Ce credeti ca v-a pica anul acesta la examenul de bacalaureat la romana, la subiectul III?
Aveți idee cum pot citi o carte integral pe scribd fara sa fiu membru? Sau daca aveti voi vreun cont, am nevoie doar de o carte. (Cele 13 motive)
A citit cineva seria de carti Secretul?(The Secret) de Rhonda Byrne? V-a placut? Cum vi s-au parut cartile?
Aveti idee unde pot citi Fata din tren sau Cele 13 motive online si gratis?
Dati-mi niste carti gen Intimidare, Fangirl, Girl online, Eleanor and Park. Carti cu adolescenti de dragoste. Dau funda+vot
îmi puteți recomanda niște cărți horror, sau ceva romanță de groază?
Sunt la Filologie si anul acesta am bacul, de unde pot face rost de comentarii usoare, de inteles fara cuvinte exagerat de grele la romana si eseuri la istorie?
Imi spuneti va rog unde gasesc toata seria ANGELICA? Multumesc
Are cineva cărți in format PDF scrise de Colleen Hoover? IIn afara de Ugly love, Hopeless si Slam. Dau fundița: )
in ultimul timp nu mai stiu ce carti sa citesc, am impresia ca le-am citit pe toate, imi puteti recomanda niste carti bune?
Siti cumva daca a aparut varianta in romana a cartii Pandemonium de Lauren Oliver? F
Ce credeti ca ar pica la proba de romana la bac?-filologie. sub3
Cum desenez un x intr-un patrat fara sa ridic pixul de pe hartie si fara sa trec de doua ori pe aceeasi linie... Va rog frumos URGENT!
Ce inseamna elire si reelire?
Dati-mi un link de la niste rezumate de la povestile spuse de Seherezada din o mie si una de nopti, sau scrieti aici rezumatele la cateva dintre povesti. Mersi fain, dau funda.
Buna! Imi poate recomanda cineva o carte in care este descris comportament, traditii, etc din Europa? Sau caracteristicile comportamentale? Lucrez in vanzari si peste 80% din clientii mei sunt straini....? (mai mult)
Salutare naţiune, ce carte îmi recomandaţi pentru îmbunãtãţirea vocabularului dpdv. al exprimãrii? Carte precum " Eşti cool şi dacã vorbeşti corect ", dar poate existã o carte mai bunã
As vrea sa stiu de unde pot cumpara cartile lui J.R. Tolkien(The Slimarillon, Hobbitul, Stapanul inelelor, etc.), de preferat din Brasov dar si de pe net si doi: Care e ordinea cronologica in...? (mai mult)
Pareri despre trilogia de carti Conversatii cu Dumnezeu de Neale Donald Walsch?
Un site, program sau ceva cu care sa pot invata limba spaniola mai usor?
Salut,cei asta clustering?
Ce parere v-au facut volumele Conversatii cu Dumnezeu de Neale Donald Walsch?
Unde pot downloada pdf-uri la cartile romanesti?
Pareri despre trilogia(cele 3 carti) Conversatii cu Dumnezeu de Neale Donald Walsch?
Unde pot gasi barem pentru evaluarea nationala din 2016, la Romana si engleza, clasa a 6-a?
Hei! Am scris pana acum aproximativ 50 de poezii pe care le public pe blog- ul meu, foarte putine persoane stiu ca ma ocup cu asta. Ideea e ca mi- am dorit o parere cat mai obiectiva in legatura cu ele...? (mai mult)
Pareri despre volumele Conversatii cu Dumnezeu de Neale Donald Walsch? Le-ati cititt? V-au placut? Ce v-a placut cel mai mult?
Va rog sa- mi raspunda doar cine- i in masura. Pentru a se acorda pronumele cu substantivul in gen nr si caz, trebuie sa fie substantivul INTOTDEAUNA INAINTE? Şi atunci pronumele devine atribut pronominal?...? (mai mult)
o nelamurire la pronume. In exemplul: Ne mutaseram in alta tara... etc, "ne" e pronume personal?
Imi puteți spune care este ordinea cartilor din Percy Jackson ( numele cărții si numărul volumului ). Sunt fana si vreau sa le cumpăr cat mai curând, dar nu le stiu ordinea.
As dori cateva sugestii de site-uri de unde pot descarca cărți pdf gratuit. (in limba romana si engleza). Mulțumesc!
Hey! Cum vi se pare limba engleza? Ps:vreau pareri amuzante Am nevoie de raspunsurile voastre pentru un proiect!
Vreau un link de la rezultatele simularilor 2017. Nu le gasesc.
Salutare TPU, am o întrebare. Eu m- am apucat de o luna sa scriu o carte, sunt pe la jumătate, ma rog. I- am dat- o unui prieten să îmi zică dacă îi place şi mi- a zis ca seama un pic cu o serie...? (mai mult)
Salut, TPU Imi puteti recomanda o scoala profesionala din ilfov(sa fie aproape de balotesti) si sa imi spuneti ce profil are? Multumesc!
Care sunt primele litere din ABECEDAR? Va rog dau funda da
Imi puteti compune o poezie din doua strofe despre prietenie?
Ce carti in engleza stiti?, care sa fie pentru incepatori si care sa ma ajute sa imi imbogatesc vocabularul. As prefera pentru inceput carti micute si cu actiune simpla! Va multumesc!
Unde pot sa gasesc cartea "Improbable" de Adam Fawer in romana?
Are cineva idee dacă la seria "Cântecele serafimului" de Anne Rice exista și volumul 3? Sau ar trebui sa apară în viitor? Le- am citit pe primele doua, dar pare totuși sa nu fie sfârșitul...? (mai mult)
Stiti carti despre vikingi? Sau actiunea sa fie Norvegia asa cum e Shogun de James Clavell in Japonia. In română.
Aș vrea și eu niște site-uri de unde să pot descărca mai multe cărți în format pdf. Ofer fundă! Mulțumesc.
Ati citit cartea Cincizeci de umbre ale lui Grey - E.L. James? Pareri?
Imi puteti da va rog frumos un plan de argumentare la balada,doina si nuvela? Eu tot n-am inteles cum sa argumentez, ma puteti ajuta voi?
Am aflat ca seria de carti Delirium scrisa de Lauren Oliver, mai cuprinde inca 4 nuvele, povesti, nu stiu cum sa le spun.....carti. Acestea fiind: Raven, Alex, Annabel si Hana. Intrebarea...? (mai mult)
Ce carti imi recomandati sa citesc? De preferat in poloneza.
Cine a citit cartea Scarlat Demetrescu-Din tainele vietii si ale Universului? Merita citita aceasta carte de 800 pag? Ati citit-o?
Imi faceti, va rog, un rezumat pe momentele subiectului la "Lostrita" de Vasile Voiculescu?
am nevoie de un raspuns cat mai rapid, va rog. Cartile Dictionar ilustrat al gesturilor si Cartea gesturilor ale lui Joseph Messinger sunt in mare la fel sau ambele contine informatii utile...? (mai mult)
Merita sa citesc cartea Din Tainele vietii si ale Universului de Scarlat Demetrescu? A citit- o cineva? E buna? Merita sa o citesti? Va intreb mai ales pentru ca e foarte stufoasa. Vreau raspunsuri de ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.