auran
| auran a întrebat:

Voteaza si tu marirea alocatiei la 100 lei noi (1 milion de lei vechi)! Intra pe www.alocatia-copiilor.ro si voteaza! Inca 990814 de voturi si cererea noastra va fi aprobata de guvern! Trimite si tu mesajul la prietenii tai! Va multumesc - o seara placuta!

21 răspunsuri:
| alex1991 a răspuns:

Vrajeala ca nici nu contorizeaza:d

| Ana a răspuns:

Degeaba se voteaza.

| costymaximus a răspuns:

Ce garantie ai ca se va mări în urma votului? Pierdere de timp, nu votând pe un site se va mări ceva, ci ieșind în stradă tot poporul, protestând, făcând grevă. Dacă era pentru parlamentari, imediat se mărea, prostimea lasă că le facem un site să voteze ca să spere și ei la ceva! Treziți-vă, nu mai visați!

auran
| auran explică:

Ei, stiti cum se spune, speranta moare ultima!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e o mare, mare tampenie. Spam.

| Adina_4189 a răspuns:

Ar fi prea bine! totusi am votat tongue

| LaMisto a răspuns:

laughing tu crezi ca o sa va dea statul 100 de lei in fiecare luna? Nu se da in strainatate atatia bani...crezi ca e posibil in romania?

| unu a răspuns:

Da' ce naiba sa faci cu atata banet? ai chirii de platit, copii de crescut? altii au pensie 100 de lei. Imi aduc aminte cand aveam alocatia 12 000 de lei vechi laughing atuncea viata, frate laughing

| hiphopbeatz a răspuns:

Eu am inteles ca alocatai se va scoate daca ai parinti ce au peste 3000 de lei salriul impreuna.de unde sa se mareasca?

pace!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Pro! Dati sfoara-n tara si votati cu totii! Haideti la lupta cea mare, inc-odata romanasi!

| JeSa a răspuns:

Hoptonguepro, "alocaţiei de 100lei noi"big grin
Să auzim de bine!

| Zambete89 a răspuns:

Vrajeala. am mai votat acum cateva saptamani si era la aproape 30 000 de mii cum naibi a ajuns la 9 000?

| bnj a răspuns:

Auran, apreciez initiativa, si am votat, dar in Romania se moare cu dreptatea in mana, intelegi ce zic?

| GodBlessYou a răspuns:

Terminati! Marirea alocatiilor nu se poate face! Nu sunt bani la buget, chiar nu intelegeti.Nu sunt bani... de unde bani asta? De unde ma! Tot ne imprumutam avem datorii si iauzi... sa marim alocatiile, cica "expert TPU" oh go on

| ikram a răspuns:

Deci in primul rand ar putea intra in discutie acest lucru, nu va fi aprobata. E o diferenta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da so mareasca la 5000 leilaughing

| ionela4 a răspuns:

Mersi pentru asta

| ludmila a răspuns:

Incercarea n-are moarte poate, poate avem noroc si o maresc
.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu se maresc alocatiile pentru copii cind au degind sa le mareasasca cind is aducaminte ei nu au copii sau traesc pa alta lume din pensi opresc iar lori guvernantilori de ce nu li se opresc si, lori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da as vrea sa se mareasca alocatiile pentru ca nu se poate creste un copiil cu 422 de lei pe luna ie o rusine pentru parlamentari numai la ei se gandesc sa se puna an locul nostru si ei

| nicu27 a răspuns:

Nu face statu intr-un an cat sa dea tuturor copiilor intr-o luna spuneti si voi nu am dreptate?