Hei! Ma puteti ajuta cu ceva? De ceva timp scriu o carte link- ul: https://www.wattpad.com/story/92643326- calauzita- de- propriul- destin Daca doriti puteti sa o cititi. Si de ce nu lasati- mi si ...? (mai mult)
Sunt pasionata de literatura si mai ales de poezii. As dori sa impartasesc cu voi aceste versuri si sa- mi spuneti ce ar insemna pentru voi? In picioare peste cenusile convingerilor mele/cuvintele...? (mai mult)
Buna dimineata, TPU! Lucrez ceva suplimentar la lb. romana si am o mica nelămurire: cuv. "nins" este cuvant de baza? Multumesc anticipat!
Ce v-a placut cel mai mult din cartile Conversatii cu Dumnezeu de Neale Donald Walsch?
Deci a citit cineva cartile Conversatii cu Dumnezeu de Neale Donald Walsch? Care capitol sau ce volum(din cele 3) v- a placut cel mai mult? Ce carti ati mai citit de acest autor? Sunteti de acord cu cele...? (mai mult)
Care este diferenta dintre urmatoarele afirmatii de viitor: Ea ma va iubi si ea o sa ma iubeasca? eu voi fi si eu o sa fiu? Exista vreo diferenta?
Hei. Cineva membru al unui cenaclu literar in Bucuresti? Exista un cenaclu pentru tineri, care accepta membrii noi?
Scrieti aici poezii compuse de voi
Deci a citit cineva Conversatii cu Dumnezeu de Neale Donald Walsch? Care capitol sau ce volum(din cele 3) v- a placut cel mai mult? Ce carti ati mai citit de acest autor? Sunteti de acord cu cele spuse...? (mai mult)
Va salut. Am gasit printre lucrurile vechi ale bunici o carte "interesanta". Este scrisa in alfabetul chirilic roman. Bunica mea, Dumnezeu sa o ierte stia sa citeasca. Eu nu am reusit sa invat foarte ...? (mai mult)
O carte buna de citit despre iubire si scoala? Ceva gen romanele lui Drumes sau ceva in genul lui Bajenaru sa fie de scrisa de un scriitor roman.
Salutare, stie cineva un program de scris cu auto-corect bun? Gen ca la telefoane, sa foloseasca diacritice. Multumesc/funda!
Trebuie sa imi imaginez ca sunt reportar si ca vorbesc cu primarul orasului despre necesitatea protejarii naturii ( 10-15 replici)
Servus. Nu- mi place sa ma milogesc dar asta e o ocazie speciala. Tin sa mentionez ca nu este perntru mine dar vreau sa ajut persoana care se confrunta cu problema asta. Exita un text si 3 poezii. ...? (mai mult)
Am nevoie de rezumatele urmatore:-Mara Baltagul Harnicul si cantecul varstelor Daca se pote ca rezumatele sa fie pe scurt!
Imi puteti recomanda niste carti clasice din literatura universala si literatura romana? Multumesc.
A citit cineva, , Cartea şoaptelor" de Varujan Vosganian? Eu nu am avut ocazia de a o citi, dar dacă ați făcut- o, cum intervenea scorpionul de cărți în cursul evenimentelor? ...? (mai mult)
Cum fac sa capat accent de englez? Adica stiu sa scriu, sa vorbesc. Dar nu pot vorbi cursiv. Tot exersez mereu dar nimic. Ceva idei?
A citit cineva Conversatii cu Dumnezeu de Neale Donald Walsch? Care capitol sau ce volum(din cele 3) v- a placut cel mai mult? Ce carti ati mai citit de acest autor? Sunteti de acord cu cele spuse in Conversatii...? (mai mult)
Buna Exista vreo diferenta intre urmatoarele expresii: Eu sunt la fel ca orice baiat Sau eu sunt ca orice baiat?
A citit cineva cartea JANE EYRE? Ce parere aveti despre ea? Fundă.
Care sunt cărțile voastre preferate și de ce? Ce cărți credeți că merită citite?
