Astazi am dat Evaluarea Nationala la romana. Foarte simpla, genul liric :). Am o problema, am scris cu pix cu gel si din cauza transpiratiei in unele locuri s- a cam intins cerneala. Nu era foarte...? (mai mult)
Cine vine sa ma duca e atributiva? =] am scris prostia asta la examen macar daca puncteaza ceva
Am avut azi evaluarea naționala la romană, am scris pe ciorna pastelul și ca fraierul am tăiat o și am scris pe foaia de examen LIRIC argumentarea! Câte puncte iau? Din 16 Ma gândesc ...? (mai mult)
Cuvantul,, lăsând" poate fi format prin derivare cu sufixul ând?
Filmul The fifth wave se gaseste si sub forma de carte? Daca da, are mai multe volume sau este o singura carte?
Hey dragi prieteni, mi s- a oferit o foaie la tabara de vara. As vrea sa va intreb ce carti interesante stiti in afara de romane(mi- am lut doua romane si nu inteleg din ele nici o iota:(( :(( )imi ...? (mai mult)
Care sunt speciile literare?
Ce credeți ca pică la bac la subiectu 3 la română? Voi pe ce vă axați mai mult?
Va rog cine imi explica cum e cu propozitia subordonata concesiva si cu cea consecutiva CV CNS?
are varul meu un accent de ungur, adica vorbeste cu ș si parca ar fi engleza, cum ar putea scapa de el? ( nu e ungur, dar a lucrat in Ungaria 6 ani )
Heii! Ce credeti ca o sa ne de-a maine la examen la Sb I punctul B?
Heii, cum pot invata engleza cat mai repede?
Buna imi puteti spune va rog ce opere se incadreaza la urmatoarele romane, le vreau pe toate: Roman psihologic Roman interbelic Roman postbelic Roman al experientei Roman psihologic apartinand perioadei...? (mai mult)
Ce se cere la examen la genul epic si liric? Sa raspunda cineva sigur pe el si sa imi mai spuna si mie ce sa mai repet acum pe ultima suta de metri! VA roog!
Hey! As vrea sa cumpar seria de carti Harry Potter dar nu separat. Cine stie un site in care pot cumpara cartile intr-un singur pachet?
Ma poate ajuta cineva sa gasesc urmatoarea carte? Ion Lungu, Velicanu - Sisteme informatice-analiza, proiectare si implementare, Ed economică, Bucureşti 2003
Heii! O intrebare pentru cei de clasa a 8-a.Ce credeti ca o sa ne de-a la examen la romana la Sb I punctul B? MULTUMESC!
Pentru cei din Timisoara Mai este libraria adevarul de langa cartea de nisip? Daca nu, s-a mutat altundeva? si unde?
Doua animale care stralucesc in intuneric M_ _ _ _e V_ _ _ _i
:D Este cam greu sa ma întorc la origini si sa va explic totul, deci o sa o fac pe scurt... La varsta de 6 ani am inceput sa scriu tot felul de texte literare, pana m- am perfecționăm oarecum...? (mai mult)
Ce ziceți ca pică anul ăsta la subiectul 3 la bac la română?
Bună are cineva Triplu H ambele în format pdf vă rog?
sunt in clasa a12-a uman si voiam sa va intreb ce credeti ca va pica la bac romana partea a3-a! multumesccc
Ce credeti ca se va da la bac la partea a 3-a(romana)?
Cum sa invat engleza mai usor? Stiu cat de cat dar as vres sa stiu mult mai bine
N- am citit niciodata cartile care mi s- au dat de la scoala si mereu am invatat din referate scrise de altii si comentarii gata- facute. Am tocit si invatat mecanic tot liceul si facultatea, iar acum...? (mai mult)
Știe cineva de unde pot asculta cartea cele 13 motive în romana gratuit? Sau măcar de unde as putea sa o cumpăr nu mai găsesc pe niciun site și la librărie mi- au spus ca nu se mai tipărește...? (mai mult)
TPU repede! Specii literare care se vor da anul acesta la examen la romana. Luni este examenul!
Ce tip de specie literara va pica anul acesta la evaluarea nationala Fundaa
Cum pot deosebi o doina de dragoste, de jale, de dor, de catanie si haiducesca? Dati-mi exemple cu doine de dragoste, de jale, de dor, de catanie si haiducesca.
Ce carti din literatura japoneza mi-ati recomanda? As prefera autori contemporani.
Daca am ramas corigenta la engleza pe ambele semestre cat imi trebuie la corigenta
Hello. Cate volume are "Scarlett" de Alexandra Ripley? Eu am luat-o in doua volume insa am vazut ca exista si al treilea. Tine de fiecare editurain parte? Multumesc.
Buna am citit acum ceva vreme o carte de a corinei cindea pe wattpad si odata ce au fost publicate nu am mai avut acces la ele voiam sa stiu in care dintre carti erau descrise nuntile si locatiile acestora...? (mai mult)
Unde pot gasi vol5 din seria lux- Opposition?
Un site de unde pot descărca cărți în format pdf?
Daca la bac la romana la partea III nimer opera si pur si simplu o povestesc cam in 2 pagini,fara sa scriu tema,titlu etc.,primesc punctaj? Daca da, cam ce punctaj?
Care este forma corecta? Vă rog aduceți argumente consistente.: Maria este avocat/ă. Ne întâlnim la sfârșitul anului acestuia/acesta. Cartea apare în curând/ Cartea va apărea în...? (mai mult)
Este cineva interesat sa contribuie la un blog filosofic?
Vreau si eu o scrisoare pentru un coleg de banca de cam jumatate de pagina A4.Va rog ajutati-ma maine ne verifica si nu stiu ce sa scriu.
as vrea sa stiu si eu in ce clasa a ramas Mihai Eminescu corigent la romana, va multumesc.
Am si eu nevoie de cateva carti scrise de autor roman, dar sa fie mai pentru 14 ani.
Pentru cei care au citit seria Eroii Olimpului de Rick Riordan sau cei care stiu cate ceva despre aceasta serie... Personajul principal este tot Percy Jackson sau alt semizeu?
Ce parere aveti despre cartile motivationale? Ce recomanzi?
Cine are cartea "Fir- ar" sau "Baga- mi- as" de Amy Anelisse sau cartile "Triplu H" 1 si 2 de Corina Cindea in format pdf? mi le dati si mie pe mail va rog super mult. Va roooooooooog, trebuie sa...? (mai mult)
Hey! Puteti sa-mi ziceti niste carti asemanatoare cu "Soareci si oamnei"de John Steinbeck (sa nu fie tot de la john)
Daca mai am de dat proba scrisa la o materie, cati ani iti sunt recunosute restul noteleor la bacalaureat?
Urgent! Cum se pronunta: Barry Neil Kaufman? E numele unui scriitor.
Vreau sa stiu si eu ce opere literare s-au scos de la examenul de clasa a 8-a anul acesta... Multumesc!
Imi puteti recomanda niste carti romantice, de aventura pentru adolescenti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?