Salut, stie cineva cand apare volumul 2 din "Eroul pierdut" de Rick Riordan?
Care e site- ul de unde pot cumpăra cărți la cel mai mic preț? :) Nu e cea mai potrivită categorie unde să pun întrebarea. Voiam să o pun la categoria adolescenți, dar nu prea cred că îmi ...? (mai mult)
Are vreo șase anișori și e destept. Destept ce este ca f.s?
Deci ce carte sa citesc?
Stie cineva cateva carti, cum ar fi cateva care ma vor ajuta sa decid ce meserie vreau sa mi aleg?
Puncte de suspensie si semnul exclamarii. Vad mai tot timpul astfel de ortografie la persoanele astea mai culte dupa ce termina de scris ceva. Ce inseamna? Erau putin nedumeriti dar sau hotarat? Dau...? (mai mult)
imi dai si mie cineva va rog un link de unde sa descarc a treia carte din trei metrii deasupra cerului in engleza? Am gasit- o numai in spaniola si nu stiu prea multa :D In engleza ar fi perfect,...? (mai mult)
Imi puteti spune niste titluri de carti despre cultura rasta va rog, si daca se poate si de unde le pot cumpara?
Vreau niste cuvinte in tiganeste dar nu cele care exista deja pe net, le stiu pe toate si vreau ceva nou, sau urgent cineva care ma poate invata tiganeste.
Ce credeti ca va pica la bac anul acesta? (Romana)
Îmi puteți spune și mie câteva cărți din literatura universală care să semene cu Lolita de Vladimir Nabokov? În special carti care sa trateze această temă, a nimfetei. Mulțumesc...? (mai mult)
Ce credeti ca pica anul acesta la BAC romana, subiectul 3, profil uman? Vreau doar parerea voastra, eu a-si merge pe poezie, dar daca s-a dat la simulare... Astept raspunsuri
Ajutoooor! Am nevoie urgent, daca puteti sa ma ajutati, UNDE POT GASI ROMANUL IMPERIUL SOARELUI DE J.G.BALLARD? Am nevoie urgenta, de unde il pot cumpara din Bucuresti?
Am nevoie de comentariu literar la poezia "E impartita omenirea" de M. Eminescu.
de curand am inceput sa scriu o carte pe wattpad si as avea nevoie de cititori si pareri. Dupa cum spune si titlul, este legata de viciile oamenilor si despre societate. Daca are cineva chef ...? (mai mult)
Indica, printr- o sageata, elementul regent pentru fiecare cuvan subliniat si incercuieste- le numai pe acelea care sunt complemente: (Venind) spre casa, descoperisem (in apropiere) o gradina (inflorita)...? (mai mult)
Unei fete intalnire rar sau unei fete intalnita rar? Care este varianta corecta din punct de vedere gramatical si de ce? Multumesc anticipat.
Va rog sa-mi da-ti si mie o definite a textului liric
Care e ordinea in care trebuie citite cartile din seria The Secret(de Rhonda Byrne)?
Salut, ce sunt "Marci ale subiectivitatii"? Se referea la vreun gen (epic, liric, dramatic) sau este o caracteristica a unei opere?
M-am apucat sa citesc Hotul de Carti. La un moment dat zice "naratoarea" dar Markus Zusak este barbat?! Si ce fel de personaj este naratorul? Ca vorbeste la persoana intai.
Am nevoie de cuvinte fumoase pentru profesori la ultimul sunet. urgent!
Ce cărți pentru adolescenți imi puteți recomanda? Am citit Harry Potter, Jocurile Foamei(Suzanne Collins) Instrumente Mortale(Cassandra Clare) Divergent(Veronica Roth), Cautand- o pe Alaska, Sub...? (mai mult)
Hey, TPU! Deci, am 12 ani, termin clasa a 5a, si ma gândesc sa- mi fructific in vreun fel vacanta de vara! Sint genul de om productiv, căruia nu - i place sa piardă timpul. Mai pe larg, anul acesta...? (mai mult)
Cum este corect? Știu mai multe ca tine. sau Știu mai multe ca și tine.
