| Buresbista123 a întrebat:

Voua vi se pare normal ca in numele unor partide politice ex PNTCD sa apara denumirea de crestin? cum poate un astfel de partid sa reprezinte intreaga populatie a Romaniei? eu sunt pentru scoaterea unor astfel de denumiri din numele oricarui partid

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Fiecare partid isi alege denumirea pe care o vrea, cu conditia sa nu fie altul deja inregistrat cu aceeasi denumire. Si are dreptate Brigaela, un partid nu reprezinta populatia unei intregi tari ci doar pe membrii si sustinatorii sai.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Niciodata un partid nu reprezinta intreaga populatie a unei tari. Pana si Partidul Comunist avea persoane non-grata pe care nu vroia sa le reprezinte.
Prin urmare, locul tau nu este intr-un asemenea partid. Iar daca el ajunge la putere, nu poti decat sa te supui, ca asa e intr-o democratie normala, chiar daca nu te simti reprezentat. E problema ta, nu a partidului.

| Buresbista123 explică (pentru Brigaela):

Cred ca este o ptoblema generala si chiar constitutionala nu cred ca ai inteles intrebarea

| Brigaela a răspuns (pentru Buresbista123):

Nu, nu este nici o problema atatatimp cat nu esti obligat sa intri intr-un partid care simti ca nu te reprezinta, poti alege sa nu faci parte din el

| doctorandus a răspuns:

Romania nu consta 100% din crestini, asa ca e fals ca toti romanii ar fi crestini. Prin urmare nu poti sustine despre PNTCD ca ar dori sa reprezinte intreaga populatie a Romaniei. Din ce partid face parte Merkel ai auzit?

Pe urma intre dorinta de a reprezenta pe cineva si a fi votat de el este o mica mare diferenta.

| Tricky95 a răspuns:

In toata europa exista partide care au in titulatura lor cuvantul crestin