Care stie exact ce font s-a folosit in cartea "The Secret"?
Ce este o carte de ezoterism? Ce inseamna?
As avea nevoie de o urare de la mulți ani celui mai bun prieten.Idei? Vreau ceva original nu găsit pe ceva site, va rog ajutor.
As vrea sa citesc o carte despre cum sa- ti dai seama daca o persoana te place, ce fl de abordare ar trebui sa incerci, cum sa- ti dai seama ce asteptari are de la tine... E buna o carte de...? (mai mult)
Salutare TPU unde as putea sa gasesc informatii despre muzicalitatea simbolismului european? Am de facut la un studiu de caz, dar ce am gasit pe net este foarte putin.
Salut, as avea nevoie de o urare, , de la mulți, , ani dar trebuie sa fie puțin diferită. Adica sa fie gen mai manelistica de exemplu, , La mulți ani fratiuc sa îți dea dumnezeo valoare și forța...? (mai mult)
Www.wattpad.com/story/103678044-calatoare-in-miez-de-noa pte Am nevoie de câteva păreri, criticile constructive sunt bine primite
Care este traducerea corecta a acestei poezi? On another occasion, we got sent out to tackle looters raiding a bank. And one of them legs it up the road, probably armed, possibly not. Well...? (mai mult)
Am încercat să scriu un short story. Abia l- am terminat, nu e editat, nu e corectat, e primul draft brut. Am nevoie de critici, păreri, orice. Dau fundă. Mă plimb printre rafturile de la ...? (mai mult)
Am nevoie de o compunere in care sa fie descrisa o persoana pe care nu o suporti... e urgent! va rog
Imi puteti recomanda o carte de psihologie in care se vorbeste despre gesturile oamenilor si cum sa iti dai seama din ele ce gandesc altii, daca mint...? Cartea gesturilor - Peter Collett...? (mai mult)
Cum se numeste propozitia, incadrul careia, te contrazici singur? Daca are denumire :) Exemplu : "Acest obiect este frumos, dar destul de urat." Va multumesc anticipat!
îmi Spune-ți niște povești despre bărci? Cea mai buna are fundă!
Doresc si eu o carte de psihologie, care ma poate invata sa socializez cu oamenii si sa ii inteleg, si cum sa cuceresc un baiat. Multumesc!
Hey.Îmi puteți spune și mie niște cărți gen "Jocurile foamei"sau "Căminul copiilor deosebiti"?
Aveti DEX acasa?
La profesionala iti trebuie medie de admitere?
Imi puteti traduce din engleza in romana urmatorul fragment? Inteleg mare parte din el si despre ce este vorba, dar e un text metaforic si imi e greu sa inteleg tot. "my dear, find what you love and...? (mai mult)
As vrea sa imi recomandati cateva bloguri gen Tinderella( Aventurile unei Tinderelle). Multumesc!
Stiti carti scrise de filozofi japonezi? Sa fie in romana.
Imi face si mie cineva o lista cu carti SF( sau fantasy) in care se infiripa si o poveste de dragoste(ex: Hunger Games, The 5th Wave etc.)
Ma puteți ajuta sa descriu un telefon printr-un limbaj științific va rog?! Mulțumesc.
Pana la urma care este enigma Otiliei?
Hei TPU, revin cu o noua întrebare. La sfatul prietenilor am decis sa îmi deschid un blog. Am început sa scriu de la vârsta de 6 ani și de atunci literatura a devenit parte din viața mea, asa ca...? (mai mult)
Ce este conceptul de coordonata diegetica spatio temporala?
Poezii depre ion vatamu 2 poeziii va rog mult..acum.e urgent. funda
Cine imi poate spune 5 adjective neologice cu tot cu definitie? Va rog frumos, cat mai repede! Multumesc! :)
Stie cineva daca pot gasi cartea gramatica standard a limbii engleze de la editura niculescu in format pdf? (are coperta galbena)
Vreau si eu o poezie despre 8 ani petrecuti in scoala. Multumesc ( E URGENTA AM NEVOIE PANA MAINE DIMINEATA)
Imi puteti spune niste detalii din Enigma Otiliei pe care nu le gasesti in rezumat? De exemplu ca dupa multi ani Felix se intalneste cu Pascolopol in tren si vorbesc despre Otilia.
Ce inseamna "joie de vivre"? Multumesc anticipat
Ieri mi-am comandat frății karamazov de Dostoievski. Credeți ca am făcut o alegere buna? Funda
Buna A citit cineva cartea "Falling into you" (Ma pierd in tine) de Jasinda Wilder? Vreau si eu niste pareri.
Cei care au citit Căutând-o pe Alaska,ce vrea sa zică Alaska cu labirintul vieții sau cu ieșirea din labirint, gen ce este sau ce semnifica? Sau ce vrea sa zică Miles cu Marele Necunoscut?
Nu stiti unde pot citi epilogul seriei Divergent scrisa de Veronica Roth. Se numeste "Ne putem vindeca". Sau daca nu de unde sa-l cumpar?
Cum se scot ideile principale dintr-un text?
Ce parere aveti despre cartea 'ecouri de dincolo de moartmoarte'? Imi puteti spune si alte romane politiste care merita sa fie citite? Multumesc
Cum se numea cartea cu fata careia i-au murit parintii si s-a mutat cu 10 baieti in casa?
Am citit cartea sclava vampirilor și aș dori să știu dacă există și anime?
am si eu o intrebare, cum pot sa trec clasa a8a mai usor, nu prea invt si mi- e frica ca sa nu raman pe vara sau sa nu intru in examen, pot sa intru in examen cu nota mica? cand ma pun sa invat...? (mai mult)
Care este forma corecta: "O societate democrata" sau "O societate democratica"?
Hei TPU,a citit cineva Print si Cersetor? Daca da, ce v-a placut cel mai mult din carte si ce nu v-a placut?
Heii, as vrea sa stiu si eu daca la simulare la mate se puncteaza la un exercitiu daca am scris formula, chiar daca rezultatul nu mi-a dat
Poezii romanesti?
Colegi, aveti cineva carticica batalia cartilor jonathan swift in pdf. Fundita :)
Trebuie sa citesc si sa prezint o carte pentru clubul de lectura de la liceu si am de ales intre Print si cersetor si Portretul lui Dorian Gray. Pe care sa o aleg? Dau funda :D
Ce inseamna: intr-un discurs subiectiv care are valoare de confesiune, caracterul subiectiv este pronuntat?
Ce părere aveți despre stilul Ghotic?
imi puteti trimite si mie un site cu subiectele de la OLIMPIADA DE LIMBA SI LITERATURA ET JUDETEANA 2016 CLS 6? URGEEEEENT!
Asta pentru cine a citit Jocurile Foamei. cine era Seneca Crane? Am ajuns la o parte a cartii cand Katniss spanzura acel manechin si scrie pe el cu suc rosu SENECA CRANE..si nu mi aduc aminte cine era ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RitaHNZ întreabă:
1onur întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.