Buna seara, stie cineva daca pot gasi undeva cartea Psychic witch de mat auryn in limba romana? Sau ceva asemanator acestei carti
Ce surse foarte bune de informație îmi recomandați pentru a invata neurostiinte și a cunoaște cum funcționează creierul uman? Nu contează ca e sursa audio, video, text, site sau carte. Chiar ...? (mai mult)
Care carte pe care ati citit- o vi s- a părut cea mai interesanta si captivanta si care chiar a meritat sa o cumparati si cititi? Mie Creierul și Mintea Universului de Dumitru Constantin Dulcan.Merita...? (mai mult)
Salut! Pentru gagicile care citesc, ce cărți ați mai descoperit și merită 5 stele din 5?
Salut, citesc cartea "crimă perfecta" sunt la inceput și îmi pare că seamănă foarte mult cu serialul "Micutele mincinoase", are vreo treabă? Fără spoilere va rog.
Ce credeti ca va pica anul acesta la subiectul 2 la romana?
Buna! Eu locuiesc recent în Germania și aș dori să știu cum pot comanda cărți (străine și nu neapărat) aici traduse in romana, cărți cum găsești pe Elefant. Nici în țară nu pot comanda...? (mai mult)
Ce curs este mai ușor din urmatoarele sa- l fac si eu de la Centrul de Consultanta si Studii Europene (CCSE)? Ma gândeam la infirmier(pentru început am o carte de la bunica mea numita "Tehnica îngrijirii...? (mai mult)
Hey! Cine ma poate ajuta cu un mesaj pentru doamna de biologie, la sfarsitul clasei a VIII- a imai lung, daca se poate chiar si 150 de cuvinte, vreau sa fie ceva special, poate chiar cu o ilustrare...? (mai mult)
Buna ziua, imi puteti recomanda niste carti? De cateva zile sunt foarte prinsa de literatura.Mi-am descoperit o noua pasiune :). Si as vrea sa imi recomandati anumite carti! Multumesc.
Bună! Am o întrebare despre romanul La Medeleni. Știe cineva ce vârstă au copii în primul volum? Olguța, Dănuț și Monica
Buna TPU, caut o poezie pe care nu pot sa o gasesc pe net, despre un motan british shorthair pe care il cheama Piper. Tin minte doar un vers "...deschid usa de la frigider, imediat sare si piper". Ajutor...? (mai mult)
Am nevoie urgenttt de o poezie pentru profesoara de informatică(minim 2 strofe, dar să rimeze) pentru "Ultimul clopoțel" care e joi, dar am nevoie de ea aziiii!
Bună TPU! Am citit când eram mititică o carte în care era vorba (din ce îmi mai aduc aminte, parcă) despre un băiat căruia i- a murit mama, apoi pe mormântul ei a crescut ceva floare, care,...? (mai mult)
Hei, ce cărți bune ați citit în ultimul timp? :D Ce fel de cărți preferați? :) Pentru pasionații de literatură: ce romane din literatura universală v- au plăcut cel mai mult? Sunt curios...? (mai mult)
Ce cărți îmi pot schimba viata în bine? Visul mei suprem e sa redevin fericit și sănătos fizic, emoțional și mental și sper sa nu renunț niciodată la el.
Îmi pot vindeca viata și ajuta sănătatea cu cartea lui Joe Dispenza Antreneaza- ti creierul(Strategii și tehnici de transformare mentala)? Eu sunt încrezător.Dar oare se poate? E visul meu suprem...? (mai mult)
Unde pot gasi materiale/carti din domeniu ecologie, ingineria mediului. Ceva serios
A citit cineva cartea "Despre creierul femeii si alti demoni."? Cum este? Pareri?
Poate o carte motivationala/ dezvoltare personala sa îmi schimbe viata în bine si sa imi dea speranta?
