Unde as putea citi Cronicile din wardstone volumul 10?
As vrea sa cumpar seria de carti"Fallen". Aveti idee de un site, doua, de unde imi pot comanda?
Salutare, ma puteti lamuri si pe mine cu forma infinitiv lung si inf scurt in engl... Forma inf lung cea cu " to" se traducr prin conjunctiv să? Cand se pun verbele cu ing Aş dori ceva generalități...? (mai mult)
Cine stabileste pretul unei carti si pe ce criterii? Unele mi se par foarte scumpe si pentru nu mare lucru. M- au dezamagit cateva carti pentru pretul mare dar paginile putine, scrisul mare si continutul...? (mai mult)
Cine imi poate recomanda un site de pe care sa descarc carti pdf intregi?
De pe ce site pot descarca (GRATUIT) pdf cartii, Rocada Vrajitoarelor
Sall,TPU. Pentru cei ce au citit "Cutia cu bomboane otrăvite" de Anthony Berckeley, îmi puteţi spune vă rog cine a fost adevăratul criminal?
Ce carti imi recomandati sa citesc Pentru Vacanta de vara dintre clasele 6-7?
Ce materii se fac in clasa a 8a anul 2017-2018? Multumesc!
Imi poate spune cineva daca au aparut si daca da, unde pot gasi toate cartile seriei "Eroii Olimpului " de Rick Riordan? Si daca inca nu sunt publicate, aveti idee cand o sa apara? Funda!
Un site pentru a citi carti online in romana?
Buna grup. Imi puteti spune, va rog, de unde as putea sa downloadez in format pdf toate volumele din seria "Casa Moptii" de Kristin Cast, P.C. Cast. Mentionez ca nu am cont pe scribd!:D Multumesc!
Ahm. daca ma puteti ajuta am un profesor de matematica care lasa absolut toti "baieti" din clasa corigenti. daca o sa reusesc sa iau corigenta trec a 7 - a ce pot invata la mate(Nu sunt prea bun, am nevoie...? (mai mult)
Are cineva Triplu H 1 sau 2 in format pdf ca as vrea foarte mult sa le citesc?
Ce trebuie sa învăț la adjective la engleză? Urgent dau funda promit! Sunt clasa a9- a
Are cineva cartea asta http://www.libris.ro/AfiseazaProdus.jsp?pr_id=814670 ? daca da, ii puteti face o poza sa vad cum arata in real?
Stie cineva vreo pagină unde as putea citi cărți (e de dorit fara internet)? Se poate ceva de descărcat, numai nu Wattpad.
Va place sa cititi carti? Ce gen preferati?
Salutare, stie cineva daca exista si alte carti Warcraft traduse in romana (in afara de Day of the Dragon, The last guardian si Lord of the clans)?
¿Ce carte/cărți ați citit și v-a impresionat atât de mult încât să fiți " waaaaw, mai vreau "? Ceva care v-a atins... nu știu, o carte super după părerea voastră.
Exista o manga in care Goku ajunge sa se intalneasca cu Bardock ( merge si fan manga)
Sunt in clasa a 9-a. Pe langa lecturile obligatorii, ce carti imi recomandati?
Salutare caut si eu un metin2 lv max 250 PVP- PVM, dar tin sa mentionez ca, caut ceva de genul cum era(Metin2 Stars, Metin2 Cora, Metin 2 Gamesiasi) Metin dintracela cu mape de farmat, care avea...? (mai mult)
Deci am inceput să scriu o poveste, și sunt aproape de final... Dar... Inca nu am titlu:)) povestea e în mare partede acțiunea, puțin de groaza, disperare, tristețe, comedie din ...? (mai mult)
Buna dimineata am si eu nevoie de cineva care sa imi povesteasca corect tot ce stie despre ion si morometii am nevoie urgent de raspuns va rog mult dau funda imi trebuie pentru maine
Hei TPU cine ma ajuta si pe mine cu niste rezumate la Ion Si Moară cu noroc!? Va rog!
Buna,m-am inscris la facultate la Iasi iar luni am proba la muzica si dictie, stie cineva daca s-a picat la proba asta?
Salutare am si eu o intrebare, la if clauses cea de tipul 1, deci : cand verbul introductiv e la viitor, present simplu si imperativ, verbul subordonarei este la prezent sau perfect simplu?
Buna, de unde pot cumpara Harry Potter 5?
Am o mică dilemă: Egoism sau egotism?
Preferati sa cititi cartile in mod tiparit sau in format electronic?
A citit cineva cartile Vorbind cu Dumnezeu de Alberto Bacoi? V-au placut? Ce impresie v-au lasat?
Știe cineva dacă cartea intreab-o pe Alice este pentru copii de 12 ani?
Stiti vreun site de pe care se poate descarca in PDF o carte? Dar sa fie toata cartea, nu numai primele pagini, asa cum am gasit eu...
Ati citit cele 3 carti Conversatii cu Dumnezeu de Neale Donald Walsch? Ce impresie v-a facut aceasta trilogie? V-au placut? Credeti ca este adevarat ceea ce scrie in ele?
Unde pot citi online cartea "life and death twilight reimagined" (in limba engleza)?
Care e diferenta dintre eseu, referat si rezumat?
A citit cineva cartea Carnetelul motivational.de Alex Ureche de la Mmotivation? Cum este? Merita sa-l cumperi? V-au ajutat pruncipiile?
Pareri despre seria de carti Conversatii cu Dumnezeu de N.D. Walsch? Le-ati citit? V-au placut?
Ce inseamna a fi bun de pus in Ramă?
A citit cineva Carnetelul motivational de Alex Ureche de la Mmotivation? Cum este? Merita sa-l cumperi? V-au ajutat principiile?
Am nevoie de un text in care sa specific ca nu lucrăm din cauza sarbatorii religioase gen " Când e sarbatoare nici cainele nu latră, Asa ca si noi ne vol relua activitatea de maine. Astept...? (mai mult)
IMi puteti da exemple de carti RASTA, modul lor de viata, cum sa devii unul, etc pot fi si in engleza, dar vreau si siteul ca sa le pot comanda
Buna, TPU! am o problema. Am o prietena care mi- a povestit despre o carte, dar nu si mai aminteste numele cartii. chiar mi- a starnit curiozitatea, va roooog mult, ajutati maaaa Cartea era despre...? (mai mult)
Cine a citit cartea Momentul nostru infinit de Lauren Myracle? Vreau și eu o părere despre carte. ❤
Poate cineva sa imi trimita paginile 129 si 130 din cartea "Raul sub soare" de Agatha Christie ca mie imi lipsesc. Va rog!!
A citit cineva Carnetelul motivational(scapa de frica si depresie)de Alex Ureche de la Mmotivation? Cum este? Merita sa-l cumperi? V-au ajutat principiile si continutul?
Stie cineva, va rog mult. Ma adresez fanilor sau cititorilor seriei Pearcy Jackson si Olimpienii! Stiti cumva de unde pot cumpara cartea Heroes of Olympus in romana, tradusa? Dau funda! Daca...? (mai mult)
A citit cineva Carnetelul motivational(scapa de frica si depresie)de Alex Ureche de la Mmotivation? Cum este? Merita sa-l cumperi? V-au ajutat pruncipiile si continutul?
Cum recunosc un atribut apozitional? Mulțumesc.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Lumea muntilor
Care este cel mai inalt munte din lume? Dar cel mai lung lant muntos? Tu stii?