Nu se baga, la cum reactioneaza zel nu merita nici arme sau drone primite din alte tari, la o adica o sa piarda pentru ca progreseaza rusii
Oficial, Ucraina nu face parte din NATO. Deci, cel putin pe față nu se pot baga.
Cât timp NATO e o alianță defensivă pentru membrii săi, nu are temei să "se bage". (În Ucraina, stat nemembru).
Daca rusii nu erau aliati cu chinezii sigur interveneau, lor de asta le e frica, sa nu declanseze al 3-lea razboi mondial. Pana la urma interventia NATO era ceva umanitar de oprire a razboiului, la cate chestii a incalcat Rusia putea si Nato incalca principiul aliantei. Pana la urma vor fi nevoiti sa intervina mai ales ca idiotii ataca centrale nucleare, daca vot continua poate fi o amenintare pentru intreaga Europa. Cu vorba buna nu au inteles, cu sanctiuni nu se opresc, la o intelegere nu se poate ajunge cu ei, tot ca ei vor sa faca, atunci mai ramane varianta sa fie calcati pe cap, mai ales ca merita.
Omul e disperat,si nu mai stie ce sa faca.E normal sa fie stresat si uneori sa nu conștientizeze situația.Dar nato nu va interveni, pentru ca nu are dreptul, ucraina ne fiind o tara nato, plus ca da, nu poate riscă un atac nuclear.Pentru ca putin e conștient că o data ce nato intervine, el nu mai are nici o sansa, si dupa cum gândește si spune el "de ce ar exista lumea, daca nu ar fi rusia" deci...
Foarte bine face că îi acuză. Sunt niște fricoși. Zelensky e cu 10 clase peste ei, ceea ce nu credea nimeni.
Nu cred că se bagă la cât de papă lapte sunt, dar sper din suflet să mă înșel. Nu sunt conștienți de consecințe, cred că dacă nu se bagă vor evita pierderea mai multor vieți pentru că am intra toți în război cu Rusia. Dar ei nu își dau seama că dacă explodează reactoarele nucleare, vor fii de un milion de ori mai multe pierderi de vieți.
Nope!
stiu ca Zelensky ala e disperat despre tara lui, dar mai mananca si rahat din cand in cand, pentru ca exagereaza cu chestii care in mod
C A T E G O R I C si A B S O L U T
se termina cu bubuiala nucleara
asa ca, imi pare rau de Ucraina, da' ciocu' mic, nu vrea nimeni SA MURIM TOTI!
A facut tot ce a putut pentru Ucraina din 2014. Cumva, bagat in toata povestea asta este. Putin chiar face terorism geopolitic in Europa de foarte multi ani si acum a trecut si pe cel nuclear. Sunt unele momente in care ar putea sa se bage, cum ar fi pentru Managementul unei Crize. Cred ca depinde si de rezultatul procesului de la Haga.
https://www.nato.int/cps/en/natolive/topics_49192.htm
Nu stiu daca ati observat, atitudinea lui Putin de la primul discurs pana la ultimul.
In primul discurs era impunător, in al doilea hotărât iar in ultimul era ca un om care nu mai are puteri sa faca nimic. Eu cred ca pana la urma o sa cedeze, Ucraina rezista eroic. Acum Putin s-a izolat, nu mai vin nici macar generalii la el, e un semn. Oricât de tiran ai fi, tot cred ca ai putin suflet. Vrea sa para dur, dar nu ii iese. Cum a zis cineva: Niciun dictator nu are sfârșit bun. Cred ca generalii lui sau apropiații lui ii pregătesc ceva, am o presimțire. Lavrov la fel, el nu a fost de acord cu acest Razboi. Si cred ca ii tine departe de generali si pe ceilalți probabil i-au zis ceva, l-au contrazis. O sa aiba soarta lui Ceausescu, o sa fie mazilit de oamenii lui.
Nu stiu despre el si nu stiu in ce fel ar putea sa se retraga. Nu cred ca asta este o varianta pentru Rusia, pentru imaginea ei, pentru ratiunea ei de a fi ca stat atotputernic si sperietoare. Cred ca la ei functioneaza alte chestii, alte principii. Oricum cred ca i se pregateste ceva de mai demult. Cert este ca a pierdut statutul de mare putere. Urmatoarea mare putere este China. S-ar putea sa fie mazilit de oamenii lui. Dar ar fi pacat: omul trebuie judecat si trebuie obtinute informatii de la el. Tocmai asta ar putea fi motivul pentru care cei din jur sa-l vrea mort.
Slabe sanse sa se bage NATO. Toata lumea este constienta ca daca se baga, va incepe un razboi mondial. Zelensky vrea doar sa întărâte NATO, nu se multumeste cu sprijinul de arme si tot ce a mai primit de la multe tari.
king5151 întreabă:
intreb348128712 întreabă: