| kasperu25 a întrebat:

Voi va mai uitati la televizor? Dar ziarele le mai cititi? O parere foarte buna, zic eu... http://www.moldo.ro/2009/12/11/gata-m-am-saturat/

Răspuns Câştigător
| therock a răspuns:

Televizorul, ar fi multe de spus, in primul rand influenteaza foarte mult gandurile oamenilor, cand ne asezam in fata ecranului, mintea noastra incepe sa perceapa anumite imagini, uneori fiind foarte daunatoare psihicului uman, deoarece acele imagini sunt implementate in creier si descifrate in diferite ipostaze, putem trece dintr-o stare de extaz in una melancolica, pur si simplu se joaca cu trairile noastre acest TV, ne schimba modul de gandire, ne arata cum sa ne imbracam, sa aratam etc.
Eu unul am ajuns la concluzia ca TV-ul este INFECT, ziarul la fel, informatii inutile de ex : cu cine s-a mai combinat vedeta X, vedeta Y a facut pipi pe colac, mi se par foarte banale.

7 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Ma uit la televizor. Citesc ziarele pe internet. Inainte citeam ziarul cand il aducea postasul dar am oprit abonamentul pentru ca puteam vedea pe internet si nu mai avea rost. Urmaresc stiri prin intermediul a tot ce inseamna mass - media.

Abh
| Abh a răspuns:

Citesc ziare online, la tv nu mă mai uit de câţiva ani.
Kasper, ăla e blogul tău?

| MisterKat a răspuns:

Salutare! Eu ma uit destul de rar la televizor, iar presa o citesc de pe Internet. Ziarele pe care le citesc sunt cele gratuite din Brasov(respectiv Brasovul Tau - ziar electoral PNL si Adevarul de Seara).

| Carouri a răspuns:

Frate tu nu mai sti unde sa-ti faci reclama?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Pentru omul secolului XXI, televizorul, radioul, ziarul și internetul fac parte integrantă din el. Mai sunt și altele: cărțile, telefonia mobilă, GPS, etc.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da la televizor si calculator! dar ziarele nu nici gand

| kasperu25 explică:

@abh: e al unui prieten f bun.