Hei. Am nevoie sa imi numiti critici literari ce au comentat proza "Engima Otiliei". Vreau sa citesc toate criticile despre aceasta opera.
Help me! Cine ma ajuta si pe mine va rog? Unde gasesc a 10-a carte din Cronicile Wartstone(Sangele Vraciului) pdf completa. Peste tot gasesc doar primele 20 de pagini
Ce înseamnă să ai caracter de fier?
Ce parere aveti despre "Elogiul nebuniei" de Erasmus din Rotterdam? Noua ne- a recomandat- o profesorul de istorie; am citit- o si mi s- a parut o carte geniala. Daca as putea, as pune- o drept lectura...? (mai mult)
Hei TPU am o întrebare a apărut sezonul 2 din Ripped Face ( Spectrul Realității ) si nu găsesc partea a 4-a unde pot sa o găsesc va rog sa imi răspundeți
DAU FUNDA DAU DE TOATE celor care imi fac o biografie de 1000 de randuri pentru SA:MP cu numele Andrew_Hunter
Se merita sa citesc cartea Secretul? Am vazut ca multi vorbesc de ea inclusiv pe acest site si pe internet.
Salut cine ma ajuta si pe minte cu o poezie despre "Perne"?
Ce înseamnă empiric?
Ce impresie v-a facut filmul The Secret(Secretul)? Dar cartile din seria Secretul(Rhonda Byrne)?
Salut/buna. Ce credeti ca pica la bac la ROMANA, in toamna?
Salut, acum ceva timp am auzit despre o carte scrisa de un fost agent FBI in care era explicat limbajul fetei sau ceva de genul. Stie cineva cum se numeste?
ÎN CĂUTAREA UNEI POVEȘTI Eram copil (în clasa a VII- a?) când am citit o poveste aparținând unui scriitor european. Nu- mi amintesc nici numele poveștii, nici numele scriitorului. De mulți...? (mai mult)
Ce inseamna cuvantul mosmodica?
Hei! Imi puteti spune si mie niste povesti de pe wattpad fara romance? Urasc filmele sau povestile cu romance.
Ce parere aveti despre cartile Conversatii cu Dumnezeu (Neale Donald Walsch)? Le-ati citit? Cum vi s-au parut?
Îmi trebuie și mie tipuri de litere, adică din alte țări. Cel mai bun răspuns primește fundiță.
Ce parere aveti de invataturile din cartea si seria de carti The Secret?(Rhonda Byrne)
Cuvinte din 4 litere in engleza cu literele c, n, o, e?
Cartile motivationale/de dezvoltare personala spun pe coperta si in descrierea lor ca iti pot schimba viata.Intrebarea mea este:A schimbat la cineva viata o carte de acest gen?(motivationala, de dezvoltare...? (mai mult)
La bac la romana, cat credeti ca- mi puncteaza pe sb 2 si 3? Am facut la sb3 in jur de 2 foi si ceva, l- am caracterizat pe Ion, dar nu am scris numai caracterizare ca nu aveam cum sa scot...? (mai mult)
as vrea sa stiu ce carti trebuie sa citeasca un elev de clasa a X-a, uman? Multumesc mult.
Cele / cei care ati citit romanul Fluturi, ce credeti cand se desfasoara actiunea, in ce ani? Si care are fi varsta autoarei? ...incerc sa aflu si nu gasesc nicaieri...
Bună TPU, prof de romană mi- a dat pe vacanță 15 cărți de citit iar după să fac niste teme le acele cărți citite, de fapt care este problema nu am posibilitatea să cumpăr toate cărțile ...? (mai mult)
Stie cineva daca poti sa devii translator de carti (beletristica) avand doar Cambridge English C1? Adica, fara sa fac facultatea de litere. Nu am stiut in ce sectiune sa pun intrebarea...
Am o întrebare. "Dincolo de nisipuri " de Fănuș Neagu este o carte întreaga sau doar o simpla poveste?
Ce înseamnă the gavva în engleza care știe?
