, Udrea si toata clasa politica de rapandule oportuniste, de plagiatori, impostori, hoti si lingai.

| soby47 a răspuns:

NU SUNT ALEGERI! E UN REFERENDUM!
Eu ii voi spune DA lui base ca de mult astept acest lucru big grin.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Nu stiu daca merg, nu prea mă trage inima...mi-e scârbă. Oricum pe Basescu nu l-as mai vrea. Deci, m-as duce să votez impotriva lui. Dar nici pe Crin Antonescu nu-l vreau daca ar fi sa-l alegem candva. Mie mi-a placut intotdeauna Corneliu Vadim Tudor. Felul lui de-a fi: mai "nebun", mai prompt, nu se ascunde după degete, din contră, taie si spânzură, spune lucrurilor pe nume. E un om hotarât, mult prea hotârât. Are el gura mare, dar sufletul, pe măsură! Il admir pe omul ăsta. Bine, gusturile nu se discută. Fiecare avem, sau nu... un preferat.

| WR104 a răspuns:

Cu domnitorul si pulverizatorul de ciocoi, domnul Dan Diaconescu.
Succes!

| rutanklan a răspuns:

Cum s a mai zis, nu mergi sa alegi pe cineva anume. Si nu cred ca e problema daca iti place sau nu basescu, pana la urma problema trebuie judecata mai bine, sa vezi de ce s a ajuns aici. Se poate sa nu iti placa base si sa votezi nu fiindca atunci intelegi despre ce e vorba de fapt. Voteaza cum crezi tu ca e mai bine.

| JokerMato a răspuns:

Eu una merg la referendum pentru ca, crede-ma, sunt satula de neglijenta presedintelui fata de tara noastra!
Eu voi pune stampila DA! la fel ca majoritatea oamenilor.
Eu te sfatuiesc sa pui stampila pe DA! si vei vedea o schimbare.Chiar daca din prima nu se vor vedea foarte multe, cu timpul, tara noastra va reveni la normal!