Aș dori niste recomandări de cărți fantasy ya cum ar fi Caraval de Stephanie Garber. Va rog să scrieți numele unor cărți faine pe care le știți și un scurt rezumat
Salut, am nevoie de un discurs amuzant pentru final de clasa a8a pentru proful de istorie
Ce înseamna în țigănește Na cât cadea Ni cărau Ca me cameau
Cartea Antreneaza- ti creierul de Joe Dispenza îmi poate schimba viata și creierul in bine redandu- mi sănătatea? Am mare speranța în cartea asta.E ultima speranța, ba nu, penultima, prima și...? (mai mult)
A avut cineva rabdare, de pe aici, sa citeasca Bernard Cornwell - Seria Ultimul regat toate cele 12 volume?
Imi poate spune cineva 4 fragmente frumoase din cartea a traves de mi ventana din fiecare sfert al cartii?
Ce carte de bucate recomandati? Ce carte ati recomanda unui bucatar amator sau la inceput de cariera?
Salut! Îmi puteți da o recomandare de carte pentru adolescenți (15-18 ani)? Însă cerinta mea ar fi dacă pot citi cartea online, sau sa îmi dați un link cu cartea online, dau coroana.
Buna! Am o intrebare pentru cititorii de carti de dragoste. Am o dilema, care este prima care pe care ar trebui s-o citesc dintre TOTUL SE TERMINA CU NOI si TOTUL INCEPE CU NOI?
Cine e Smarandita Popii din amintiri din copilarie? Dati-mi detalii despre ea va rog
Vreau mult sa îmi vindec creierul si sa aflu cât mai multe despre acest organ fascinant, misterele lui și potențialul sau de a vindeca Credeți că volumele Vindecarea Creierului de Athony William...? (mai mult)
Care este fanfiction.ul vostru preferat?
Are schița "Bubico" de Caragiale vreo morala ascunsa sau este decât o povestioara despre un om care arunca un cățel pe geamul unui tren?
Ce părere aveți de doctorul și autorul Joe Dispenza și cărțile lui despre creier?
Ce părere aveți de Dumitru Constantin Dulcan și cartea Creierul și Mintea Universului?
Ce părere aveti de autorul A. nthony William?
Ce părere aveți de cartea Creierul in extaz(Dawson Church)
Care este semnificatia textului domnisoara Cristina de Mircea Eliade?
Salutare! Îmi puteți spune va rog frumos cum as putea sa scap de lene? Ca eu mi-am propus sa invat si sa ma apuc de citit dar aman si intr-un sfârșit nu mai fac nimic.
Dragilor, va rog muuuult, dati- va cu parerea despre versurile acestea. Ce parere aveti? E un text bun? Nu sunt ale mele, dar vreau sa aflu niste pareri. Sunt ale unui cunoscut. Multumesc anticipat! ...? (mai mult)
Vreau și eu ceva cărți gen Dangerous Love de Georgiana Ștefănescu.
Hey! Poate cineva sa imi recomande un site cu preturi bune la cărți?
Buna ziua, sunt in cautarea unei lucrari medicale intitulata "notiuni fundamentale de igiena" scrisa de Militaru Laurentia in 2010. Din cate am inteles nu este publicata ca si carte. Daca ati gasit- ...? (mai mult)
Intr-o fraza cu 2 intrebari, raspunsul cu un "NU" inseamna ca este NU pentru ambele intrebari?
Salut TPU! Îmi poate spune cineva de ce pe cărțile din Vampirații nu se menționează numărul volumului?
Dacă ai un text/ o scrisoare sau orice fel de text /poezie, la un examen se numără și titlul?
Când a fost prima mențiune scrisă a lui Păcală? Adică când e menționat pentru prima dată?
Bună, as vrea să îmi dați exemple de cărți de dragoste, sa le citesc! Dau fundă...
Hey TPU, una dintre pasiunile mele este literatura secolului al XX- lea, iar când am citit, pentru prima dată poezia Riga Crypto și Lapona Enigel, am fost impresionată de încercările regelui ...? (mai mult)
Când apare mai exact cartea fenomen bestseller Vindecarea creierului (Brain Saver)a lui An thony William Me.dium.Medical în Romania, in limba romana la editura Adevar Divin? Eu de- abia aștept sa o...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Maria246 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
Diorrus întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?