| TheAvenger a întrebat:

Ziua buna, natiune. De ceva timp ma tot bate un gand, legat de facultate. Si anume de anumite chestii care (cred eu) ca-s interzise. Sa presupunem ca administratorul/directorul/ce o fi el acolo vine in inspectie in camera de la camin si eu in acel timp am in posesia mea o sticla cu bautura, sau fumez, sau am alte lucruri asupra mea (ca spre exemplu arme). Ce se poate intampla? Primesc vreo amenda, ceva?

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Vezi ce scrie in Regulamentul caminului, pentru incalcarea lui se poate sa te dea afara.
Cat priveste armele daca le detii ilegal fapta este infractiune si daca te reclama te-ai facut cu dosar penal.

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Nu-ti vine mai nimeni in inspectie, mai ales administratorul, decat daca faci tu galagie, sau distrugi nu stiu ce pe acolo! multi studenti beau si fumeaza in camera!
cat despre arme laughing, m-ai amuzat cu asta! ce amenda neica? direct dosar penal scrie pe tine!
asa ca rezuma-te la bautura si tigari!hee hee

| TheAvenger explică (pentru Bluebutterfly80):

Perfect cool. Si mai vreau sa dau si la Psihologie laughing

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru TheAvenger):

laughing aoleu! pai atunci n-o sa ai probleme cu administratorul, o sa il faci din vorbe, ca un psiholog ce vei fi! big grin

| TheAvenger explică (pentru Bluebutterfly80):

Da thinking Cand vine vorba de,, a minti,, eu deja pot sa spun ca-s experta laughing.

| Seby90 a răspuns (pentru TheAvenger):

Paradoxal, o sa consider faptul ca exti experta in a minti, ceea ce ma duce cu gandul ca ne minti spunandu-ne ca esti experta. Brainfuck!

| Bluebutterfly80 a răspuns (pentru TheAvenger):

Esti fata? :rolling on the floor e clar! deci o sa ai toata colectia de arme albe la dispozitie: cutit, furculita, polonic etc! deci esti si in siguranta! big grin si tine minte: indiferent ce s-a intampla, n-ai facut tu, clar!hee hee

| tr3ig a răspuns:

Se numeste adminstrator cel de la camin, si problema cu armele e cam grava cu nu ai voie cu asa ceva in camin, problema legata de bautura sia tigari nu e asa grava atata timp cat in tot caminul se practica asa cevawinking. legal te da afara daca nu respecti temernii contractului, sau poate sa iti faca figuri adminsitratorul sau seful de camin daca are boala pe tine, in rest daca tu esti cuminte cand bei si nu faci scandal nu are nimeni nici o treaba cu tinewinking

eu am stat 3 ani in camin si beam ca chiorii si nu ne-a zis nimeni nimic, chiar m-a prins si gardianu de la poarta cu bautura cand incercam sa intru in camin si mi-a luat legitimatia si bautura, s-a dus la adminsitrator si administratoru mi l-ea dat a doua ziwinking asa ca stai calm, depinde de fiecare campus universitar in partewinking