Întrebare recomandată | gyulya96 a întrebat:

Vreau sa plec de acasa si am 17 ani ce poata sa imi faca politia vreau sa ma mut la prietenul meu

Răspuns Câştigător
| HolyPotato a răspuns:

Din moment ce vrei să fugi de acasă bănuiesc că părinții tăi nu sunt de acord.
Eu zic să aștepți până la 18 că nu mai ai mult până atunci. Numai bine vei ajunge să-l cunoști ca lumea pe respectivul și vei vedea dacă într-adevăr aveți un viitor împreună. Între timp le-ai putea face părinților tăi o mai bună părere despre el.
Dă dovadă de maturitate și ia în considerație acest sfat.

| gyulya96 explică (pentru HolyPotato):

Pai el a stat la mine 2 ani ne cunoastem si ai cunosc si familia

| HolyPotato a răspuns (pentru gyulya96):

Atunci de ce vrei să fugi de acasă? Părinții tăi nu sunt de acord?

Pai nu imi pasa de parinti

Nu imi pasa de parinti

| HolyPotato a răspuns (pentru gyulya96):

Eu înțeleg că poate ai mai avut divergențe cu ei, că nu te-au înțeles, dar gândește-te, totuși, că te-au crescut 17 ani de zile și măcar atât respect ar merita din partea ta: să le spui ce ai de gând să faci. Astfel le asiguri și lor, dar și ție, mai multă liniște în suflet.
Gândește-te la prima lor reacție când ar vedea că nu mai ești, ar fi disperați de-a dreptul! Ia o decizie matură, dă dovadă că meriți să te muți de acasă! Meditează puțin, nu fă ce-ți vine pe moment, că e o decizie importantă.
Și mai gândește-te că, Doamne ferește! Să spunem că te desparți de iubitul tău, unde te vei duce? Ce vei face? Vei fi nevoită să te întorci acasă, unde ai provocat atâta suferință, unde s-ar putea, să nu-ți mai fie deschise ușile...

12 răspunsuri:
| Axys a răspuns:

Daca ai 17 ani te aduce poltia napoi acasa si i vei face probleme pritenului sad iar cand vei avea 18 ani atunci n-are ce sa-ti faca politia mai bine stai linistita acasawinking si nu te grabi ca o sa regretiwinkingparerea mea

si crede-ma parintii niodata no sati vrea raul!

| Hevnoraak a răspuns:

Super de abia aştept să te văd în ziare şi la ştiri.

Răspuns utilizator avertizat
| ElleAhx a răspuns:

Mai bine stai cumintica acasa ca inca un an nu patesti nimic.

| Steffani a răspuns:

Sa te trimita acasa pana la 18 aniwinking atat big grin