Nu cred ca a realizat inca asta, dar suntem pe drumul cel bun. Eu unul nu vad cum ar putea arata urmatorul razboi mondial, tinand cont de toate armele nucleare pe care le detinem. N-ar putea fi decat un razboi de exterminare, poate a intregii specii umane. Aia ar fi greseala suprema pe care ar putea s-o faca civilizatia noastra. Desi multi cred ca exista multe razboaie si suferinta in lume in prezent, adevarul e ca niciodata omenirea n-a dus-o mai bine, si niciodata n-am avut o asemenea ocazie de a realiza ca doar uniti avem o sansa sa rezolvam toate problemele care ne asteapta.
Eu cred ca vor mai fi razboaie mondiale. Poate nu sub o forma clasica cum ne-a aratat istoria.Lumea nu a progresat deloc in sfera spirituala. Din contra! Poate ca a evoluat in zona tehnologica.Dar asta nu ajuta cu nimic in raspunsul la intrebarea ta.Pericolul momentan sau in viitor al extinctiei rasei' umane e in crestere, caci metodele de distrugere au crescut ca eficienta si diversificare, apoi mentalitatea este in scadere.
DogMX întreabă: