Azi este Ziua Cartii. Ce cititi? Ce ati mai citit?
Când apare mai exact cartea fenomen bestseller a lui An thony William Me.dium.Medical în Romania, in limba romana la editura Adevar Divin? De-abia aștept sa o citesc!
Doua intrebari referitoare la carti am: 1. Aproximativ cate carti ati citit pana in prezent? 2. Recomandati- mi cateva carti care v- au schimbat macar si putin viata si spuneti- mi in ce fel v- au...? (mai mult)
Salut! De curând mi- am luat un carnețel din tren, știți voi, de la omul ăla care lasă mai multe produse pe scaunele din vagon ca să le vândă. E unul de tip pentru română, liniat. Vreau ...? (mai mult)
Salut TPU! Îmi poate da cineva niște recomandări de cărți horror?
Salut. Acum cativa ani, calatoream cu avionul, iar o domnisoara de langa mine avea o carte despre cei mai mari filozofi ai lumii, fiecare capitol era despre un filozof anume, iar la finalul capitolului,...? (mai mult)
Buna! Știe cineva unde as putea găsi cartea Cuvinte în albastru intens de Cath Crowley? Poate fi și la mana a doua...
Hei! Ce cărți smut recomandați? Evident, întrebarea este doar pentru fete.Twisted Love, mai ales varianta tradusă în limba română, mi se pare foarte proastă. Scenele sunt foarte grăbite...? (mai mult)
Care poezie a lui M. Eminescu va fascinează cel mai mult? Personal, consider că Floare albastra e o poezie plina de culoare, figuri de stil ce inspira un vibe fresh cititorului.
Pareri Sven Hassel?
Salut, de unde pot lua cartea,, Omul Pictat,, de catre Peter V Brett? N-o gasesc nicaieri pe stoc.
Daca citesti carti politiste greu de inteles credeti ca iti poti imbunatati anumite abilitati?
Oare îmi puteți recomanda cărți cu mafia?
Buna, as vrea sa știu dacă am scris bine aceasta descriere, ce parere aveți? Sunt sincer, disciplinat, si persistent. În orice situație, aleg sa văd binele, și să învăț lucruri noi,...? (mai mult)
Bună! Știți niște cărți triste?
Buna ziua. Stie cineva unde este inmormintat GRIGORE POPESCU-BĂJENARU, autorul cartii Cișmigiu & Comp? Multumesc.
Aveți cumva povesti scurte cu moarala, am nevoie de cât de multe! Mulțumesc anticipat
Povestea cărții Enigma Otiliei e exact aceeași cu cea din teatrul Radiofonic?
Salutari TPU! Am si eu de facut un proiect pentru liceu. Vreau sa fac o sceneta cu papusi! Problema este ca trebuie sa fie o combinatie intre Harap- Alb si Scufita Rosie si nu am idee cum sa fac? Voi ce...? (mai mult)
Stie cineva un site online pentru transcriete fonetica in franceza? Unde pot introduce cuvinte si sa imi arate cum e scris fonetic?
Ce părere aveți de cartea noua "Calea vindecarii" a profesorului dr. Dumitru Constantin Dulcan? A citit-o cineva? O recomandați?
Ce carti ati mai citit?:)
Ce cărți motivaționale ați citit voi și v-au motivat, ridicat moralul sau pur și simplu v-au ajutat? Mulțumesc!
Ce carti de istorie/politica mai moderne recomandati?
Daca este vreun domeniu pe care vreau să îl aprofundez sincer acela este domeniul Neurostiintelor adică a creierului uman care e foarte interesant și fascinant.Intrebarea este cum as putea sa aprofundez...? (mai mult)
E buna cartea "Antrenează-ti creierul" de Dr.Joe Dispenza? A citit-o cineva?
Ce parere aveti despre romanul Solenoid al lui Mircea Cartarescu?
Salut Știe cineva unde pot sa găsesc audiobook în limbaromână "Dansul dragonilor" de George R. R. Martin
Buna! Câmpul lexical la masina, avion, avion PLS!
Servus! Am o mică dilemă ce are legătură cu gramatica. Recent am terminat de citit cartea "Maitreyi", unde Eliade folosește de mai multe ori expresia "privind pe Maitreyi" sau "privesc pe Maitreyi"....? (mai mult)
Expresia îra sau ăra mai se foloseste in prezent? Daca da, pe unde si ce inseamna? Dati cateva exemple, va rog! (Vreau sa imi raspunda oamenii care chiar aud expresia in viata reala, nu luata din ...? (mai mult)
Salut TPU! Îmi poate spune cineva de ce nu se găsește online volumul Thunder din Pisicile Războinice?
Buna! Va rog din tot sufletul, are cineva cont pe liceunet? Imi poate trimite documentul acesta https://liceunet.ro/marile-teme-din-literatura/tema-familiei? VA ROG FOARTE MULTTT
Are cineva în format electronic volume din Enciclopedia Sovietică Moldovenească? Dacă da, mi le poate trimite și mie? Mulțumesc anticipat!
Nu mai tipa sau nu m-ai tipa
Bună tuturor! Ce părere aveți despre cartea "jar" de liviu rebreanu?
Salut! Era o poveste cu cineva care a cusut cu ață păturile unor vecini și a intrat sub pături la culcare. Fiind întrebat de ce doarme sub pătura altuia a spus că el doarme sub ață! Cum se numește...? (mai mult)
Ce parere aveti despre seria Wheel of Time de Rick Jordan?
Buna TPU! Am inceput o carte in engleza, the spanish love deception si as vrea sa stiu daca are scene obscene. Multumesc!
Buna, dragilor! Aici este un fragment din cartea mea, pe care inca n- am finalizat- o. Va rog sa va dati cu parerea, sa imi spuneti daca va place, daca v- a prins povestea, sa imi spuneti ceva despre...? (mai mult)
Buna seara, caut volumul Nicolae Minovici, tehnica autopsiei medico legale, an 1926. Daca cunoașteti pe cineva care o are și e dispus să o vândă, dau funda.
Bună ziua! Ce înseamnă expresia: Radices litterarum amarae sunt fructus dulces?
As avea nevoie sa cumpăr cartea tratat de psihologie organizațional managerială volumul 2, de autorul Mielu Zlate, oare nu știți pe cineva pe care o vinde?
Stie cineva niște cărți despre habitat, habitatul animalelor, habitatul oamenilor, relația animalelor cu omul, importanta habitatului in ce priveste un animal, sentimentul de "acasă". Am nevoie...? (mai mult)
Bună. Poate îmi amintesc prost dar parcă (doar parcă) am studiat la școală o poveste (prin clasele 1- 4) despre un pui de rățușcă? Și gen, puiul arăta diferit față de ceilalți, era mai...? (mai mult)
Oare nu știți unde aș putea găsi cartea Tratat de psihologie organizațional-managerială volumul II, scris de Mielu Zlate?
Salut! Pentru lucrarea de licenta pot sa iau copy paste dintr-o carte care nu are ISBN? Ca am inteles ca nu o pot trece la note biblografice daca nu are ISBN?
Bună! Îmi puteți sugera 5 opere literare in care ne este prezentat bullying-ul?
5-10 carti pe care orice roman ar trebui sa le citeasca pana la maturitate?
Bună! Care este cartea care v-a impresionat cel mai mult si de ce? Ce sugestii aveți?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Maria246 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
Diorrus întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!