Depinde in ce clasa ai avut 4 la purtare, si oricum in cazier nu cred ca ajunge, doar daca ai facut ceva grav sau prea multe absente si se pune in cazier dar nu afecteaza cu nimic , dar te afecteaza daca ai 4 la purtare intruna din clasele din gimnaziu ca poate vrei sa dai la academia de armata si acolo trebuie media min 8
Notele tale nu se trec in cazier! In cazier se trec fapte de natura penala, executari sentinte ...etc asa ca stai linistit/a
In cazier iti apare numai daca ai avut vreo condamnare penala, nu media de la purtare.
In cazierul judiciar nu se inscriu notele la purtare ci infractiunile pentru care ai fost condamnat irevocabil. Daca ai cazier (ai condamnari irevocabile) nu te poti angaja in unele slujbe, respectiv in acelea pentru care se cere sa nu fi fost condamnat pentru unele infractiuni. Asa este, de exemplu, pentru slujbele care atribuie calitatea de gestionar, se cere sa nu fi fost condamnat pentru infractiunile prevazute in anexa la Legea nr. 22/1969 si mai sunt si altele. Numai bine!
Pai hai sa iti zic eu ce importanta are acest cazier.
Daca ai media 4, inseaman ca cine stie la cine rupeai tu scaune pe spate/lucruri urate la adresa profesorilor.
Acest cazier are rolul, ca, atunci cand de duci tu sa te angajezi la cineva, ala sa stie cum esti tu, ca din interviul care ai sa-l dai, mare lucru nu poate afla despre tine pe termen lung. Dar faptul ca ai avut media 4 la purtare, ii va da de inteles ca s-ar putea sa ii faci si lui cateva probleme.Astfel,te va aborda ca atare.
Mai rau, Daca ai avut 4 in ultimii ani, degeaba ca ai avut pana acum 10, ca ii va da de inteles ca tu in ultimul timp/recent, ai fost conform notei 4 la purtare (Vezi ce am scris mai sus)
Daca insa ai fi avut 10 in ultimii ani, si sa zicem ca in 7, 8 ai fi avut media 4, apoi 10, iar fi dat de inteles ca te-ai corectat.
NOROC!
anonim_4396 întreabă: