A citit cineva Autovindecarea incepe din creier prin forta mintii de psihologul Niculina Gheorghita? Cum vi s-a parut? Cat ati dat pe carte si de unde ati luat-o? V-a ajutat cartea?
Am o întrebare! Cum se numeste o Persoană care ajunge undeva pe nedrept? Adică, Acea persoana care are o functie buna, dar a ajuns acolo printr- un simplu fapt: Ca l- a pus un unchi director, etc. ...? (mai mult)
stie careva daca o sa apara vreodata a doua serie din Percy Jackson, heroes of Olympus?
Am terminat de citit "Demonii" de Dostoievski. Cei care ati citit-o,ce impresie v-a lasat, ce parere aveti despre carte?
Aveti cartea harry potter si copilul blestemat? Va rog frumos sa imi spuneti de spre ce e vorba sau faceti poze la cateva pagini si sa imi trimiteti pe Facebook.va rog! funda + vot!
Vreau si eu un nume pentru o carte cu povesti scurte. Dau funda celui mai bun.
Cand se scrie Trăii in loc de Trăi? Ex As Trăii o viata langa tine, e corect?
Hey! Ce parere aveti despre cartea, , 1001 de nopti"? Nu prea citesc in general pentru ca ma plictisesc repede, dar in clasa doamna de romana n- a citit putin din acea carte si mi s- a parut interesanta....? (mai mult)
Sa citesc sau nu "Romeo si Julieta"? Si de ce?
Ce parere aveti despre romanul 'Un veac de singuratate' scris de Gabriel Garcia Marquez?
Cum intelegeti citatul: "At every moment of our lives, we all have one foot in a fairy tale and the other in the abyss" Multumesc!
A citit cineva Autovindecarea incepe din creier prin forta mintii de psihologul Niculina Gheorghita? Cum vi s-a parut? Cat ati dat pe carte si de unde ati luat-o? V-a placut cartea?
Scriu ceva și am nevoie de o interjecție. Pentru cineva care aruncă un bulgăre sau o piatră, ce fel de interjecții trebuie să folosesc. Mulțumesc
Ce carti psihologice imi recomandati? Am citi "Arta Seductiei" de Pera Novacovici si chiar mi-a placut. In stilul asta stiti ceva (sau carti de dezvoltare personala)?
Ce inseamna kawaii desu?
A citit cineva cartea QUO VADIS? Cum vi s-a părut? Eu consider ca o carte ideala, are de toate cate puțin.
Stie cineva vreun site de unde pot sa descarc cartea "Tuturor baietilor pe care i-am iubit" de Jenny Han in format pdf? Am cautat pe scribd si nu este
De unde pot sa descarc cartea "Tuturor baietilor pe care i-am iubit" de Jenny Han in format pdf?
Hey,TPU! As dori sa ma ajutati! Stiti cumva cantece din copilarie? Ca An-tan-te di-ze-ma-ne-pe...
AM NEVOIE URGENT DE AJUTOR. Stiti cumva unde pot gasi toate volumele intregi ale carti Vampire Diaries, online, in romana? Si va rog nu imi spuneti sa caut pe Scribd fiimdca acolo nu gasesc toate ...? (mai mult)
Aș vrea un site de pe care pot citi Moromeții volumul I, am mai găsit dar cu foarte multe greșeli! Dau funda. :3
"Inima mea Are în ea Praf de aur Sentimentele mele Diamante grele În două bucăți ruptă Cu fir de aur cusută. Inima mea E lovită mereu Și- mi este greu Dar nu renunț Continui să ...? (mai mult)
Vreau sa fac o felicitare, scrisa de mana, dar vreau sa invat sa scriu (ocazional) intr- un alt mod, adica sa scriu mai frumos, cu niste litere scrise direrit, mai aspectuos. Stiti la ce ...? (mai mult)
De sau de către? Explicati-mi
Fa o listă cu lucrurile noi pe care ai vrea sa le incerci in urmatorul an
Hey! Imi poate face cineva o lista cu mai multe carti young adults? Thanks!
