Nu sunt foarte sigur, insa cred ca buldoexcavatorul este in aceeasi cls. cu tractoarele.Tractoarele stiu ca se conduc cu ctg.b, insa sigur iti trebuie autorizatie iscir vizata anual.
Teoretic trebuie cat.C sau Tr.Categoria pentru acest utilaj este confuza ca la scuter.Se fac confuzi intre buldoexcavator si tractor.La tractor poti asambla pana la 2 remorci pe cand la buldoexcavator NU. Buldoexcavatorul este un utilaj pentru constructii.Atestatul(masinist utilaje cale si trasamente)nu are legatura cu condusul pe drumurile publice.Eu lucrez in domeniu si conduc cu cat.B
Bravo "eudoru" asa este
Eu la firma am buldoexcavatoare de 8 si 10 tone, cum conduci tu pe drum public cu categoria B care e de maxim 3, 5T un buldoexcavator de 8T? Mai bine taci decat sa induci lumea in eroare cu tampenii.
Il poti conduce cu categoria C pe drumurile publice si trebuie atestat pentru al opera pe santiere etc.
Salut; cum pot lua si eu cateva lectii pe buldo/detin cat,-be/ce/de,
Am profesionala de masini si utilaje pe toate utilajele, tot trebuie atestat?
Corect!
Salut,unde pot lua si eu cateva lectii pe buldo./ mai multe detalii la primul semnal.
Ai fost oprit de politie in oras cu buldo si au comfirmat ca e ok cu cat B +curs de calificare utilaje grele?
Se poate fratilor, eu muncesc de 7 ani pe un 428f cu permis cat b+școala de utilaje cale si terasamente si merg si prin oraș cu el fara probleme
Si nu ai avut prb cu politia?