As avea nevoie de poezii filosofice. Am tot cautat si am gasit ceva, dar scrise de anonimi, as vrea ceva clasici.
Cum imi pot da seama daca intr-un text epic ipostaza naratorului este obiectiva sau subiectiva?
O intrebare pentru cititori. Cum ies din starea de inactivitate? Nu mai pot citi nimic si nici nu simt ca m-ar deranja...
Am scris de ceva vreme o povestioara care as vrea sa o cititi si sa va dati cu parerea tinand cont ca scriu de putin timp gasindu- mi inspiratia in muzica. Vreau pareri sicere, sfaturi sau chiar...? (mai mult)
Cum pot sa scriu pe wattpad de pe iphone fara sa-l instalez?
Unde pot creea carti? Site-uri unde pot compune?
Aveti cateva sugestii de carti science fiction ce se pot citi in format pdf?(sa nu fie carti pe care le- a citit toata lumea, cum ar fi: Narnia, LOTR, Hobbit, Harry Potter) P.S.: Pot fi si ...? (mai mult)
Salut. Va rog ma puteti ajuta unde pot gasi romanul adolescentului miop carte audio. DAU FUNDA!
Hello. Stie cineva de ce nu se mai gaseste de cumparat cartea Alegerea vol 1 de Kiera Cass? Nu o mai gasesc in stoc pe niciun site (Elefant, Emag, etc). Si nu o gasesc nici sa o downloadez in format ...? (mai mult)
As dori sa stiu daca scribd este o platforma gratuita si cum pot citi documentele aflate in interiorul ei?
Helău ma frend. Sunt Natasha. Am tot căutat să găsesc ce pasiuni ascunse am. Însă de ceva vreme îmi place să scriu si sa compun. Profa de ro îmi tot zicea la școală ca am talent si ca sunt înzestrată...? (mai mult)
Bună, TPU! Am 13 ani şi m- am gândit să scriu o carte. După ce am stat putin pe gânduri, am realizat că la această vârstă aş putea să scriu maxim nişte eseuri pentru nişte concursuri. Îmi...? (mai mult)
Ce autori sau carti imi recomandati? Vreau ceva in stilul lui Marcel Proust. Multumesc anticipat
Ce pasi trebuie sa urmez ca sa public o carte? ce costuri necesita? cum o pot face? Va multumesc mult, funda! :)
Am o întrebare. Care carte e mai mare: "Aventurile lui Tom Sawyer" sau "Amintiri din copilărie"? (spuneți-mi şi numărul paginilor)
Cine ştie un site care m-ar ajuta să învăț engleză?
Stiu ca am mai pus aceasta intrebare o data! Am facut modificari la site- ul meu si am schimbat unele cuvinte! Vreau sa imi dat o parere iar! Daca mai apare pagina cu greseli dati refres la...? (mai mult)
Ce opera e posibilă să cada la examenul de cl a 8-a? Stiu ca nu se poate stii sigur dar cu aproximatie!
Am nevoie de ceva! Am facut un site recent(acum 5 minute) si am nevoie de parerea voastra la el! Puteti intra pe site si sa scrieti in comentariu?! Sper ca puteti scrie comentarii eu nu...? (mai mult)
Hristos a înviat! Am si eu o intrebare. Caut o carte care nu mai stiu ce titlu si autor are, cunosc doar subiectul si suna cam asa: "Un preot catolic dintr- o parohie americană îi violează, mutilează...? (mai mult)
De unde pot citi carte,,cronicile wardstone,, toate volumele si cartile secundare...Va rooooog! Ador cartea!
Ce parere aveti despre poeziea pe care am scris- o: Criticilor mei Filosofia copilei Basmul ce i l- aş spune ei Iubitei Dragoste adevărată Lasă- ţi lumea ta uitată La o artistă O stradă...? (mai mult)
Pentru cei care se pricep la scris cărți, singtama,, Ma uit la ceas. Este 09:50." Este acceptată? Vreau să spun în literatură ai voie să scrii aşa cu cifre?
