M- am întrebat de prea multe ori Cum ar fi fost sa fie astfel? M- am întrebat de prea multe ori... Dar dacă Din mormântul pădurii M- aș înalta într- un arbore rosu Din frunze rubine...? (mai mult)
Dacă am notele 5, 3, 6 la română și 4 in teza cât îmi trebuie sa îmi iasă 6?
Cum imi dau seama cand sa pun imparfait si cand sa pun passe compose in franceaza.Sunt niste adverbe?
Vreau sa scriu e pentru prima oara cand scriu ceva acesta? Mentionez ca e in stadiul de idee deocamdata si nu am stat sa corectez idei, sugestii ce lipseste continutului si ce parere aveti? ...? (mai mult)
Hei TPU im poti spune cateva propozitii la tema ramas bun doamna invatatoare (la clasele 1\4)
Crezi ca ai o viața sănătoasă? De ce / de ce nu? Traducere in engleza va rog
Pentru cei care au citit "Portretul lui Dorian Gray" al lui Wilde. Dorian era gay? :) Am auzit acum ceva timp si nu imi prea vine a crede. Am zitit cartea. Nu mi- am dat seama. Nu am vazut filmul,...? (mai mult)
Ce credeți ca o sa pice la examenului de bacalaureat 2017 la romana? Pe profilul tehnologic? Aveți vreo idee ce s-ar putea da anul acesta? Mulțumesc.
Daca ma zgarii intr-un fier care nu e ruginit ce se intampla?
Deci am o problema cum sa fac sa nu raman corigent la limba engleza La limba engleza am terminat cu 7 pe primul semestru, dar acum in semestrul 2 nu am facut tema si mi- a dat 4 m- am enervat pe doamna...? (mai mult)
Am nevoie de cateva explicatii. Miercuri am teza la lb. Romana si va trebui sa argumentez ca un text este specia Genului Liric / Epic. Nu prea stiu cum sa ma exprim, si as avea nevoie de ajutorul...? (mai mult)
Scrieti va rog un eseu in baza proverbului astazi pirasti un lucru de nimic iar mina tradezi tara
Hei TPU, vreau și eu un top 5 sau dacă se poate 10 cu cărți sf sau horror.De preferabil jumătate din fiecare dar orice e bun.Mulțumesc!
:* Vreau sa scriu povesti pe Wattpad. Insa nu am idei (adica am, dar nu am inspiratia nesesara).As dori niste idei de povesti, de groaza.
Racomandatimi niste carti interesante de citit nu prea mari ( de dorit 3 )
Buna ziua TPU.Imi amintesc, vag ceea ce- i drept, descrierea unei carti.As fi foarte recunoscator daca m- ati putea ajuta sa ii gasesc titlul si autorul. Descriere:Bunicul protagonistului moare in ...? (mai mult)
In cat timp cititi o carte voi? Si dupa ce criterii alegeti pe care sa o cititi?
Ma poate ajuta cineva cu un titlu pentru cartea pe care o scriu pe wattpad? Nu stiu ce titlu sa îi pun Va las mai jos rezumatul
Care este diferenta dintre balzacian si realist?
Poate cineva sa imi spuna cum se termina volumul Rapture de Lauren Kate? Multumesc anticipat
Cum e proverbul ala, nu amana pe maine ce poti face azi? Pai eu aman tot timpul pe maine, ce naiba sa fac ca sa ma schimb? Ca sa reusesc sa fac multe.
Analizați- mi și mie va rog cat mai rapid doua fraze(analiza fiecărui cuvânt morfo- sintactica):Cum pășiră pragul porții, începură curțile și palaturile a hăui, de de ferească Dumnezeu! ...? (mai mult)
Buna! Am de facut pana luni un fel de referat la romana despre o carte pe care am citit- o. Numai ca eu nu am mai citit de mult, neavand nici timp si faptul ca nu prea imi place sa citesc lecturi pentru...? (mai mult)
Limba japoneza e greu de inteles / invatat? In comparatie cu alte limbi cum este? (Exemplu: am invatat mai usor japoneza decat am invatat germana, dar mai greu decat engleza). Incep de la anul si nu...? (mai mult)
Hei TPU Ce inseamna "Scenariul repetitiei cu public"? Adica am vazut la cartea Harry Potter si copilul blestemat asta si vreau sa stiu la ce se refera, daca e diferit ceva idk
Intr-o povestire/fanfic in engleza e corect sa folosesti verbe gen "he was drinking, "he walked"? *am uitat exact denumire sns*
Stie cineva cand va aparea volumu 7 din Pisicile Razboinice de Erin Hunter?
Spuneti-mi si mie va rog ce este exact tema si viziunea despre lume. ce se cere si ce ar trebui sa contina. Multumesc anticipat!
Voua va place lectura de carti? Cati dintre voi mai aveti placerea asta? Ce gen preferati indeosebi?
Intr- o luna si o saptamana am BACUL la romana, cunosc cat de cat numai 30% din opere(povestire) cum sa invat in acest timp pentru SUB 3 eficient si rapid? eu tintesc un 7... A dori niste sfaturi prietenesti....? (mai mult)
Care sunt partile de vorbire din limba Romana? gen toate, cum ar fi substantiv, verb etc
Alut! Am o intrebare... daca sunt corigent la romana "doar la romana" si am note mici, daca ma lasa corigent ma trece in vara? Pls dau funda!
Va place cititul?
Am si eu nevoie de niste idei pentru un eseu argumentativ despre importanta cunoasterii propriilor calitati si defecte. Multumesc anticipat!:*
Ce inseamna expresia "un film din topor"?
De unde pot cumpăra cartea Exorcistul de William Peter Blatty care să fie totodată și în stoc. Pe celelalte site-uri nu este disponibil.
Cine îmi poate dau un titlu (pagina web) cu prescurtare gaze : TPU toți pentru unul.
Dati-mi si mie un nume pentru un proiect (pagina web) sa fie de genul "de toate pentru toti" si prescurtare gen TPU "toți pentru unu".
Versuri, poezii pentru sfârșitul clasei a 8 a?
Unde pot gasi versurile poeziei TREC SINGURATATI scrisa de DAMIAN URECHE? sau daca stiti voi versurile, dati-mi-le va rog. pe internet nu am gasit.
Saluut TPU! *0* Mi s-a spart minunata cutie de lapte in ghiozdan si acum paginile cartilor mele sunt lipite...si sunt tari... Aveti vreo idee cum sa scap de acest lucru? Dau fundita :>
Salut.Eu sunt clasa a- 8- a si am luat 4 in teza la matematica.Profesorul meu a spus ca cei care iau sub 5 in teza la teza nu au ce cauta in examen, adica li se interzic participarea. Vreau doar sa stiu...? (mai mult)
Am nevoie de 5 citate care sa exprime emotii/sentimente preferabil diferite. Va rog mult! P.S. Daca imi spuneti de unde e citatul ar fi super.
Cate volume are seria Instrumente mortale de Cassandra Clare?
Am problemele cu emoțiile, ma stresez foarte mult pentru teste și teze nu știu cum sa ma calmez și mâine am teza cine ma poate ajuta?
Nu plange ca s-a terminat, zambeste ca s-a intamplat. Argumente pro si contra
Vouă vă place să citiți?
Cine poate sa imi faca un proiect PowerPoint cu tema america de sud ( CU NM. DANIELA MARIA) (varoggggggggggggggggggg este pentru maine)
Stie cineva carti asemanatoare cu MINUNEA de R. J. Palacio?
Hei! Imi puteti recomanda cateva carti de tip Politste sau cu medicina va rog mult
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!