Este corecta propozitia : "Si tu si el, nu aveti viata."? Dau FUNDA :)
Hei. As dori sa incep sa citesc, mai mult, faza e ca nu stiu ce, si nu am pe nimeni sa ma ghideze. Imi plac cartile interesante, dupa care pot ramane cu ceva in minte. Nu vreau raspunsuri gen 50 shades...? (mai mult)
Caut o carte/documentar despre zeii scandinavi(nordici) si culturile lor. FUNDA;)
Am o intrebare la care nu am gasit raspuns pana acum: stie cineva cand apare cartea a 5a din seria Lux, adica Opposition? Stiu ca anul acesta, dar mai mult de atat nu stiu.
Ce carti interesante ar putea citi un copil de 10- 11 ani? Stiu ca depinde de gusturile fiecaruia asa ca m.am gandit sa va scriu ce carti mi.au placut: Aventurile lui Buratino (Cheita de aur), Gradina...? (mai mult)
Salut voi toti de pe TPU! Vreau si eu sa gasesc o carte in care personajul pincipal sa aiba cosuri, sa invete chestii pe parcurs, nu stiu, ceva de genul. Stiu ca e ciudat, dar in mai toate cartile ...? (mai mult)
Hey, TPU! Cine stie unde pot citi originalul, , Romeo si Julieta" de William Shakespeare. Am cautat si am gasit o varianta bilingv, una de 130 si ceva de pagini, si una de 62, pe care nu o mai gasesc....? (mai mult)
Hey! As avea si eu o mica intrebare: in cartea, , Suge- o, Ramona"(nu judecati =))) ) sunt niste coduri pe care trebuie sa le introduc ca sa vad anumite poze, cred, dar nu stiu unde. Daca stiti si ...? (mai mult)
Ati citit carti ale lui Neale Donald Walsch? Ce carti? Cum vi s-au parut?
Un eveniment memorabil din copilărie începând cu"cum am Învățat sa merg pe bicicletă:m-am uitat indarat/cu sfială,/și era cât pe aci/sa cad jos de mirare
Cum pot afla pe ce loc se afla cartea mea pe Wattpad?
Bună TPU a-și dori niște cărți interesante și creepy. !
Am postat de curând prima mea carte pe Wattpad si as dori sa ii dau un mic impuls pentru a strânge mai multe voturi si mai multi cititori. Stiu ca si cartea trebuie să merite, dar fiind nouă,...? (mai mult)
Vreau rime amuzante cu numele Alex
La teza de mate și romană nota 9 e bună, nu?
Vreau niste cărti 13-15ani dar nu cele clasice"Ciresarii"/"Amintiri din copilarie"/"Jules Verne"
Vreau niste cărti de 12 15 ani
Ce înseamnă să subliniezi gradul de interes a unei cărți și valoarea cărți?
Spuneti-mi si mie niste carti dragute pe wattpad
Vreau o urătura cu prostii, una doua. Dar fără înjurături.
De curand m- am apucat sa scriu o carte. Am scris ceva si vreau pareri! Spuneti- mi ce sa modific, daca va place sau nu, daca ați cumpara o asfel de carte ( inca nu e gata ) si cate stele ...? (mai mult)
Vreau niste RECK-URI ca sa inchid gura la niste prieteni! 1 funda!
Stie cineva daca a aparut Memomed 2017 si unde il pot gasi? Multumesc!
Ajutor! Nu stiu sa scriu! Ma puteti indruma spre un curs de a invata! Multumesc frumos si va doresc o seara placuta!
Ce parere aveti despre seria de carti Conversatii cu Dumnezeu de Neale Donald Walsch?
Sunt mare a fană carților Harry Potter insa nu am apucat sa citesc toate volumele, îmi puteți spune dacă pană la sfarșit Harry și Draco devin prieteni?
Cine de aici are cont de Wattpad? Aruncati o rivire la noua mea carte https://www.wattpad.com/story/94760080-stories-for-every-soul
A citit cineva Sângele Sfânt și Sfântul Agraal, scrisă de Michael Baigent, Richard Leigh si Henry Lincoln? Ce părere aveți? Îmi puteți da o scurtă descriere? Aici țin să menționez că...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ionut2025Tz întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
LisaJulie întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Superman
Te consideri un expert in materie de Superman? Hai sa vedem cat de multe stii!