Am început de curând să citesc "Eu, Aișa, soția profetului", și am ajuns la partea în care căsătoria profetului și Aișei "se consumă"...În carte se spune că Aișa avea nouă ani când...? (mai mult)
Ve carti imi recomandati. Am 13 ani. Si imi place mult literatura universala. Genurile sunt SF sau thriller
Merita sa citesc Craii de Curtea Veche de Mateiu Caragiale? O sa o inteleg?
Bună, cine mă poate ajuta cu careva informații, cărți pdf despre : Jurnalul radiofonic, modalități de organizare și prezentare
Exista vreo cale de a citi "Fiul risipitor", de Radu Tudoran, in PDF? Funda!
Analizati in limba latina cuvintele: lucis, antiquarum, fagos, alit.
Asadar prietenul meu este student anul I la informatica si mi- a spus ca are nevoie de carti care sa il ajute sa progreseze, dar eu nu ma pricep foarte mult in domeniu. Cunoscatori care mi- ar putea...? (mai mult)
Va rog sa-mi spuneti 10 cuvinte usor de tinut minte insa grele de scris.
De ce eu sunt om
Salut, TPU imi puteti spune o scoala profesionala la care se studiaza Mecanica din Bucuresti si media de admitere?
Știe cineva de unde pot face rost de următoarele cărți în format pdf : Seria Berlin (3 volume), urâțiii, frumoșii, seria Alegerea, Mândrie, prejudecata și zombii, Urgia și Zorile, Cautând-...? (mai mult)
Ce stiti despre cartea de aici, v-a placut? http://scriitoriromani.info/alina-sova/
Hei, TPU! Are cineva cartea "Caragiale in vremea lui" de Camil Petrescu? In pdf ori oricum, am nevoie urgenta. La biblioteca nu se mai gaseste. Sau un site, daca ati gasit-o voi? Orice fel... Va roog
Ati citit Suge-o Ramona! si Suge-o Andrei de comediantul Andrei Ciobanu? Cum vi s-au parut? V-au placut putin?
Hei. Imi complectati va rog fraza aceasta: Daca iubirea ar avea aripi. Urgent
Spuneti-mi niste povestiri, opere celebre vechi ce s-au pastrat.
Explicati rolul semnelor de punctuatie si de ortografie din secventa:"Une'e me'gem, mai, mboule? ...stii?" Va rooooooog
Ce inseamna 'sup?
Puteti sa imi dati exemple de carti aventura si fantezie? Multumesc anticipat.Dau funda
Salut toată lumea aș vrea sa stiu ce inseamna semnul / va rog spuneți-mi dar nu de astea mari inseamna fracții va tog spuneți-mi va roggggg
Hei! va rog ajutati-ma sa complectez citatul acesta:Daca iubirea ar avea aripi...
Care sunt beneficiile odihnei si vacantei?
Daca ati face un top 10 cu cartile pe care le preferati care ar fi acelea?
Va plac cartile? Ce gen preferati?
Ati citit cartile Suge-o Ramona si Suge-o Andrei de Andrei Ciobanu? Cum vi s-au parut cartile? Merita citite? Sunt amuzante? Sunt dragute?
As vrea sa citesc și eu Sângele Vraciului in format PDF din seria cronicile wardsrone.
In romanul Morometii, pe sora lui Ilie Moromete o chema Maria. Dar de ce i se spunea Guica?
A citit cineva cartea "Suge-o Ramona" de Andrei Ciobanu? Cum este? V-a placut? Este frumoasa cartea?
Exista carti in care explica cum sa fi barbat adevarat?
Ati citit vreodata carti facute dupa jocuri video?
Hey! Am citit de curand o carte :,, Pana ne vom revedea " de Renee Collins si mi-a placut extrem de mult! Stiti daca exista vreun film asemanator cartii? Cu aceeasi poveste?
"Lasa-ti" sau "Lasati"? Cum se scrie?
"Ce faceti" sau "ce face-ti"?
Urgent vreau si eu expresii deosebite despre secretele universului
Am sanse sa gasesc carti traduse in romana dupa jocul de strategie: Warhammer 40.000 dawn of war?
Imi da si mie cinevaun dialog telefonic cu un adult si o femeie?
Be yourself because an original is better than a copy Eseu de 180 cuvinte va rog
Cine imi poate da lista cu operele care se dau la BAC la romana, anul acesta, profil real? Ofer FUNDA pentru cel mai rapid raspuns!
Am vazut forma asta: "I drew something" pentru "Am desenat ceva", dar eu stiu ca pentru traducerea in romana de mai sus in engleza se scrie asa: "I have drawn something". Care e forma corecta...? (mai mult)
Buna TPU ultima carte care ati citit-o care a fost? dc si cine va recomandata? Ce ati invatat din ea? dau funda celui mai bun care imi place.
De unde imi pot cumpara cartea Ripped Face va rog sa-mi spuneti
Hei, a vazut careva filmul, merita sa iau cartea? :) http://reduceriofertesipromotii.blogspot.ro/2017/02/precomanda-fantastic-beasts-and-where.html?view=snapshot
Imi spune cineva niste siteuri online DOOM? (adica dictionarul ala nu jocul)
Sa se determine cate numere de trei cifre se pot forma folosind doar elementele multimii {1, 2}
Salut, TPU! Asta nu e tocmai o intrebare complicata, adica voiam doar sa va rog sa imi lasati niste sugestii de carti fantesy. Am cam citit tot ce se putea citii si nu mai am idei! Daca ati putea...? (mai mult)
Cine este dascălul din capitolele 24-25 partea a doua din singur pe lume de Hector Malot? dau funda :D
Alcatuieste o compunere cu titlul pronumele prietenul meu.
Imi poate spune cineva de unde pot sa cumpar toate cele 7 volume the vampire diaries in romana? Dau funda:* multumesc anticipat
Cine imi poate spune tipurile de conflict din familia lui Ilie Moromete, Traian pisica si a lui Botoghina? FUNDAA!
caut o carte de genu': "The game"- cv axact pe mintea feminina, pick up artist, credinte limitative in abordare, etc(chiar daca e de dezvoltare personala dar sa cuprinda si categoria femei, ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
petroneladiva882882 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!