Heyy Stie cineva daca exista manga Tokyo Ghoul in română si daca da, unde gasesc? Dau funda
Unde aș putea găsi și eu carte "După ce ne-am îndrăgostit" în format pdf?
Poate cineva să- mi spună sensurile la argoul boat? Pentru că am vazut într- un film și nu prea se potrivește cu sensul de barcă, si cred că cuvântul este slang avânt altă conotații. Ex...? (mai mult)
Hey! Stiti de unde pot sa cumpar online cartea "No longer human" de Osamu Dazai?
A citit cineva Carnetelul motivational.de Alex Ureche de la Mmotivation? Cum este? Merita sa-l cumperi? V-au ajutat pruncipiile?
Ok cunosc pe cineva care a ramas corigent pe sem 2 gen: Sem 1 - media 5 Sem 2 - media 4 Ma tot sacaie la cap ca nu stie ce nota trebuie sa ia sa treaca corigenta. Il puteti ajuta?
As vrea sa fac un mesaj de dragoste prietene i mele dar nu sunt sigur daca este bun de ceva : sa stii ca te iubesc si o sa te pazesc de tot ce e rau nu ma simt in largul meu de aia vreau in ...? (mai mult)
Slutare, TPU! Am nevoie de cititorii inraiti de pe aici ca sa gasesc o carte mai veche putin. Este vorba despre doi tineri care fug de acasa si ajung sa locuiasca impreuna, dormind chiar in acelasi ...? (mai mult)
As vrea sa-mi spuneti niste carti bune, gen mister si intriga
A citit cineva Carnetelul Motivational de la MMotivation?(autor Alex Ureche)? V-a ajutat? Cum este? Merita luat?
La biblioteca as putea dona cărți? Am câteva cărți vechi pe care fie le.am primit într.o ediție mai noua, fie le am de doua ori și nu am ce face cu ele. Sunt în stare bunicica, au urme...? (mai mult)
Care este figura de stil identifica in pasajul urmator: Dar povestea s-a încăpătânat sâ nu vinâ şi începuse să mi se facă drug
Imi puteti spune ce carti pot citi in vacanta? Merg pe clasa a VII-a
nu știți unde as putea citi gratuit cartea Amintiri din viitor, volumul 3?... Va rog mult, de mult o caut... Mulțumesc anticipat :)
Ordinea cartilor world of warcraft si un site de unde sa le citesc in romana, nu vreau sa citesc in engleza
Hei, TPU! Vazusem undeva o carte din seria Divergent (nu stiu daca este primul sau al doilea volum) care avea coperta neagra, pe ea afisandu- se doar simbolul, fara text sau alte lucruri din astea ...? (mai mult)
A citit cineva Carnetelul Motivational de la MMotivation(autor Alex Ureche)? Cum e? V-a ajutat?
Stie cineva de unde imi pot cumpara toate volumele din seria Forsyte Saga, in limba romana?
Stie cineva carti care au povestea ceva de genu': O persoana (host- ul) invita un grup de oameni intr- un conac la o petrecere. Acesta vrea sa ii omoare pe invitati unul cate unul. Host- ul le spune...? (mai mult)
Buna, am 12 ani si as vrea sa citesc o carte care nu se afla in lectura obligatorie pentru scoala. Imi place genul Fantasy. Ce mi-ati recomanda?
Salutare! Celuia/celeia care m- ar putea ajuta cu urmatoarele exercitii, i- as fi recunoscator. Le- as numi exercitii- dilema, caci eu nu le- am dat intru- totul de cap. 1. "Ea / de la geam / nu...? (mai mult)
Hei, cei de pe Wattpad, imi recomandati si mie cateva carti?
Heei... Am intrat la mate- info cu bilingv engleza si imi e tare frica ca nu o sa fac fata la orele de eng. Puteti sa mi spuneti cum e? Cand o sa se face geografia/istoria Marii Britanii, profesorul...? (mai mult)
Unde as putea gasi cartea,, Dupa ce ne-am indragostit" in format pdf?
Stiti cuva daca pot descarca in format pdf cartea,, Dupa ce ne-am gasit fericirea"? sau macar daca o pot citi online?
Ce carte motivationala/de dezv personala ai citit si te-a ajutat?