Ce inseamna deadpan? Scuze daca este un cuvant vulgar dar chiar nu stiu
Salut, TPU! Tocmai ce am terninat de citit cartea "Baiatul din valiza", iar la final a aparut un personaj numit Natasa, despre care nu mi aduc aminte sa fi citit ceva. Imi puteti spune, va rog, cine...? (mai mult)
Vreau si eu statusuri gen "te iau de mana ta, te aduc in lumea mea" scurte dar drăguțe. Dau fundắ ❤
Bunaaa. Recomandați-mi va rog cărți bune ce merita citite. Iar dacă citit de pe aplicația wattpad Spune-ți-mi cărți tot la fel de bune ca cartea Prefa-te ca ma iubesti( dacă a citit-o cineva)
Merita citita cartea "Poti sa-ti vindeci viata" de Louise L.Hay? A citit-o cineva? Despre ce se vorbeste in aceasta carte?
Merita sa citesc cartile(sunt vreo 4-5 la numar) "The Secret"(Secretul) de Rhonda Byrne? Despre ce sunt aceste carti? Le-a citit cineva?
Imi ziceti o carte faină? Ceva in gen Lumea Sofiei sau ceva de un neamț. Sa se gaseasca sub format electornic. In română.
Care sunt elementele semantice, si care sintactice?
Bună TPU! Eu și clasa noastră ne-an decis să facem o sceneta de ziua francofoniei. Aș vrea un text de la voi. Ar trebuii să aiba multe personaje si mult dialog. Mersi
Buna seara TPU cine imi poate spune toate cartile lui J.R.R Tolkien care au legatura cu Stapanul inelelor si ordinea in care trebuie citite, sunt un mare fan al filmului dar spre rusinea mea nu am citit...? (mai mult)
Puteti sa imi continuati si mie poezia asta fara sens? Multumesc. Florile sunt albastre, Pământul este verde, Ochi mei nu mai vede, ...
Ce rol avea in societate Otilia din "Enigma Otiliei"?
Salut, vreau sa stiu cum sa invat m-ai repede pentru un test, adica sa retin m-ai repede
Imi poate spune cineva materia pentru examenul de capacitate la romana? Ma intereseaza compunerile de la subiectul I.
Salut, cine este la Limbi Moderne Aplicate sau cine vrea să meargă? Are o idee în ce costă examenul de admitere? Din câte știu eu, se poate da dintr- o limbă de circulație și constă din două...? (mai mult)
Îmi poate spune și mie cineva mai multe cărți care seamănă cu, , Pamela, , de Samuel Richardson și cărți care seamănă cu, , Lolita, , de Vladimir Nabokov? Mă interesează în special...? (mai mult)
Am nevoie de o sceneta pentru scoala dar sa fie o parodie :) si sa fie multe personaje. Sa fie ceva pentru clasa a 8a. Dau funda. Ms
Imi puteti recomanda carti asemanatoare cu "Mizerabilii" de Victor Hugo sau "Razboi su pace" de Lev Tolstoi?
Hey guys! Vreau sa va adresez o intrebare si sper ca macar un utilizator TPU va fi interesat... vreau sa precizez ca nu sunt majora.Deci, vreau sa scriu si sa public o carte. Am descoperit o platforma...? (mai mult)
Ai "devorat" seria de carti Harry Potter?
Ati citit seria de carti Harry Potter? Cum vi s-a parut?
S- a mai scris vreo carte cu Harry Potter sau s- a mai facut vreun episod/film in afara de cele existente? Asa am auzit, ca J.K.Rowling ar mai fi scris o carte. Daca da, unde o pot gasi, dati- mi detalii...? (mai mult)
Va rog am nevoie sa fac un eseu paralela intre Moara cu noroc si Mara. Va rog ajutati-ma
Hei TPU, stiti cumva cum as putea sa curat marginele unei carti? Am incercat cu radiera, s- a dus sa zic asa, dar inca mai are urmele acelea de ingalbenire. Si nu, nu e veche sau ceva, doar nu s- ...? (mai mult)
Ce timpuri verbale trebuie sa stiu la limba engleza pentru bilingv 2017? Dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
1onur întreabă:
RitaHNZ întreabă:
LisaJulie întreabă:
Marjuddjeje întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?