De ce sunt stresata cand incerc sa invat? Simt ca mor si imi vin toti nervii cand citesc o propozitie.Mai sunt si in acea parte a lunii si ma deranjeaza si treaba asta.Trebuie sa invat la matematica si...? (mai mult)
Ce balade scrise de Constantin Brâncoveanu știți? Repede pls.
Imi puteti recomanda niste carti care merita citite si sa le pot cumpara de pe elefant.ro?
Stie cineva unde pot gasi cartea Eroul evurilor de Brandon Sanderson in romana, format pdf? Mersi mult
Puteți sămi recomandați o carte care vi sa părut vouă foarte interesantă? Mulțumesc anticipat!
Despre ce e vorba in legenda mankurtului in romanul "O zi mai lunga decat veacul"-scriitorul kargaz Cinghir Aitmatov?
Îmi puteți spune câte pagini au volumele 2, 3,4 și 5 din Cireșari? Dau fundiță!
Îmi puteți spune câte pagini ai volumele 2, 3,4 și 5 din Cireșari? Dau fundiță!
Hey! Îmi puteți spune vărog frumos câte pagini au volumele 2, 3 și 4 din Cireșarii? Vă rogg din tooott sufletul! E important! Dau fundiță!
O carte gen Suge-o Ramona? Dau funda
Liceul Pedagogic La interviu, dialog... Ce subiect de abordează?
Pot gasi carti de-a lui Stephen Hawking la carrefour?
Am invatat la istorie despre familiile York si Lancaster. De aici s-a inspirat GRRM cand a scris Game of Thornes? (Casa Stark si Casa Lannister)
Unde pot citi pe internet carti dealui Stephen Hawking? daca nu, la librarii gasesc?
Care este diferenta dintre Misivă Şi Răvaş?
Sal cum e corect - Asta e "ceea" mai frumoasa poza sau "cea" mai frumoasa pozaa?
Curiozitate:Cititi carti? Va place sa cititi? Ce gen?
Ati citit vreo carte cu profetiile lui Nostradamus? Care? Care e cea mai buna de pe piata sau ce carte ati citit voi despre acest subiect?
Pot spune: roman istorico-erotic? E corect? Funda
Puteti sa îmi faceti va rog frumos rezumatul complet al filmului avatar
Stiti de unde pot sa citest In Vapaia Lumii de Fanus Neagu in totalitate? Nu am cartea si nici nu am de unde sa o i- au. Nu prea mai am multe zile la dispozitie ca sa citesc, vreo 2- 3... Poate vreun ...? (mai mult)
Cine a citit seria Instrumente mortale si trilogia Divergent? Care vi se pare mai buna?
As vrea niste idei horror/paranormale gândite de voi pentru a începe a scrie o carte. Despre ce aș putea povesti Dau funda
"Când cel mai bun prieten te părăseşte, nu plânge! Închide-ţi lacrimile în cel mai ascuns colţ al inimii, numit *uitare*."... cine imi traduce si mie acest status?
Bă voi ăștia care ați citit cartea Casa de Chihlimbar, spuneți-mi vă rog că nu sunt singura care în final ar fi vrut ca Sarah să rămână cu Richard și nu cu Jackson.
Salut tpu.Cine stie limba turca? as vrea sa stiu ce vorbesc la minutul 59:06? am nevoie urgent de ajutor,dau funda, va multumesc. https://www.youtube.com/watch?v=boaWx4Vh6-c&t=2959s
Vreau si eu cateva curiozitati despre doina populara. Dau fundita
Ce carti stiti despre manipularea in masa?,sau despre lumea in care traim [poluare, saracie(Asia, Africa)] etc. Vreau niste carti ca niste "documentare"
Este faină cartea" Urmașul lui Dracula"?
Mă- nclin sub norii galben- violet, Spre solul umed, presărat cu ierburi, Ascult cu umilință- al vântului sonet, Îmi purific duhul cu- ale naturii leacuri. Ce creator modest a clădit...? (mai mult)
Au pictat vâzduhul cu ploaie de culoare Și l- au înrămat în cânt de sărbătoare. Cum haosul e doar o ordine ciudata, Așa- i și sărbătoarea, parca de Picasso semnată. În tunet de ...? (mai mult)
Abracadabra! Îmi caut jobenul Și îmi scutur roba Azi e premiera. Oh, sinistru spectacol... Aduceți recuzita, Aprindeți lumina, Mai repetam o data! Pe scena de piatră, Îmi așez...? (mai mult)
Stiu engleză, dar nu știu de ce când vorbește un vorbitor nativ in engleza nu înțeleg nimic! Ce trebuie sa fac sa inteleg?
Imi poate spune cineva care sunt locurile in care a mers Tudor Soimarul in calatoria lui din romanul "Neamul Soimarestilor" (localitatea, tara) va rog dau funda!
Cum sa scriu mai frumos?
Daca in evaluare națională mi se cere să menționez două trăsături ale genului liric sau epic ce ar trebui sa scriu că sa îmi fie cat mai ușor? Dau funda
Ce parere aveti de cartea "Dacia Preistorică" cunoscuta ca si "Biblia Romanilor"? Am auzit ca a fost interzisa in comunism si- a atras critici si nu e acceptata de stiinta. Se merita citita, are 1.285...? (mai mult)
Recomandari de carti istorice?
Salut Caut sa cumpar cartea "Anotimpuri diferite" de Stephen King dar nu o gasesc. Pe toate site-urile pe care am cautat aparea "INDISPONIBIL". Cine-mi da link de unde o pot comanda primeste funda.
Care sunt normele de redactare a unei prezentări de carte? (Font, spațiere rânduri, etc)
Cum se scrie corect? Dui sau du-i?
Cum se traduce in engleza expresia "a baga vorbele in gura cuiva"? Adica atunci cand nu ai spus ceva ce altul insista cu incapatanare ca ai spus.
Nu mai stiu de unde sunt versurile, le- am gasit intamplator și as dori sa stiu autorul " Limba- mi creste si se despica, Ies coarne ce se inconvoaie, sugrumand speranta Ochii albi tin captiv sufletul...? (mai mult)
Mai jos este o carte scrisa de mine si o prietena:https://www.wattpad.com/story/107006091-lantul-suferintei Ce critici primim si noi?
Care este programa de bacalaureat la limba si literatura romana de anul acesta, la profilul real, subiectul III?
Ce credeti ca o sa pice anul asta la romana la partea a 3 a?
Cum pot sa adauga material in concurs? https://www.setthings.com/ro/amazon-ofera-un-premiu-de-20-000-lire-sterline-cadrul-competitiei-amazon-uk-kindle-storyteller-award/
Hey, as vrea sa stiu cum sa ajungi de succes pe Wattpad(sper ca am scris bine) adica, vreau sa am o carte de succes, cum au unii gen:11, 9 k voturi, s- a.m.d. nu sa stau sa ma chinui la ea o ora sau...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie cateva poezii si povesti din literatura universala si romaneasca?
A citit cineva Metro 2033? Se merita? O gasesc in romana?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Wrestlingbataie25 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!