De la ce librarii(online sau nu) cumparati voi carti? Cat de des cumparati? Eu prefer libris si cumpar destul de des. Voi?
Imi poate da cineva link-ul de unde pot citi "Kinderland" de Liliana Corobca?
Ce carti de groaza ( horror ) imi recomandati?
Buna,as avea nevoie de niste aplicatii practice sau jocuri referitoare la succesul si insuccesul scolar.Multumesc mult!
Are cineva lista actualizata cu toate operele pentru BAC la romana profil uman 2016? Va rog frumos, multumesc!
A citit cineva Romania si lumea in timp.Trecut,prezent si viitor de inginerul Ioan Istrate? Cum vi s-a parut? Credeti tot ce scrie acolo?
Hei, prietena mea are 12-13ani si vrea seria twilight si divergent, dar cred ca e prea mica. Sa imi spuneti ce categorie de varsta au cartile acestea si sa imi recomandati alte carti moderne! Mersi.
Salut, am nevoie de puțin ajutor. Nu- mi amintesc numele unui roman pe care am început să- l citesc cu mult timp în urmă... însă a rămas neterminat. Mi- au revenit în minte câteva idei din carte...? (mai mult)
Hei! Am o prietena de 12- 13 ani si vrea de ziua ei o carte moderna(stiti la ce ma refer). Ea isi doreste seria Twilight sau Divergent(divergent mai mult), dar cred ca e prea mica. Vreau sa imi spuneti...? (mai mult)
Deci...cum sa incep sa spun asta? Eu scriu o carte, dar e un gen care nu s- a mai publicat pana acum in Romania (cred). Stati calmi, nu e o romanta proasta cu triunghiuri amoroase si Marry...? (mai mult)
A citit cineva Fluturi volumul 3? Cum e? Cum vi s-a parut? E frumos? V-a placut?(eu nu l-am citit inca)
Care este diferenta dintre Nu am si n-am? Conteaza contextul?
Stie cineva cum se numeste melodia la vioara pe care o canta Capitanul Nemo (Jules Verne, Douazeci de mii de leghe sub mari teatru radiofonic, minutul 27:02, link: https://youtu.be/Zs31vowtqSI)?...? (mai mult)
V-a placut povestea din cartile "Fluturi" de Irina Binder? Le-ati citit? Cum vi s-au parut? A aparut si volumul 3. L-ati citit?
Deci a citit cineva cartea Puterea extraordinara a subconstientului tau de Joseph Murphy si l-a ajutat in vreun fel? Va place acest gen de carti? Cat a costat cartea?
Intr- un final, toti devenim nemuritori! ...caci uniti in ganduri si desparititi de destine, suntem singuri, adanciti in scumpele ruine. Scris de mine dar...cine- s eu? Oare vreun vers de aici...? (mai mult)
Vreau si eu o urare. Dar una mai mica si mai interesanta, va rog!
A citit cineva cartea Puterea extraordinara a subconstientului tau de Joseph Murphy si l-a ajutat in vreun fel? Va place acest gen de carti? Cat a costat cartea?
Stiti vreo carte care sa va duca cu gandul la atmosfera din Silent Hill?
Cand ati citit ultima data o carte care sa va acapareze total si sa o cititi pe nerasuflate? Cum se numea acea carte?
Îmi recomandați și mie o carte interesantă
A citit cineva cartea Puterea subconstientului tau de Joseph Murphy? V-a placut continutul ei? Cum vi s-a parut? Cat ati dat pe ea?
Ce carti sa citesc in genul "Fluturi"(Irina Binder)? Recomandati-mi carti care sa fie asemanatoare cu cartile Fluturi.
A citit cineva cartile "Fluturi" de Irina Binder? Cum vi s-au parut?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Family Guy
Te-ai amuzat si tu privind aventurile familiei Griffin? Hai sa vedem daca esti un fan adevarat al acestui serial!