Vreau sa citesc enigma Otiliei.Cartea e interesanta? Merita sa citesc? Dar cartea,,De vorba cu Emma,, ce parere aveti?
Cum calculez media la geografie? Am 2 note + teza: note : 6, 4. Teza : 3, daca stie cineva sa ma ajute :)
Stay your blade from the flesh of an innocent Hide in plain sight Never compromise the Brotherhood Nothing is true, everything is permited Imi puteti traduce astea? Google le traduce fara sens.
La ce se refera citatul de mai jos? Ce vrea sa spuna de fapt? ,, THE WISH FOR HEALING HAS ALWAYS BEEN HALF OF HEALTH" (dorinta pentru vindecare a fost intotdeauna o parte din sanatate) Help
Buna dimineata! Stie cineva unde mai gasesc un exemplar pe stoc din 1001 albume de ascultat intr-o viata(Robert Dimery).Accept anticariate. Funda rapid!
Am notele la matematica 10, 10,9 si 8 in teza cati de 10 mai imi trebuie sa fac media 10?
Buna oameni buni am o intrebare am notele asa la materia matematica : 10, 10, 9 si 8 in teza, ce note mai imi trebuie pentru media 10, iar la romana notele 10, 10, 9 si 9 in teza, ce medie imi ...? (mai mult)
imi poate face cineva un scurt articol despre "Forgiveness"? Sau macar in romana. Nu am nici o idee. Va rog!
Poezia "Ce te legeni..." este pastel nu?
Am nevoie de un referat despre circuitul apei in natura, de 3 pagini de caiet mic.Imi puteti lasa un link sau ceva?
De unde pot descărca sau cit îngerul nopții volumele 3 si4 de becca fitzpatrick?
Care este diferența dintre linia de dialog și două puncte?
Spuneti-mi niste carti faine in limba engleza,horror actiune sau drama. Sa nu fie foarte grele, cam de nivelul b1 sau b2 maxim. mersi anticipat.
Imi recomandati va rog niste carti foarte horror.Sa aiba legatura cu demoni, cu iadul, cu diavlolul. poate sa fie o carte despre rai si iad, secte satanice etc. VA ROGGGGGGGGGGGGGGGGGG. cartile sa ...? (mai mult)
De unde pot descărca varianta pdf a romanului fifty shades of Grey 1?
Help! E corect sa zic intr-o poezie "norii negri amortiti"?
Heii! A vrea niste carti mai perverse gen. Dau funda
Cum se scrie, c-un sau cu-n?
Imi puteti da si mie URGENT urmatoarele lucruri pentru poeziile O, Ramai de Mihai Eminescu si Somnoroase pasarele de Mihai Eminescu - Analiza literara- procedee artistice - idei, ganduri, sentimente ...? (mai mult)
Imi puteti sugera o carte buna ce sa includa brutalitate? (Morti violuri necrofilie omucideri etc)
Stie cineva cand va aparea volumul 3 din trilogia Furia Rosie de Pierce Brown? Volumul este intitulat " Furia Diminetii " si a aparut in engleza acum un an. As dori sa stiu daca s- a tradus si tiparit...? (mai mult)
trebuie sa fac o pagina A4 de naratiune si nu am nici o idee sau inspiratie, poate cineva sa-mi dea o idee?
Va rog frumos poate cineva sa-mi dea un model de monolog?
Cară-te sau carăte?
Salutare, imi puteti recomanda o carte despre psihologia umana? Multumesc
Am auzit mai demult de o carte dar i- am uitat titlul. Era vorba despre unul care a primit puterea sa petreacă serile împreună cu toți oamenii din toate categoriile sociale. O data stătea cu...? (mai mult)
Imi puteti da niste exemple de carti foarte bune, care merita citite?
Cum sa invat o poezie in franceza mai rapid adica s-o scriu ajutor plz
Hey! As vrea sa citesc Jurnalul Annei Frank si nu sunt sigura daca merita.Mi se pare interesanta pentru faptul ca prezinta vocea unei fete lipsite de libertate, dar nu stiu daca e atat de interesanta ...? (mai mult)
Ce lecturi sunt necesare pentru simularea de BAC clasa a XI, profil tehnologic,
Salut, cum se scrie,, nu ai fi interesata,, in limba Engleza?
Cine ma ajuta si pe mine sa imi calculez media semestrială?
Cum isi folosesc testoasele inotatoarele cand inoata?
Buna, sunt pasionata de partea literara si as vrea sa scriu o carte, insa nu prea am idei! As vrea ceva SF poate combinat cu ceva de dragoste, insa sa nu fie ceva cliseic sau plagiat! Astept idei! ...? (mai mult)
Daca am un 6 si un 4 imi iese media? Dar daca am 4, 4 si un 6?
Intr-o paralela dintre doua poezii putem amesteca asemanarile si deosebirile sau trebuie prima data scris asemanarile si dupa aceea deosebirile?
Cineva pasionat de arta lirica? As vrea sa schimbam niste idei daca se poate.
Spuneti-mi, va rog, un basm interesant de citit si volum nu mare, multumesc.
Cuvantul "Maniac" Are Vreun Antonim? In dex nu am gasit.
sunt clasa 8-a si sambata o sa am olimpiada la romana. Cine stie ce ar trebui sa invat?
Salutare, de curând am descoperit o poezie numită „ Dumneata " de Marin Sorescu. " Te cunosc, dar nu știu de unde să te iau... Păi, ia- mă și dumneata de guler... rânjește străinul. ...? (mai mult)
E cineva aici care se pricepe la scris, care apreciaza literatura si poate oferi o opinie unei tinere? (eu scriu din pasiune). Scriu o nuvela si am ajuns la al treilea capitol. Mentionez ca nu ...? (mai mult)
Are cineva wattpad? Vreau sa vad daca ma apuc in continuare sa scriu poezi sau ma las. INGERCUARIPINEGRE am acolo cateva poezi si texte scrise de mine...din viata de zi cu zi. Un sfat daca va place sau...? (mai mult)
Unde pot gasi cartea The Shining de Stephen King si cartea IT tot de Stephen King in romana?
Hello! Daca va rog, imi dati minim 3 reprezentati ai literaturii vechi din spatiul romanesc?
Tocmai am terminat Percy Jackson și Olimpienii (toate volumele) și am văzut ca exista seria "The heroes of Olympus". Aveți idee dacă va fi tradusa?
Dacă am un 6 la fizica opțional se pune la Media de la fizica normală? Ps e trecut în catalog
Există vreun context în care se scrie Vroiam? Eu știu că voiam este forma corecta
Stie cineva de unde as putea cumpara urmatoarele carti la cel mai mic pret si intr- o stare buna(nu iau de pe site- urile ca lajumatate.ro, olx, okazii etc): Atlasul Secret(primul volum al serie...? (mai mult)
Salut exista cartea Bite Club tradusa in romana? va rag ajutati-ma.Mersi
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?