Unde pot citi cartea "De vorba cu Emma" online? Îmi puteți da şi alte site-uri unde pot citi cărți?
De ce spune lumea ca Nilul este cel mai lung fluviu cand amazonul este? Amazonul are 6.992 iar nilul 6.853 conform wikipedia
Ati citit Alchimistul de Paulo Coelho? V-a placut? Ce parere aveti despre ea?
Daca cunosc o limba straina, ce trebuie sa fac ca sa devin traducator autrizat? Mersi.
Ma plictisesc.ce carte sa citesc? Sa fie palpitanta si sa ma tina cu sufletul la gura.
Ce carti care abordeaza spiritualitatea sau ocultul, scrise de Paulo Coelho recomandati? Am citit deja "Alchimistul", "Jurnalul unui mag" si "Zahyr".
Care sunt cărțile care v-au marcat și au schimbat ceva in voi? Ce cărți mi-ați recomanda? (Filozofie)
Cine ma poate ajuta? Unde pot gasi cartea "13 motive de ce" sau "Cele 13 motive" de Jay Asher.
Cine stie de unde pot cumpara cartea Vampiri din Morganville vol 9 vol 10 vol 11 vol 12 vol 13 vol 14 vol 15?
Carti asemanatoare cu "Dune" de Frank Herbert?
Cum este corect: Linkul sau link-ul?
Stie cineva unde pot gasi carti de Nick Vujicic?
A citit cineva cartea "Poti sa-ti vindeci viata" de autoarea Louise L.Hay sau alta carte ce este scrisa de aceasta doamna? Care? Cum este? V-a ajutat cartea?
Despre ce e vorba in cartea "Puterea" de Rhonda Byrne? A citit cineva?
"Sunt un spirit liber care niciodată nu a avut curajul să fie liber." Ce părere aveți despre acest citat? Dezvoltați- l cu ideile voastre, cu ceea ce credeți că înseamnă, cu ce vă transmite,...? (mai mult)
Mi- am adunat imaginatia, cat de putina- i ea si am pus- o pe foaie. Batranul isi odihnea zilele pe un scaun, pierdut in lumina monotona a ferestrei timpurii.Simplicitatea camerei era bantuitoare,...? (mai mult)
Ce reguli trebuie sa respect pentru a obtine certificat de membru sau acord pentru a merge la biblioteca sau pntru a imprunuta carti? La ce biblioteci pot sa merg in Bucuresti si in Brasov?
Intr o zi am sa merg la magazin sau o sa merg la magazin? Carw dintre aceste variante e corecta? Nu vr sa gresesc intr- un test.E ceva daca scriu si vorbesc cu am sa si nu cu o? Vr sa precizez ca sunt ...? (mai mult)
Nu o sa plang sau nu am sa plang? Cum e corect? O sa fie legat sau va fi legat? Nu inteleg? Sunt la fel?
Cum e corect? O sa merg sau Am sa merg o sa fiu bine sau Voi fi bine o sa fie ziua mea sau Va fi ziua mea
Ce inseamna inerție? Sau Perioadă De inerție?
Cum poate fi supranumit un tip care face doar lucruri de Ochii lumii?
As vrea si eu niste povesti de groaza. Nu conteaza daca sunt lungi sau scurte. PS- as vrea sa fie scrise de voi nu plagiate de pe undeva. Ce mai infricosatoare poveste primeste fundita Stiu...? (mai mult)
A citit cineva cartea "Poti sa-ti vindeci viata" de autoarea Louise L.Hay sau alta carte scrisa de aceasta doamna? Care? Cum este? V-a ajutat cartea?
Ajutați mă și pe mine. Vreau și eu un citat care sa rimeze făcut de voi. Și o poezie făcută tot de voi. Va rog. Urgent.
Unde pot gasi Instrumente Mortale orasul focului ceresc in format PDF?
A citit cineva cartea "Poti sa-ti vindeci viata" de autoarea Louise L.Hay sau alta carte scrisa de aceasta doamna? Care? Cum este? V-a ajutat?
Vreau sugestii de carti bune. (Imi plac foarte mult cartile Fantasy, SF si romanele politiste )
A citit cineva cartea "Poti sa-ti vindeci viata" de Louise L.Hay? Cum este? V-a ajutat?
Salutare, anul acesta trec in clasa a XII- a si m- am decis ca inca din timpul vacantei sa ma pun bine la punct cu materia, insa mai intai trebuie sa stiu toate operele care ni se cer, si nu prea a ...? (mai mult)
Care este cea mai scurte opera epica.Din sase litere.
As avea nevoie de mare ajutor. Peste 4 zile e ziua unei prietene, insa nu o sa pot ajunge sa ii dau cadoul personal, asa ca o sa trimit pe un prieten cu el, insa pe langa cadou, vreau sa ii trimit...? (mai mult)
V- aș ruga dacă m- ați putea ajuta pentru că trebuie să- mi fac tema la română și fișele mele sunt ude din cauza cățelușei mele care a vărsat paharul de apă, și vă cer ajutorul pentru ...? (mai mult)
Ce cărți și ce autori ar trebui să citesc ca să îmi îmbogățesc vocabularul și să ajung la acel stadiu în care să inventez?
Cum adica terapia prin citit?
Dau funda:Ce carți ar trebui să citesc in clasa a X-a la ştiințe sociale?
sunt nouă aici,îmi puteți spune ce înseamnă tema operei, și cum dau fundă?
Îmi poate sugera cineva un titlu pentru o carte despre o adolescenta a cărei talent este desenul? Ar putea sa fie ceva și despre iubire, etc dar sa se menționeze ceva de desen sau, mă rog..despre...? (mai mult)
Cum se numeste lucrul care il punem in carte ca sa nu pierdem foaia?
Ba "Smr eu" e pleonasm?
Cum as putea invata engleza de la 0? Dati-mi si mie un exemplu de o carte buna!
Descrieti va rog o scena detaliata de bataie intre doua persoane. Am nevoie pentru ca scriu o poveste si nu prea stiu cum sa descriu o scena de bataie. Sa nu fie cu arme, ci doar cu pumni, ...? (mai mult)
Capcana captiva e pleonasm?
Cine ma lamureste si pe mine? Cand sau atunci cand?
De unde pot descarca volumul "Dupa ce ne-am indragostit" in format pdf?
numele andra este nume roman?
Hello cititorilor de pe wattpad :D am o intrebare pentru voi.Imi puteti recomanda o carte buna(de pe wattpad)? Tot caut o carte calumea de cateva zile, dar gasesc numai carti gen scrise la misto.Va rog...? (mai mult)
Cartile de pe google play(cele gratuite) sunt doar monstre sau e cartea intreaga?
As dori niste carti care chiar merita citite. Multumesc in avans.
Are sens expresia asta: "soarele strălucește ragusit" Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
VulpeaDinUmbra întreabă:
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?