Ce garantie ai ca se va mări în urma votului? Pierdere de timp, nu votând pe un site se va mări ceva, ci ieșind în stradă tot poporul, protestând, făcând grevă. Dacă era pentru parlamentari, imediat se mărea, prostimea lasă că le facem un site să voteze ca să spere și ei la ceva! Treziți-vă, nu mai visați!
tu crezi ca o sa va dea statul 100 de lei in fiecare luna? Nu se da in strainatate atatia bani...crezi ca e posibil in romania?
Da' ce naiba sa faci cu atata banet? ai chirii de platit, copii de crescut? altii au pensie 100 de lei. Imi aduc aminte cand aveam alocatia 12 000 de lei vechi atuncea viata, frate
Eu am inteles ca alocatai se va scoate daca ai parinti ce au peste 3000 de lei salriul impreuna.de unde sa se mareasca?
pace!
Pro! Dati sfoara-n tara si votati cu totii! Haideti la lupta cea mare, inc-odata romanasi!
Vrajeala. am mai votat acum cateva saptamani si era la aproape 30 000 de mii cum naibi a ajuns la 9 000?
Auran, apreciez initiativa, si am votat, dar in Romania se moare cu dreptatea in mana, intelegi ce zic?
Terminati! Marirea alocatiilor nu se poate face! Nu sunt bani la buget, chiar nu intelegeti.Nu sunt bani... de unde bani asta? De unde ma! Tot ne imprumutam avem datorii si iauzi... sa marim alocatiile, cica "expert TPU"
Deci in primul rand ar putea intra in discutie acest lucru, nu va fi aprobata. E o diferenta.
Nu face statu intr-un an cat sa dea tuturor copiilor intr-o luna spuneti si voi nu am dreptate?