| 1onur a întrebat:

Vom mânca pâine făcută din VİERMİ! Obligatriu! de acum! Fiindcă așa dorește Ursula von der Leyen!

Făina din larve de gândaci a fost autorizată pentru piața alimentară din UE. Ursula von der Leyen a semnat documentul, și doar fiindcă așa își dorește ea!

După ne mai întrebăm și "mirăm" de ce suntem plini de bolii și alimentele pline de cancerigene, pline de chimicale, pline de substanțe și dopinghuri, Europa a ajuns un laborator chimic nucleară!

De acum vom consuma și "mânca" doar ce vor ei, și ne dictează ei! O săne otrăvim! îmbolnăvim copii! familiile doar fiindcă așa vrea o Nație Nazistă! "democrată"!

Dacă chineji mănâncă carcalaci, șobolanii, pisicile, câine, răme, și toate insectele! Suntem și noi obligați! Fiindcă? Așa dorește Ursula Von der Leyen!

17 răspunsuri:
| Cinic a răspuns:

Ursula este doar un pion pe tabla de sah in spatele ursulei se afla oameni mult mai puternici care controleaza black rock sau vanguard care la randul lor controleaza practic toate resursele planetei. Asta cu mancatul de gandaci este primul pas doar, in viitorul apropiat vor genera o falsa lipsa de hrana si vor distruge micii fermieri si ghici de unde va trebui sa procuri mancare?! Exact de la aceleasi companii care sunt conduse de aceiasi oameni care acum imping mizeria asta in fata. Vor castiga de doua ori.
1 profit urias
2 si mai mult control asupra maselor

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sa fim seriosi, nimeni nu te poate obliga sa mananci paine din faina de viermi. Mananca doar cei care vor si daca nu va manca nimeni painea aceasta va disparea din magazine.

| johnnny123 a răspuns:

Așa ți-a zis Călin Georgescu?

| wildthing a răspuns:

Da, se anunta vremuri... monstruoase.

| StoicAnalysis a răspuns:

Faina respectiva din ce am inteles, este facuta din larve si insecte crescute intr-un mediu steril. Si este o varianta de faina cu un aport foarte ridicat de proteine. Nu cred ca te poti imbolnavi de la asa ceva, in conditiile in care un om obisnuit consuma actual, cola, crenwursti, parizer, si alte mancaruri stiute de toata lumea care sunt canceroase.
Deci in comparatie cu majoritatea produselor de pe raft, faina respectiva e o varianta foarte buna.

| Kufu95 a răspuns:

Tu chiar crezi ce se zice la televizor?

| LisaJulie a răspuns:

Eu fac de mult pâine acasă pentru ca știu ca multe din comerț sunt pline de e-uri

| 1onur explică (pentru johnnny123):

Jony vorbești greșit Man. Dar nu-i nimic te lămuresc acum.

O spune comisia Europeană! și știrile cu Andreea Esca! https://youtu.be/......aNy2jBWR8E

| 1onur explică (pentru Kufu95):

Eu cred cu Adevărat da! Fiindcă deja legea este aprobată de comisia Europeană! Eu nu vorbesc în lispa de cunoștință am dovezi reale! și Adevărate!

| 1onur explică (pentru Kufu95):

Mâncăm insecte! "Bio" laughing

| 1onur explică (pentru wildthing):

O să mâncăm Croissant cu glazură de carcalaci! Doamne Dumnezeule ferește!

| wildthing a răspuns (pentru 1onur):

Eu nu voi manca niciodata insecte si produse derivate din insecte...nici daca-mi vor pune arma la tampla.

| johnnny123 a răspuns (pentru 1onur):

Ok, haide să o luăm pe rând:

1) Unde se spune în filmul ăla că vom fi obligați să mâncăm făină din viermi? Cine te va obliga să cumperi produsele alea? Spune undeva că se va renunța la făina clasică? În niciun caz. Vei fi în continuare liber să consumi numai produse din făină vegetală. Așa cum nu te obligă nimeni să mănânci melci dacă mergi în Franța, nu te va obliga nimeni nici să mănânci făină de viermi.

2) Chiar crezi că Ursula von der Leyen are puterea să ia decizii pe cont propriu despre alimentele autorizate în UE? Pentru decizii de genul ăsta este necesar acordul a sute de specialiști.

3) Ce te face să crezi că făina din acea specie de viermi este nocivă pentru sănătate? Doar pentru că mintea ta simplă asociază automat cuvântul "vierme" cu "cadavru" sau descompunere"? Uite, mătasea este unul dintre cele mai scumpe și apreciate materiale din lumea asta, și ce să vezi: se obține de la viermii de mătase.

4) Pe de o parte spui că o să fim otrăviți de astfel de alimente, pe de altă parte spui că chinezii le consumă. Păi dacă sunt otrăvitoare pentru oameni, atunci de ce chinezii nu mor pe capete, ba din contră, sunt 1.4 miliarde de oameni?

| 1onur explică (pentru StoicAnalysis):

Eu nu a-și putea mânca și nici consuma orice este făcut din insecte! Sau orice a-și consider eu anormall!

Pentru mine nu este deloc normal o asemenea decizie, lege în care sa loat în în considere de un grup de "oamenii" în care se rezumă la faptul că este "normal" să consumăm noi ca oamenii!, mâncăm alimente făcute din insecte! Dacă a-și fi tatăl unor copii în viața mea nu a-și putea să-le ofer copiilor mei familile mele produse ce conține ca "alimentație" insecte!

| StoicAnalysis a răspuns (pentru 1onur):

Totusi consumam alimente care au coloranti produsi din insecte. Cosenila ( carmin ), este un colorant rosu obtinut dintr-o insecta anume. Acel colorant este folosit in majoritatea alimentelor de culoare rosie fabricate si puse pe raft. Daca citesti pe eticheta alimentelor respective, ai sa vezi la ingrediente si acest "carmin"/"cosenila".

| 1onur explică (pentru johnnny123):

Este obligatriu! Pentru mine este obligatoriu!

Aâta timp cât nu misa cerut mie voie! Sau oameniilor nu lisa pus întrebarea dacă vor dori!,sau vor să fie de acord cu o asemea lege! în ce privește întreaga populație! să consume! "Făină" din insecte! Doar fiindcă comisia Europeană a decis cu privire la ce vor comsuma, oameniilor, populația! DA ESTE OBLIGATORIU Fără săne întreb absolut nimic! Dacă vrem și noi să fim de acord cu o asemenea lege!

Ei sănt conștienți absolut toți din comisia Europeană!, dacă s-ar fi adresat oameniilor! Populație! Dacă își doresc să consume alimente! produse ce conține insecte! Eu cred cu Adevărat că nu s-ar fi aprobat o asemenea lege! Ce ei au dorit-o și deciso în locul nostru! Fără voia noastră! A oameniilor!

DA! eu consider că nu este deloc "sănătosă" Făina din insecte! Și nu sunt absolut deloc, cu legea lor nu sunt absolut deloc de acord cu comisia Europeană! în privința asta!

Chineji au imunitate la insecte, fiindcă ei sănt obișnuiți să consume câini, pisicile insectele, carcalaci ăia nu țin cont de absolut nicio vietate, pentru ei este normal! NU și pentru mine.