Stie cineva cum se numesc cuvintele alea care cand scrise cursiv de mână arata aproape identice toate literele de exemplu cum e Liliac scris in limba rusa cursiv (probabil habar nu aveti despre ce vorbesc,...? (mai mult)
Spuneți- mi niște cărți pentru a face un cadou unui băiat? El este inteligent, 20 de ani. El a citit multe cărți. Pot fi atat din literatura cat si dezvoltare personala. Te rog, vreau ceva care...? (mai mult)
Cate capitole are "1984" de George Orwell?
Merita a fi citita cartea Inferno Dan Brown?
Am citit o carte si nu mai stiu cum se numeste. Era vorba despre un barbat care iubeste o femeie si femeia l- a parasit sau a plecat cu altul si el se se lupta sa ajunga celebru ca sa o faca sa ii para...? (mai mult)
Salut imi puteti recomanda va rog niste carti, cu detectivi sau mai bine gen csi, criminal minds. Dar sa fie citite de voi, ca sa aflu parerea personala. Mersi anticipat
In basmele populare cifra "2" este magica?
Imi puteti da niste exemple de carti care merita citite (in special sf daca se poate), dar sa si prezentati cartea, va rog!
Heei imi puteti recomanda o carte pe wattpad gen cu adolescenti poate gen relatii elevi profesori chestii d-astea? Scuzati daca am gresit categoria
O poveste de neuitat De Restasi George Bulgaru Undeva, într- un ţinut foarte îndepărtat înconjurat de păduri şi umbrit de un munte înalt, trăieşte...? (mai mult)
Am inceput de curand sa scriu o carte care are succes pe o platforma online, ma rog nu asta e important. Insa stau in dubiu si mereu imi pun intrebarea - la ce persoana sa scriu? I sau a III a?- Nu...? (mai mult)
Ştie cineva titlul si linkul/poza acestei poezii: " griji, nevoi, dureri de- a valma M- au facut sa uit, Ca demult n- am fost la mama, Foarte de demult. Si- ntr- o noapte- ntunecoasa Parca...? (mai mult)
Hey. ^^ Am o întrebare scurtă. Eu scriu o carte... mai lungă. Am planul ei în mare, dar rămân foarte, foarte des în pană de idei. Ce să fac? De unde să îmi iau inspirația? Am senzația...? (mai mult)
Carti standalone de nu foarte multe pagini (max 300-350)? Sunt baiat, deci n-as vrea de dragoste, dar sunt interesat de fantasy, SF, politiste, distopice
Se apropie Pastele si vreau sa va urez tuturor un Paste Fericit! Am si eu nevoie de o poezie pentru scoala de Paste. Vreau sa imi contina numele (Denisa) si sa fie un fel de mesaj pe care sa il...? (mai mult)
Salutare. Am o dilema. Care este varianta corecta si de ce? Cu prima ocazie cand ai sa- mi fi maxim dragă am sa te nenorocesc. Sau Cu prima ocazie cand ai sa- mi fii maxim dragă am sa te nenorocesc....? (mai mult)
Sall TPU, unde as putea gasi jurnalul unui pusti vol 2 online, dau funda?
Salutari! Stiti cumva daca Editia din 1990 a Kama Sutrei a Editurii Universitaria este ilustrata? E buna de ceva? Daca nu, care varianta ar fi mai ok? Ca e oua, veche editia nu conteaza, buna sa fie.
Îmi puteți da o lista cu cărțile scrise de Amanda Quick?
Imi puteti recomanda niste carti SF care chiar merita citite?
Puteti sa-mi dai niste carti asemanatoare cu "Al 5-lea val"de Rick Yancey?
Revin cu o noua intrebare. Daca vreau sa postez o carte pe Wattpad trebuie sa platesc? Dau fundita! Cine stie va rog sa ma ajutati!
Cuvântul "ciumeg" are plural?
Unde pot găsi modele de subiecte pentru proba orală a etapei naționale de Olimpiada de limbă și literatură română? Sau cunoașteți pe cineva care a participat la clasa a VIII- a și este dispus...? (mai mult)
Este Biblia Cartea Cartilor?
Am nevoie de niste sfaturi, am de facut un film despre adolescența, pentru școală. Va puteti lasa ideile mai jos, si cele mai bune idei vor primi funda! As dori sa il fac de paște la...? (mai mult)
A dat cineva de aici bilingv - ul la spaniola?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!