O operă literară care tratează tema personalități? Am nevoie să fac un comentariu și nu știu cu ce să încep
Hei, TPU. De maine intr- o saptamana am examenul de Limba Romana si imi e frica rau, pentru ca stiu de subiectivism si cate poate face. In simulare am luat 9.1 si la mate 9.9, iar acum vreau sa iau ...? (mai mult)
Stiti cumva daca aceasta carte: Homo Aggressivus scrisa de Dorian Furtuna este si in Romania in librarii, poate chiar in biblioteci? Ca autorul este din Rep. Moldova.
Cine imi poate face o critica la cartea: https://www.wattpad.com/story/111387868-dest%C4%83inuirea?
Salutare TPU, ma puteti ajuta cu un model universal de comentariu, in care sa se explice importanta, , contextului aparitiei", , , temei", , titlului " etc. Intocmai ca un comentariu doar ca vreau...? (mai mult)
Catre sau spre?
Am comanda o carte ieri de pe libris.ro si vreau sa stiu daca va ajunge azi sau luni.
Vreau si eu sa stiu ordinea in care se citesc cartile din seria Secretul(The Secret)de Rhonda Byrne. Funda
stiti careva daca exista tradus in romana un volum de poezii al poetului arab Al Ma'arri? Sau macar o compilatie de poeti arabi care sa cuprinda si o particica a operei sale? Multumesc :)
Am luat la romana in competente calificativul experimentat si nu stiu ce fel este ca punctajul gen cu e la limbile straine B1 B2 A1 A2. Mai pe scurt e ok sau nu
Îmi puteți recomanda cărți cu o poveste mai dramatică? Prefer cărțile reale, cele care abordează un subiect mai delicat. Dau funda. Mulțumesc anticipat.
Care e ordinea in care trebuie citite cartile din seria "Secretul"(The Secret)de Rhonda Byrne?
Cate sunete are cuvântul chitara
Imi puteti zice ce povesti/poezi se dau la examenulul de evaluare nationala anul acesta? (Genul din care apartine - povestea/poezia)
Stie cineva de unde pot sa cumpar cartea Umanitate Pierduta de Osamu Dazai, in romana. Nu de pe Watt sau alte site-uri.
Heu TPU! Cei care ati citit volumul 3 Fluturii de Irina Binder, cu cine rămâne până la urmă? Matei, Robert, Angel... sau?
Sunt la sfarsit de cls a 6a si vreau sa le multumesc si amintesc colegilor si doamnei diriginte despre momentele triste si frumsoase printr- un referat pe care o sa il citesc in fata clasei! cine ma poate...? (mai mult)
Ideile principale la Hotul de carti de Markus Zusak
"Vamos" in spaniola înseamnă "vino"/"haide" sau "pleaca"?
Ce înseamnă "vamos" idn spaniola?
In ce ordine trebuie citite cartile din seria Secretul(The Secret)de Rhonda Byrne?
Cum vi s-au parut cartile din seria The Secret(Rhonda Byrne)?
am nevoie de putin ajutor, sustin proba practica la titularizare si nu sunt sigura de o propozitie... nu este o tema doar vreau sa stiu o parere. Care sunt predicatele din propozitia "Sa inveti...? (mai mult)
Bunaaaaa, am nevoie urgentttt de o compunere, rezumat, referat sau scrisoare ce vreți voi pentru doamna diriginta și colegii mei... terminam acum cls a 6-a ...va rog
Am o întrebare: în clasa a 12-a se învață "Luceafărul"? Şi dacă da, cât şi care sunt strofele care se învață?
Cate feluri de utopii sunt?
Cum îl cheamă pe copilul Olimpiei ai al lui Stanica din "Enigma Otiliei"?
Sunt noua, dar știu cum merge treaba pe aici de la o prietena. A- și avea o întrebare pentru cei care au citit Harry potter, eu am terminat azi volumul 2 și a- și vrea sa știu cu cine...? (mai mult)
Cum o sa imi iasa media la romana avand in vedere ca am notele 10, 10,9,8 iar in teza am 8?
Exista biografie vreunui mare cantaret de reggae? Daca da unde o gasesc, vreau carte su ebook.
Buna TPU ce roman ar trebui sa citesc si apropo sunt in clasa a6-a si am o tema pentru vacanta de vara Ce romane imi recomandati?
Buna,stie cineva unde pot gasi volumul 4 din Instrumente Mortale in limba romana in pdf?
Bunaaaaa, sunt la sfârșit de clasa a 6-a și vreau sa le fac o surpriza colegilor mei și doamnei diriginte cu o poezie sau un referat! Aveți idei? Va rog mult...Dau fundația la cele mai frumoase
"C-un" Sau "Cu-n", Care varianta este corecta?
O cerinta care iti cere locutiune pot folosi si expresii? Stiu ca o locutiune trebuie sa înlocuiască o parte de vorbire. Va rog ajutati-am cu un raspuns! Mulțumesc!
Puteti sa imi dati câteva avantaje si dezavantaje(de preferat 3) ale utilizării tehnologiei?
Unde pot gasi parerile criticilor literari despre personajul pintea? va rog e urgent!
Sunt in clasa a 8 a si am nevoie de un discurs adresat clasei a 7 a la predarea cheii. Ma puteti ajuta?
Am participat la un concurs la care am şi castigat si trebuie sa fac un discurs pe tema "Stop schimbărilor climatice". Va rog, ajutati-ma!
Unde gasesc pe stoc cartea Dumnezeu o amagire de Richard Dawkins, pe toate siteurile cunoscute nu e pe stoc.
Cine ma poate ajuta sa ma invete si pe mine sa fac problema 2 de la subiectul al doilea de la biologie vegetala si animala pentru bac?
Cine ma pote ajut cu o poezie pentru profesoara de religie? REPEDE
Hi,TPU! Unde gasesc si eu pe net sa invat bulgara? Ca-mi place foarte mult si mai si ascult muzica bulgareasca.Va rog dati-mi un site care sa contina multa bulgara! Mersi!
Am o nelamurire legata de programa de bac...Eu am studiat povestirea- Mihail Sadoveanu "Fantana dintre plopi" insa nu stiu daca povestirea este acceptata la bac. Citind programa as inclina...? (mai mult)
Imi puteti da 6 lecturi va rog ca maine trebuie sa predau caietul cu lecturi suplimentare :] P.S. sa fi de clasa a- 7- a ca sa mai intamplat sa le fii studiat in clasa, si dupa i- au 4 :] ( DAU FUNDA...? (mai mult)
Imi puteti zice cele mai bune care merita citite? Eu vreau sa devin medic psihiatru, si din cate am inteles citutul ma va ajuta mult
A pune ochii pe cineva=?
Stie cineva site-uri sau aplicatii in care pot citi gratis carti?(in afara de wattpad)Ma refer la carti reale!
Care e varianta romaneasca a nuvelei "A Town Like Alice" de Nevil Shute? Sau exista vreo carte tradusa in romana de acest autor?
Salut, cand apare "Eroul pierdut 2" de Rick Riordan?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a