Ce carte cu Nostradamus merita a fi citita? Tu ce ai citit? Care-i cea mai buna carte cu Nostradamus si profetiile lui?
Vreau si eu rezumatul de la Huliganii de Mircea Eliade. Ne trebuie la scoala si imi e frica sa nu ma asculte,nu am timp sa citesc cartea, va rog muult Radu va pupaa
Salut, puteți să îmi recomandați romane de aventură medievală sau fantasy precum "Urzeala tronurilor" sau "Stăpânul Inelelor"? De preferat să facă parte dintr- o serie/trilogie. Vă...? (mai mult)
Ati citit vreo carte cu Nostradamus si profetiile sale? Ce carte? V-a placut?
Ce ii spune Natl Perisidei dupa ce isi declara dragostea, incat aceasta se sperie? Capitolul 10 din Mara.
Ati citit vreo carte cu Nostradamus si profetiile lui? Ce carte? V-a placut?
Va rog sa ma ajutati cu ceva....imi puteti da niste idei pentru un discursde multumire pentru domnul director al scolii? Va rog am mare nevoie Pana Luni maxim Marti Va rog
Curand avem banchetul de sfarsit de clasa a 8 - a si doamna diriginta m-a pus sa fac niste invitati cu texte amuzante pentru profesori. Imi puteti da niste texte amuzante pentru invitati. Va rog
Vreau si eu rapid caracterizarea d-lui Lefter Popescu si mijloacele de caracterizare! Va rog, dau funda :)
Ce carti foarte bune cu Nostradamus si profetiile lui exista? Voi ce carti ati citit despre el?(cine a citit)
Cum se scrie corect sau cand se folosesc cuvintele "official" si "oficial"?
Pentru cei ce au citit orasul cu salcami de Mihail Sebastian. Ce credeti ca semnifica titlul, ce inseamna el. Si as vrea sa stiu unde se desfasoara actiunea.
Buna,are cineva cartea lumea povestilor de ion vlasiu?
cam cate raporturi trebuie sa dau unei carti de pe wattpad ca sa fie stearsa?
Îmi poate da cineva cateva fragmente din Maitrey de Mircea Eliade?
Aveau : actiune stare sau existenta?
Salut Care imi poate da cateva exemple de scriitori sau poeti ( nu musai romani) care au scris in dialect? Dau funda Daca aveti si un link catre un referat legat de dialect v- as ramane recunoscator! ...? (mai mult)
ma poate ajuta cineva cu teza la romana. sunt in clasa a 7 si nu gasesc nici un subuiect foarte greu pentru a-l rezolva!
Am de invatat pentru maine la testul de geografie si trebuie sa invat 9 pagini. Cine are vreo idee sa pot invata repede sa scrie.
Anonimat întunecos, e pleonasm?
Caut tineri carora le place sa citeasca si carora sa le ofer cadou carti de Agatha Christie (si poate si altele pe viitor). Nu conteaza orasul din care sunt. Cine este interesat sa ma contacteze pe adresa...? (mai mult)
Cuvantul ziare cum se desparte corect?
Ini puteti scrie o melodie Va rog e urgent
Care e cea mai interesanta si atractiva carte pe care ai citit-o si de ce ti se pare foarte interesanta?
Daca puteti sa imi dati poezia Draga Cri de Mircea Cartarescu...Nu o gasesc pe net si ma intrebam daca ati putea sa mi-o scrieti dati daca aveti cartea, sau sa faceti o poza
Salut tuturor, as vrea sa cer o rugaminte cunooscatorilor de limba japoneza, daca se poate sa imi traduceti va rog aceasta fraza : " Together until the end Just the strongers can " Nu as vrea...? (mai mult)
Vreau si eu 3 carti pe care sa le citesc pentru recenzia de sfarsit de an la clasa a 9-a, filologie
Vreau idei de locuri pentru desfasurarea unei actiuni pentru o carte, locul unde s-ar intalni personajele principale. Nu scoala sau serviciu gen :v sau mai stiu eu ce
Hei, TPU! Vreau sa imi recomandaţi si mie cărţi(si autorul precizat) pentru adolescenti care v- au placut vouă sau care v- a impresionat foarte mult, daca vreţi sa descrieţi puţin despre ...? (mai mult)
La profilul FILOLOGIE ce materii se dau la BAC? Romana si istorie obligatorii din cate stiu si la alegere o a treia materie. Care pot fi materiile din care se poate alege? Iar la stiinte sociale care...? (mai mult)
Vreau și eu link-ul-l exact de unde pot lua cartea Exorcistul sau Dimiter Funda + Vot!
Cine știe mai multe romane, pe lângă Moby Dick, în care sunt reprezentate balenele și sensurile lor?
Un link cu participarea Romaniei in primul razboi mondial. Cuvinte cheie:Carol I, perioada interbelica ^^
Va rog scrieti-mi denumiri de biblioteci
Hei aveti cumva cartea triplu H 1 sau 2 de Corina Cindea în format pdf? Sau e cineva amabil şi vrea să îmi scaneze si mie, daca o are. Va rooog. Dau fundiță.❤
Se găsește varianta Pdf a catrtii "Pecetea mortii" sau "Carve the Mark" scrisa de Veronica Ruth?
Am nevoie de cititori pe Wattpad.Cine e interesat, imi poate cere un link in comentarii. Multumesc!
Ma poate ajuta cineva cu un rezumat Mary Poppins?
Hei, as dori sa cumpar 2 carti din seria hush hush de Becca Fitzpatrick, dar nu am gasit nici un site in care sa fie disponibile, daca stiti un site v-as ramane foarte recunoscatoare, dau funda!
Ce inseamna expresia din piese muzicale: "mi-am vandut sufletul"?
Bună ziua, Poate cineva să-mi recomande un "mentor literar", în vederea unor texte? Vă mulţumesc!
Parere despre "Fahrenheit 451"? Merita, avand in vedere ca este o carte distopica, gen care imi place? Multumesc.
Salut prieteni. Cine ma poate ajuta cu copia la cartea scrisa de Pricop, Constantin - Literatura si tranziţia. Multumesc anticipat
Imi puteti da subiecte la olimpiada de engleza, clasa a 5-a. De preferat din mai multi ani...Multumesc
Ma poate ajuta cineva si pe mine cu aceasta tema? "Cautati 3 mesaje publicitare construite cu ajutorul elementelor specifice textului narativ. Identificati caracteristicile textului narativ si aratati...? (mai mult)
Care este diferenta intre proza si dramaturgie?
Cum pot deveni scenarist pentru filme pentru adulti? Vreau sa scriu povesti pentru astfel de filme.
Hei aveti cumva cartea triplu H 1 sau 2 de Corina Cindea în format pdf? Sau e cineva amabil şi vrea să îmi scaneze si mie, daca o are cineva. Va rooog. Dau fundiță.❤
Unde pot gasi Jurnalele vampirilor volumul 9 cantecul lunii in format pdf? Am nevoie numaidecat. Multumesc
Bună! Ştie cineva vreo carte de citit cu vampiri? S-au alte carţi interesante de dragoste,actiune, drama. Mulțumesc!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!