Am nevoie de ajutorul vostru, in special al studentilor din domeniu. Trebuie sa ma inscriu la facultate si nu stiu ce sa aleg dintre Facultatea de Psihologie si Facultatea de Limbi Straine....? (mai mult)
Imi puteti spune si mie exercitiile rezolvate de la pag 5 din cartea de romana editura humanitas, clasa viii
Verbele la imperfect cum ar fi: imi aminteam daca citeam cartea aceea, cand se refera ca-mi aminteam?
Am citit cartea,, Cainele din Baskerville" si mi-as mai dori sa citesc ceva in genul asta. stie cineva carti asemanatoare?
Ce inseamna sinonim neologic?
Buna TPU As vrea sa fac rost de cartea, , Scoala Noptii", al doilea volum din seria, , Cartea pierduta a vrajitoarelor", desi m.am uitat si pe internet, dar am vazut ca nu este in stoc :(, iar la...? (mai mult)
In Septembrie se mai da o proba la bilingv au rămas locuri libere! Ce trebuie sa învăț? Plz ajutați ma dacă știți așa cam pe ce se bazează! Dau funda promit!
Ce carte motivationala ati citit?
Cum sa ma fac populara pe wattpad? p.s. cititi cartea mea https://www.wattpad.com/439590549-dragoste-periculoasa-%2B-17-1
As dori romane psihologice, gen „În umbra pașilor tăi" de Vitali Cipileaga sau „P.S. Te iubesc" de Cecelia Ahern (nu l- am citit pe cel din urmă, dar din recenzii si rezumate pare asemănător...? (mai mult)
Cuvantul rest in dex inseamna: Parte dintr- un tot care rămâne în afara celei care interesează Adica e doar o parte, nu e TOT ceea ce ramane in afara? De exemplu : Am 5 carti, 2 le pastrez iar...? (mai mult)
am o problema am trecut in clasa a-9a si nu stiu ce trebuie sa aduc la dosarul de inscrieri cine poate sa imi spuna
Salut tuturor! Ştiţi vreun site unde pot găsii toate operele care pot cădea la subiectul trei de la bac la română anul' viitor(2018)?(mă refer doar la titlurile operelor, nu la eseuri).Sau dacă...? (mai mult)
Buna, TPU, as dori sa imi recomandati niste carti care sa ma tina pur si simplu cu sufletul la gura si pe care sa nu le pot lasa din mana, care sa ma faca sa imi schimb perceptia asupra vietii. Multumesc...? (mai mult)
De unde pot downloada cartea "dama de trefla - mai presus de el" pdf?
Ce carti se citesc in clasa a 9a daca esti pe profilul stiinte sociale?
Buna,are cineva cartile Amantul de Jodi Ellen Malpas sau Intalnire periculoasa si Atractie fatala de Meredith Eilde in format pdf.Multumesc
A auzit cineva de seria de romane polițiste "CAPITANUL APOSTOLESCU" de Horia Tecuceanu? Îmi puteți da mai multe informați despre volumul "CAPITANUL APOSTOLESCU ANCHETEAZA"?
Salutare, Aș dori să cumpăr o carte pentru cineva drag, dar nu știu ce să aleg ( eu nu prea citesc cărți). Mă gândeam la Casa de Chihlimbar, am auzit că este foarte bună. Persoana pentru...? (mai mult)
Ajutor. Vreau sa scriu o carte pe wattpad. Am o multime de idei cum as putea structura povestea. Dar imi lipseste titlul. E vorba despe povestea a doi adolescenti care se indragostesc dar au o relatie ...? (mai mult)
Hei, cum pot învăța germană repede și ușor, ce site? Dau 30 de puncte
Fat bike ride uomo scooter the fact is that we are not going go for it and the fact is that we are not going go for it and the fact is that we. CINE O TRADUCE FUNDA!
In contextul "imi aminteam sigur, macar franturi din toata povestea" (povestea avand mai multe capitole), inseamna ca isi amintea franturi/fragmente din fiecare capitol?(ca asa as deduce eu), sau poate...? (mai mult)
Ce tip de rima are poezia ex libris de Tudor Arghezi?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Continua versul...
Daca esti un impatimit al muzicii, cu siguranta vei putea completa cu usurinta versurile urmatoare!