Ce carti imi recomandati cu privire la limbajul corpului sau "microgesturi"( miscarile involuntare pe care le executam la anumite sentimente, de ex furie fericire teama etc. sau atunci cand...? (mai mult)
Imi puteti da si mie exemple de carti care au povesti cu oameni care sunt in depresie si incep vindecarea, sau care sunt oameni buni si dupa ii raneste cineva si li se duce totul de rapa. Suna ciudat,...? (mai mult)
Care sunt calificativele de anul acesta, 2017?
Salut, vreau si eu sa aflu cum se face media la romana, am 4 4 6 si 4 in teza. Dau funda. NU INJURATI!
Va plac cartile romantice, Sandra Brown? Eu am citit Matase Frantuzeasca si am ramas placut impresionat.
As dori sa cumpar seria de cari Cronicile Spiderwick dar nu gasesc volumul 1 (Cartea Fermecata) De unde o pot lua?
Vreau si eu un text argumentativ de 150-300 cuvinte despre influenta altor spatii culturale asupra personalitatii unui tanar. Va rog. Multumesc!
Va plac cartile de dezvoltare personala/spirituala? Ce ati citit in genul asta? V-a ajutat?
Ati citit vreo carte de autovindecare? Care? V-a ajutat?
Care este cartea voastră (nu neparat de literatură) preferată? vă rog dacă puteți să dezvoltați puțin ideile reflectate de autor din punctul vostru de vedere, încadrarea în perioada istorică,...? (mai mult)
Creativitatea este o notiune abstracta?
Imi puteti spune unde gasesc varianta pdf a cartii "fluturi" de irina binder?
Imagineazati ca soldatul de plumb a prins viata si colinda prin lume alaturi de balerina sa.In 15 -18randuri.Scrieti aventurile prin carei-au parte
Va rog îmi spuneți și mie ce e aia,, pe zona" și blana...Dau funda
Imi puteti da, va rog, nistre exemple de carti de dragoste, care se pot gasi in format pdf, cu multe scene romantice, care sa te faca sa plangi de emotie, ceva extrem de intens, si pot...? (mai mult)
Puteți să îmi recomandați cărți similare cu "Robinson Crusoe", "Douăzeci de mii de leghe sub mări" sau alte romane de tip jurnal de călătorie? Mulțumesc.
Ati citit vreo carte de Louise L. Hay? Care? V-a ajutat?
Am o carte, se numeste Magnus Chase si Zeii din Asgard (Sabia Verii). Pe ea scrie ca este primul volum, dar cand caut pe net al doilea volum nu imi da nimic. Stiti cumva daca a aparut al doilea...? (mai mult)
As avea nevoie de niste recomandari de carti tip Harry Potter sau Miss Peregrine, va rog!
Vreau o lista cu metodologia criminalilor celebrii din istorie va rog.
Imi puteti da, va rog, nistre exemple de carti de dragoste, care se pot gasi in format pdf, cu multe scene romantice, care sa te faca sa plangi de emotie, ceva extrem de intens, si pot fi...? (mai mult)
Minunea de R J Palacio citate semnificative, stie cineva? Funda
E corect din punct de vedere gramatical ce am vrut eu sa spun aici din romana in engleza? I was eating some homemade biscuits while drawing something then at some point I almost have bitten...? (mai mult)
Trebuie sa fac o realizare artistica. Ce ar trebui sa adaug in ea?
Comparati comportamentul ruxandei din capitolul al treilea si cel din finalul nuvelei
Cum înţelegeţi că romanul nu este altceva decât privirea pe care o societate o aruncă sprea ea însăşi? Ajutor vă rog!
Sunt curioasa cum va imaginati voi o biblioteca fantastica. Cum arata interiorul /exteriorul, este pazita de creaturi magice- daca da care?
Va plac epigramele?
Imi poate da cineva rezumatul de la romanul Baltagul? Dar sa nu fie de pe net. Vreau un rezumat cat mai amplu de la cineva care a citit cartea.Cat mai repede va rog!
A citit cineva cartea "Mitul democratiei" de Lucian Boia? Imi poate spune pe scurt despre ce e vorba sau care sunt ideile abordate? Multumesc!
Am nevoie de un eseu la limba romina cu tema "Miturile nationale-sursa de valori etice si estetice pentru un tinar in formare. Multimesc:)
Sărut cu buzele, e pleonasm?
Ce parere aveti de cartea "Doi caini in tara marilor golani" de Iulia Mihaileanu? Mi se pare cea mai tare carte "epica". Nu e ea foarte cunoscuta. Cine a citit?
Ce se cultiva in Estonia, Letonia, Lituania? pentru fiecare in parte..agricultura lor.
Salutari! Deci, am inceput sa scriu o carte pe wattpad, si am nevoie urgenta de critica constructiva! Povestea este o combinatie de sci- fi, fantezie, mister si supranatural si e destul de ciudatica. ...? (mai mult)
Ce carti politiste cititi? Eu am terminat un numar marisor de romane de acest gen.
Cartea,,Fata cu toate darurile" de M. R. Carey merita citită? Sau e slăbuță?
Vreau statusuri creepy.
Vreau sa ma apuc de citit si as avea nevoie de cateva sugestii! As vrea o carte usor de citit, cu care sa- mi imbogatesc cultura generala si care sa fie adictive, adica sa nu o mai las jos din mana!...? (mai mult)
Cine ma ajuta si pe mine cu transcrierea fonetica a cuvantului amarillo in limba spaniola?
Stie cineva din ce carte este citatul:"Păsările care se nasc in cușcă au impresia ca a zbura este o boala"?
Îmi putetputeți recomanda şi mie nişte cărți legate de moarte pe care le pot citi online sau pdf?
Ziceți mi și mie niște nume de echipa (minim 2-3) și (max...20) ce încep cu litera E
Ma poți ajuta si pe mine cu o povestire la persoana întâi? Îmi trebuie urgent.
Unde pot gasi cartea Mizerabilii (toate cele 3 volume) de Victor Hugo la un pret foarte bun
O compunere cu:de ce sa invat in alta tara(engleza sau romana)
Ce înseamna Compulsiv?
Stiu ca nu este o intrebare, dar v- as ruga pe cei care doresc sa arunce o privire la povestea mea de pe Wattpad. Nu cersesc atentie la povestea mea. Doresc doar niste pareri si sfaturi. ...? (mai mult)
Daca am scris cu creionul toata teza. cate puncte imi vor fi scazute? :(
Stiti cand si daca va aparea Dispozitive infernale, volumul 4, continuarea volumului,, Printesa mecanica, de Casandra Clare?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
D7Alina777 întreabă:
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anatomia lui Grey
Atentie, SPOILERE! :-) Daca n-ai ajuns la ultimele sezoane, poate ca ar fi bine sa fugi de quiz-ul asta. Ai putea afla multe lucruri prea interesante.