"iaca vin de la crimeea unde mi-a murit femeia am cautat o cu luminarea si am gasit doar spinarea, si am cautat o cu chibritu si am gasit numai buricu" știe cineva continuarea la aceasta balada?
Hei. Vreau sa imi cumpăr o carte de pe Google Play Book si am completat toate dar la final imi cere sa confirm ca sunt eu punandu- mi parola însă nu stiu care parola. Imi puteti spune cei care ati mai...? (mai mult)
Cartile din seria Tronul de clestar sunt bune sau sunt pentru adolescenți? Merita citite?
Bunaaa, îmi poate spune cineva cum se numește novela in care este "acasă" de Camus Neagu? Multumesccc
Bună. Întrebarea este adresată celor care mă pot ajuta și care îmi pot oferi câteva sfaturi bune. Deci, sunt în clasa a 12- a, sunt la profil uman, și am emoții pentru bac ce- i drept. La ...? (mai mult)
Mai este literatura buna in secolul XXI sau se scot numai carti fantasy pe band rulanta si nimic altceva mai original?
Salut! Stie cineva niste opere literare romanesti care sa fie despre dragostea nereciproca? Neaparat romanesti! ^^
Bună, are cineva pdf-ul sau varianta de ebook a cărți Meridianul Sângelui?
Salut TPU! Am o întrebare pentru fanii Pisicile Războinice.Doar eu vreau să văd un redemption la Umbră de Arțar și pe Amurg de Măr izgonit în Pădurea Întunecată?
Vreau recomandări de cărți? Ce mai citiți voi? Ce gen este cartea pe care o citiți? Vreau detalii despre acest subiect.
Salut! Stie cineva o carte despre electronica de incepatorii gratis pe format pdf?
Se poate trai din a fi scriitor în România? Sunt câțiva care vor sa fie scriitori aici? Cam ce ar trebui sa scrie cineva ca să aibă succes? Sunt la moda cartile fantasy cu lumi fantastice din ce ...? (mai mult)
Ce aplicații de pe Magazin Play recomandați pentru un pasionat de medicina ca mine?
Este buna cartea "Codul Corpului"scrisa de Dr.Bradley Nelson pentru un pasionat de medicina alternativa ca mine?
Nu mai știu ce serii de carti sa mai citesc? Are cineva recomandări?
Unde pot si eu sa citesc Cismigiu & Compani de Griogere Bajenaru? Va rog repede
Salutare! Are cineva cartea Twisted lies de Ana Huang, în limba romana, varianta scanata? Mulțumesc!
Pentru a deveni profesor de limba Engleză ar trebui să mă transfer la un liceu lingvistic sau intensiv? Țin să menționez că momentan sunt pe profil economic clasa a 9 a. De asemenea cât de greu...? (mai mult)
Ce părere aveți? Cărțile motivaționale pot transforma vieți în bine? Pot motiva și ambiționa tare?
Bună, mă poate ajuta cineva cu materia pentru postul de agent de poliție analist programator ajutor? (Sursă externă)
Recomandari de site-uri unde gasesc e-carti in romana? Nu conteaza daca-s moca sau platite. Multam
Parca m- ar interesa Facultatea de Istorie in viitor.Mai ales că am fost as in scoala generala la această materie și la examene. Îmi puteti spune ce dificultate are Facultatea de Istorie și cum este...? (mai mult)
Merita citite cărțile lui Pep Guardiola și Arsene Wenger?
Am nevoie de o propozitie carea sa inceapa cu litera b si primul cuvant sa fie Bianca?
Ce părere aveți de Novalis?
Cine a citit cartea motivațională a lui David Goggins -Nu mă poți rani? Păreri despre ea? V-a ajutat? Îmi doresc mult sa mă motiveze /ambiționeze in viața și pe mine.
Am o întrebare pentru cititorii de literatura mai veche. Este această scriitoare pe nume Margaret Mitchell. A scris o serie pe nume "pe aripile vântului" și nu pot găsi nicăieri ultima carte a seriei,...? (mai mult)
Care este cea mai buna aplicație de citit carti pe telefon?