Hei, salut, imi poate propune cineva o carte din literatura romana, dar sa fie interesanta, sa nu te plicitsesti cand o citesti, va rog mult?
Salut tuturor! Sunt la început de drum în ceea ce privește scrisul și am mare nevoie de păreri obiective și critică constructivă, vă rog să citiți descrierea, iar dacă vă va plăcea – ...? (mai mult)
Vreau neaparat sa descarc o carte de pe scribd gratis. Din cate am inteles trebuie sa iau o carte de la mine ce nu este deja pe site, apoi imi pot descarca cartea pe care o doresc. Insa cand procedura...? (mai mult)
Hello guys.Stie cineva unde pot găsi volumul 5 al seriei Lux in romana.Cine știe m-ar putea ajuta cu un link.Cel mai bun răspuns primește fundita
Îmi puteți recomanda cărți cu o poveste mai dramatică? Prefer cărțile reale, cele care abordează un subiect mai delicat. Dau funda. Mulțumesc anticipat.
Ce parere aveti despre cartile de dezvoltare personala/motivationale? Sunt bune sau sunt prostii?
Unde pot descarca cartea Zero Grade Kelvin de Adrian Schiop?
Exista carti gen ca "ce zici dupa buna ziua", ghid de conversatie? Sa fie in romana. Stiu ca trebuie sa fie spontan, dar as vrea sa am mai mult experienta.
Salut, ma gandeam sa ma apuc sa citesc o carte dar nu stiu ce sa citesc. Ce carti imi recomandati? As vrea ceva gen Harry Potter.
Un site bun pentru a descărca cărți gratis?
Niste recomandari de carti? Nu- mi plac cele de aventura sau SF. Nu vreau carti slabe gen lucrarile lui John green sau asa ceva. Chiar as vrea ceva din literatura veche daca e cazul. Imi plac in general...? (mai mult)
Am avut la bac,termenul nesfarsit,si eu am scris neterminat ca sononim,e ok sau? Am o ezitare, cam asta am gresit la primul subiect... E ok?
Trebuie sa citesc o carte de 298 pagin intr-o saptamanasi nu ma pot concentra. Ce as putea face sa ma pot concentra mai bune. Va rog ajutati-ma.
Care este diferenta dintre cartea originala American Gods si noul release American Gods[TV tie-in] Are ceva in plus sau doar coperta ii schimbata?
Cum as putea sa invat cat mai eficient sa alcatuiesc propozitii in engleza? Vizualizarea filmelor fara subtitrare ajuta? multumesc
Am scris 3 carti pe care le- am publicat la o editura nu prea cunoscuta din Braila. Am cautat pe internet si din cate am inteles editura ar trebui sa se ocupe cu promovarea cartii dar aceasta...? (mai mult)
Hey! Ați putea sa îmi recomandați si mie niște cărți din literatura contemporană pentru 12-13 ani, ceva in genul Minunea, Numără stelele etc. De preferabil nu SF.
Hei! La examen am avut de facut o propozitie subordonata atributiva si nu stiu daca este corecta:"Fata sa fie atenta, ia nota mare."
Hei. Vreau sa-mi cumpar mai multe carti *literatura romana* si voiam sa va intreb daca stiti niste site-uri cu preturi cat de cat ok si cu livrare gratuita sau nu foarte scumpa. Multumesc! :)
Este corect folosit cuvântul "viață" ca și expresie sau locuțiune in propozitia "Fotbalul este viața mea" M-am gândit ca are sens de "pasiune"
Ce punctaj iei daca respecti structura la sub 2 la romana? De exemplu: in opinia mea,in primul rand, al doilea rand si in conxcluzie?
Luni am dat examenul de bacalaureat la romana si am cam clacat la subiectul 2. Am uitat sa dau exemple pentru continut si cred ca imi va scadea drastic din punctaj.Chiar daca am respectat conectorii...? (mai mult)
Buna TpU... daca am medie de admitere 6.33 la ce licee pot intra din jud GaLati>
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!