Probabil intr-un exces de bunatate din cauza spiritului Craciunului a promis, apoi si-a dat seama ca nu meritati.
Acela nu-i patron. El să-și ia toiagul și să se ducă în pădure, căci mintea și inima lui sunt asociate cu sălbăticiunile, nu cu oamenii. El nu are dreptul să locuiască în mijlocul oamenilor. Și Dumnezeu va pedepsi pe mincinoși. Iar întârzierea îi va fi penalizată tot de Dumnezeu. Cine nu este om, atunci este animal.
Dar stau și mă întreb că poate nu s-a referit la ziua de crăciun a anului 2023, ci poate la vreuna din anii îndepărtați ai luminii.
Daca imi aduc aminte la locul tau de munca au fost mai multe problema cu acest meltean pe care il aveti patron.
Conteaza felul omului, poate sa fie si cel mai bogat om din lume daca este un nesitit si avar nu da un leu nimanui!
Evident inteleg si faptul ca la privat nu este ca la stat, sunt institutii ale statului la care ei intre ei si-au dat prime de craciun cate 3000 de lei pana la 12.000 de lei, sunt curios ce SRL /SA din Romania da astfel de preme?
Deci cum ziceam cand banii sunt ai tai te doare, cand sunt banii cetateanului nu-ti pasa
Sfatul meu>> pe viitor cauta-ti alt loc de munca, aveti un administrator de joasa speta cu comportament de fost proxenet, actual cocalar!
Pentru ca e un jerpelit de "patron" si nu inteleg de ce accepti sa lucrezi intr-un astfel de mediu toxic? Nu e prima oara cand spui probleme. Chiar nu exista alte locuri de munca? Va place sa fiti luate la misto si tu si colegele tale?