Merita cumparate și citite cărțile Născuți sa fim in miscare de Juliet Starrett și Kelly Starrett și cartea Viața mea in roșu si alb de Arsene Wenger dar și cartea despre Pep Guardiola numita...? (mai mult)
Buna, TPU! Imi place sa scriu articole, critica de film si de carte si alte esee. Stiu ca exista un site unde le puteai posta (fara cost). Stie cineva ceva?
Stie cineva daca cartea "Invata-ma! 500 de lucruri pe care trebuie sa le stii" de Derek Fagerstrom mai este valabila undeva? O tot caut de ceva anii dar nu o gasesc
Salutare TPU! Ma puteti ajuta cu o poezie de o strofa a cate 4 versuri despre iubire, care sa contina cuvintele "iubire" si "stralucitoare"?
Salutare, ma poate ajuta cineva cu un pdf la cartea It essentials Pc hardware and software companion guide fifth edition
Ce știți despre cartea Sunrise of the Reaping de Suzanne Collins? Când va fi lansata?
Salut! Daca am terminat clasa a 9a la profesionala ma pot transfera la liceu clasa a 10a? ( am dat si examenul dn clasa a 8a)
Este normal sa primească un copil de clasa a 7 lecturi de bacalaureat? pentru ca o verișoara a primit o scrisoare pierduta și o moara cu noroc la lectura
A citit cineva cartea "Vanessa mea cea intunecata"? Daca da, ce parere aveti?
Bună ziua! Am o nepoata care vrea să stea la cămin, este clasa a 8 a din piatra Neamț și vrea să stea la cămin la Colegiul Național de Informatică din piatra Neamț, știți cumva dacă o primește...? (mai mult)
Ce facultati sunt in Bucuresti la fara frecventa sau la distanta?
Vreau si eu niste carti horror pe care le considerati underrated si care v-au lasat cu o impresie foarte buna.In afara de Junji ito(e manga dar anyway),Stephen King,H.P Lovecraft, John Saul
Cine a aflat de editura bookzone? Ce carti v-ati cumparat de pe bookzone?
Am mai făcut o dată chestia asta pe Reddit, dar vreau să încerc și pe TPU. Scrieți- mi ultimele cinci cărți pe care le- ați citit, împreună cu câteva cuvinte despre ele și o notă de la...? (mai mult)
Buna Am multe carti pe care as dori sa le imbrac in carton eventual hirtie de foarte buna calitate Tematica vintage imi place foarte mult Ce imi puteti recomanda va rog?! Multumesc anticipat ???? NOTA:...? (mai mult)
The Greatness Mindset de Lewis Howes merita citita? Te motiveaza cu adevărat? Dar Trezește geniul din tine de Ozan Varol? Am nevoie mare de ceva motivație în viața mea.
Cum se termina de fapt cartile Fire and Blood? Vreau sa le cumpăr sa le citesc dar dacă ar putea sa îmi dea cineva niște spoilere scurte!
știți ce materii o să am pe profilul fabricare lemnului? Din cate am auzit o să am în general aceleași materii pe care le am avut și în clasa a8a.
A citit cineva Charles Baudelaire, "Les Fleurs du Mal"? Ce impresie v-au făcut? Eu mai citesc poezii de el din când în când și îmi plac la nebunie.
E possibil sa mai elimin din operele pentru bac la romana? Adica stiu ca mereu te pune sa alegi între doi autorul, spre ex Rebreanu sau Calinesu.Are ceva daca invat doar Rebreanu?
A citit cineva de-aici "Zahei Orbul" de Vasile Voiculescu? Cum vi s-a părut?
Pentru pasionații de astrologie ca si mine acum găsiți la chioșcurile cu ziare cartea Astrologie pentru toți, autor astrolog Minerva. Lucrarea reprezintă o incursiune captivantă în lumea astrologiei,...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Marius22222222222 întreabă:
Xena20 întreabă:
octav005 întreabă:
led10 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Prison Break
Ai stat cu sufletul la gura la fiecare episod sa vezi daca planul lui Michael de a-si salva fratele de la o pedeapsa nedreapta va functiona? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al serialului Prison Break?