Era la 40% psd in sondaje si a luat 47, nu era in genunchi.
dar pnl era tot asa, la vreo 28-30 in unele si psd la egalitate, si a luat 18)
mai era un sondaj cu usr la 19% si a luat 8%
Felicitări! Vedeți acum de ce am scris că pentru unii va fi un duș rece!
Dacă în 2016 la alegerile parlamentare absenteismul a fost de peste 60%, acum ce va fi? Dacă, în 2016 toți cei care sunt în opoziție și strigă invective la cei care conduc țara asta acum, nu au fost în stare să motiveze absenții să meargă la vot, ce vor face acum la niște alegeri, care niciodată nu au avut prea multă prezență la vot?
Probabil, de aceea a apărut acest referendum anunțat de 2 ani de zile!
Eu cred că referendumul ăsta e altceva (și am destule motive)
și cam aceeași explicație ar fi și pentru scorul astronomic al pnl din sondaje
Cine pu+la mea mai voteaza, tot niste sclavi ramanem atat in RO cat si in occident mai bine ma duc si ma imbat pana ma pis pe mine decat sa stau sa ii votez pe pi+satii aia.
Te-am ruga sa nu mai distribui articole anti-europene, anti-democratice si extremiste. Acel articol spune sa nu votam cu un anumit candidat pentru ca nu este ortodox.
Tot pe blogul ala mai spune indirect ca toti sunt Soros. Eu cred ca ar trebui inchis blogul si amendata persoana care scrie acele ineptii.
Votez, doar ca sa dau o palma pesedeilor. Nu ma astept la nici o schimbare in bine ca urmare a referendumului, ca doar am votat si pentru parlament unicameral cu maxim 300 de porci, si uite citi nemernici avem.
Aici discutam de teme reale, nu de conspirationisme pentru isterici antivaxeri.
Scuza-mi te rog ignoranta, dar as vrea sa imi explici ce inseamna "antivaxeri", ca am cautat in dex si nu am gasit nimic.
Gasesti pe site-ul ala de mare angajament la care ai dat link...
Da votez, chiar daca sunt in strainatate o sa merg. Si pentru referendum si pentru europarlamentare.
"O sa se intample, chiar daca nu neaparat sub actuala conducere. La fel ca si cu #FaraPenaliInFunctiiPublice"
Fara penali in functie publice e initiativa cetateneasca, acela va fi referendum pentru modificarea constitutiei, acest referendum este consultativ, iar referendumurile consultative nu se fac pe teme ce tin de modificarea Constitutiei. E aceeasi problema ca si la referendumul pentru parlament unicameral si 300 de parlamentari.